Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(SoJa @ 2007 10 18, 11:49)
blink.gif tai gal su ta "gaike" bet kurį maišytuvą galima pakelti kiek reikia ?  bigsmile.gif
O kas čia per Damixa tokia ? Negirdėta  g.gif Ar geri jų maišytuvai ? kas prekiauja ?

Damixa normali firma, kiek zinau Rivoleta prekiauja jais. O siaip yra keletas visai nieko aukstu maisytuvu is Hansgrohe,idedu viena pvz:
http://www.foto-albu...h...cat=0&pos=0
ir kaina jo tikrai nesiekia 1000...butu apie 400 lt,bijau pameluot,bet kazkur panasiai,tuo labiau jei nuolaida gausit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2007 10 18, 18:55)
Damixa normali firma, kiek zinau Rivoleta prekiauja jais. O siaip yra keletas visai nieko aukstu maisytuvu is Hansgrohe,idedu viena pvz:
http://www.foto-albu...h...cat=0&pos=0
ir kaina jo tikrai nesiekia 1000...butu apie 400 lt,bijau pameluot,bet kazkur panasiai,tuo labiau jei nuolaida gausit smile.gif

Ačiū Voveryyte, bandysiu žiūrėti iš Hansgrohe 4u.gif
O nuorodoj tai man visai ne maišytuvą atidarė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 19, 11:10)
Ačiū Voveryyte, bandysiu žiūrėti iš Hansgrohe  4u.gif
O nuorodoj tai man visai ne maišytuvą atidarė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aha, jis sekančiam puslapy pasislėpęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuška @ 2007 10 19, 11:25)
lotuliukas.gif aha, jis sekančiam puslapy pasislėpęs mirksiukas.gif

thumbup.gif Pažiūrėjau ir aš, tai sudomino užrašas "pritaikyta momentiniam pašildytojui". Mes kaip tik planuojame tokį pašildytoją statyti, kad kai išjungia karštą vandenį nereikėtų kankintis su šaltu ax.gif. Bet neatėjo į galvą, kad ne bet koks maišytuvas tada tinka g.gif. Gal kas žinote daugiau apie tai?
Atsakyti
Itariu ranka sudrebejo kopijuojant lotuliukas.gif
O taip tai kaina paziurejau - 469. Bet jei pvz gausit nuolaida 15 proc, bus 399 smile.gif
Atsakyti
Kazkada buvau pasakojusi apie viena idomia vonios siena. Pagaliau ji baigta. Ikeliu parodyti kas gavosi ax.gif

Man paciai tai atrodo wo wub.gif

user posted image

Ir dar ikeliu veidrodziui palikta skyle, vienai merginai, kuri teiravosi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 23 spalio 2007 - 21:34
QUOTE(Deimantukas @ 2007 10 12, 13:33)
Imetu savo naujosiso vonios fot, esu labai patenkinta, atrodo ten puse laiko praleisciau, tik dar kaip matos nepilnai uzbaigta ax.gif

liuks wub.gif tik man noretusi virs kriaukles veidrodzio tokio pailgo staciakampio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 10 23, 22:54)
liuks  wub.gif  tik man noretusi virs kriaukles veidrodzio tokio pailgo staciakampio  bigsmile.gif

nu vat kad nesigavo pagal rasta, nes tas rastas eina ir pagal grindis, tai teko tenkintis tokiu veidrodziu, kuri mums siandien atveze thumbup.gif tik aisku vyras dar nepakabino doh.gif
Atsakyti
o aš turbūt belaukdama durų pamiršau pasigirt, kad jau maudomės dušo kabinoje su garu blush2.gif ir kas keisčiausia, kad tas kinų gamybos agregatas susikrovė ir veikia kuo puikiausiai (kol kas, tfu tfu tfu), net išlaikęs smūgį rolleyes.gif ir nereikėjo jokio silikono blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2007 10 24, 10:31)
o aš turbūt belaukdama durų pamiršau pasigirt, kad jau maudomės dušo kabinoje su garu blush2.gif ir kas keisčiausia, kad tas kinų gamybos agregatas susikrovė ir veikia kuo puikiausiai (kol kas, tfu tfu tfu), net išlaikęs smūgį  rolleyes.gif ir nereikėjo jokio silikono blink.gif

Turėtų būti labai smagu pasibūti tokioje "namų mini pirtelėje". Pasvajojam ir mes apie tokią. Tik noriu klausti, ar gali būti garinė dušo kabina be pado? Man labai nepatinka griozdiški dušo padai, o jei dar su visokiais išraitymais - ne, ne, nenoriu vergauti savo namams. Daug smagiau, kai daiktai tarnauja žmonėms - daug malonumo už minimalias pastangas.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 17, 10:53)
Mergaitės papsakokit, o tokiai kriauklei tai jau reikia daryti potinkinį maišytuvą, ar yra kokių tokių aukštų, kad iš stalviršio eitų ir į kriauklę užsisuktų ?
http://www.desora.lt...;product_group=

thumbup.gif grazi. Tiktu ir man prie Monte Carlo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2007 10 24, 10:46)
Turėtų būti labai smagu pasibūti tokioje "namų mini pirtelėje". Pasvajojam ir mes apie tokią. Tik noriu klausti, ar gali būti garinė dušo kabina be pado? Man labai nepatinka griozdiški dušo padai, o jei dar su visokiais išraitymais - ne, ne, nenoriu vergauti savo namams. Daug smagiau, kai daiktai tarnauja žmonėms - daug malonumo už minimalias pastangas.

net nežinau, bet manau, kad viskas įmanoma, svarbiausia, kad butu kažkokia uždara erdvė, tik vat kiek toks malonumas kainuotų sunku pasakyti, nes iš tų pigesnių tai atskirai garo generatorius nuo 1000 Lt verysad.gif
Atsakyti