Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(AŠA @ 2007 10 24, 09:31)
o aš turbūt belaukdama durų pamiršau pasigirt, kad jau maudomės dušo kabinoje su garu blush2.gif ir kas keisčiausia, kad tas kinų gamybos agregatas susikrovė ir veikia kuo puikiausiai (kol kas, tfu tfu tfu), net išlaikęs smūgį  rolleyes.gif ir nereikėjo jokio silikono blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif oi dar koks menesiukas ir as tokiuose garuose bandysiu nugrimzti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 10 24, 12:34)
thumbup.gif  thumbup.gif oi dar koks menesiukas ir as tokiuose garuose bandysiu nugrimzti  ax.gif

jau gali iš anksto pasirūpinti aromatiniais aliejukais biggrin.gif nors man kvapas ilgiau laikosi visokių džiovintų žolių pridėjus thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,sakykit prasau jei perku pliteles man pardavimo vietoi visur gali isdelioti ir paskaiciuoti tos pliteles?
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 10 24, 20:05)
sveiki,sakykit prasau jei perku pliteles man pardavimo vietoi visur gali isdelioti ir paskaiciuoti tos pliteles?

siaip kai ateini pasakai kiek tau reik vnt. plyteliu, ar kiek kvadratu reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums parduotuvėj projektuką padarė ir paskaičiavo.. tik dar nesudėjo visos vonios, tai neaišku, koks tikslumas....
Atsakyti
Sud..as tikslumas tongue.gif tongue.gif mes kur beklijavome plyteles visalaik pritrukdavo smile.gif nieks jum plyteles tiklumu nepaskaiciuos tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
palauksim ir pamatysim...
Atsakyti
mes tai viską su rezervu imam blush2.gif ar sudužtų, ar sulūžtų, nelėksi gi paskui po 150 km ten ir atgal dėl vienos plytelės, lentutės ir pan. doh.gif kaip aš pavydžiu tokiais atvejais gyvenantiems didmiesčiuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 25 spalio 2007 - 08:21
QUOTE(AŠA @ 2007 10 25, 09:20)
mes tai viską su rezervu imam blush2.gif ar sudužtų, ar sulūžtų, nelėksi gi paskui po 150 km ten ir atgal dėl vienos plytelės, lentutės ir pan. doh.gif kaip aš pavydžiu tokiais atvejais gyvenantiems didmiesčiuose  ax.gif

Nepavydėk. Nes jei nuspirksi tokias pačias plyteles, bet jau iš kitos "gamybos partijos", tai didelė tikimybė, kad jos vis tiek šiek tiek skirsis - atspalviu, ryškesniu ornamentu ar pan. Todėl visi meistrai pataria pirkti šiek tiek daugiau plytelių, kad reikalui esant galėtumėt pakeisti sugadintas ar suskilusias be didelių problemų. Taigi, didmiestyje ar kaime, vis tiek reikia pasirūpinti bent šiokia tokia "atsarga".
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2007 10 25, 08:56)
Nepavydėk. Nes jei nuspirksi tokias pačias plyteles, bet jau iš kitos "gamybos partijos", tai didelė tikimybė, kad jos vis tiek šiek tiek skirsis - atspalviu, ryškesniu ornamentu ar pan. Todėl visi meistrai pataria pirkti šiek tiek daugiau plytelių, kad reikalui esant galėtumėt pakeisti sugadintas ar suskilusias be didelių problemų. Taigi, didmiestyje ar kaime, vis tiek reikia pasirūpinti bent šiokia tokia "atsarga".

biggrin.gif
na, mes pirkdami grindines plyteles voniai taip "pasirūpinom", kad pora plytelių nupirkus papildomai užteks ir tualetui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 10 25, 07:18)
Mums parduotuvėj projektuką padarė ir paskaičiavo.. tik dar nesudėjo visos vonios, tai neaišku, koks tikslumas....

Jovana, o kurioje parduotuvėje jums tą projektuką ir paskaičiavimą padarė?
Mergaitės, o gal yra kokia spec.programa, su kuria pačiam galima būtų pasidėlioti plyteles? Gal užmatėt kuri nors? g.gif g.gif
Atsakyti
Čia Klaipėdoje, prie "Gulbės" yra plytelių salonas..
Atsakyti