Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(SoJa @ 2007 10 08, 13:29)
jeigu turit mokėjimo kvitą ir tuos kibirus, kur numeriai užrašyti, tai gal pabandykit kreiptis į vartotojų teises ginančias organizacijas, gal pavyktų rasti teisybę  ax.gif
Sėkmės  4u.gif

Nieko nebeturiu doh.gif Tureciau - tikrai vaziuociau akiu padraskyt blush2.gif lotuliukas.gif Zodziu tikrinti reikia VISKA 4u.gif

QUOTE(Saja @ 2007 10 08, 14:55)
O pas jus vienodos spalvos plytelės ant grindų ir ant sienų? T.y. noriu paklausti, gal tik atrodo, kad sienų glaistas tamsesnis, o iš tikrųjų tiesiog plytelės šviesesnės? Mačiau vienoj vietoj - net nepatikėjau, kad tuo pačiu glaistu glaistyta, nes ant tamsesnių žalių grindų glaistas atrodė beveik baltas, o ant šviesių sienų - žalias  doh.gif.

Nevienodos. As irgi is pradziu dar galvojau kad taip atrodo, bet kai nusivale visos dulkes doh.gif
Nufotkinsiu gal savaites pabaigoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 10:29)
Klausykit, o imanoma iskrapstyt tuos tarpukus tarp plyteliu ir naujus sutepti?? *****, ne ta spalva 'sudejo'  doh.gif

Pas mane irgi taip buvo, krapste doh.gif Patys kalti buvo, nes sumaise spalvu kodus. Nemaciau kaip jie tai dare, (nes man butu sirdis neatlaikius biggrin.gif ), bet lyg ir iskrapste...
Atsakyti
Cia aisku ne i tema, bet jau kur kur, o Senukuose tai ju tikrai niekuo nepagasdinsi, ypac del poros kibireliu plyteliu glaisto lotuliukas.gif beprasmiska ten su jais gincytis,vistiek nieko neirodysite unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

pasidemonstruosiu, ka vakar padariau su savo vonia. Pas mus vonios kambarelis yra mazutis visai, isklijuotas baltomis plytelemis. Labai nenorejau, kad butu kaip ligininej, tai nusipirkau dazu, atsiraitojau rankoves ir...vuolia biggrin.gif Lentynele nusipirkau JYSK'e, visai papigiai, betziurisi (bent man) visai neprastai... Cia dar butas remonto busenoj, tai visas slamstas kaipsandeliuke sudetas. Kilimeli pasitiesiau tik noredama daugiau vaizdo pamatyt... Ivertinkit... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Skalbimo masina bus uztiesta tikros karves kailiu ax.gif
Atsakyti
Wow bigsmile.gif kaip čiotkai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 10 09, 13:26)
Sveikos,

Skalbimo masina bus uztiesta tikros karves kailiu ax.gif

labai faina, tikra šaunuolė thumbup.gif drinks_cheers.gif

(tik karvės tikros gaila verysad.gif )
Atsakyti
Tiesiog ŽAVINGA thumbup.gif
Atsakyti
Karves gaila ir man, bet kad jau radau gera daikta pas mociute palepej, tai kaip jau cia nepanaudosi... ax.gif

Aciu, uz toki teigiama ivertinima 4u.gif
Atsakyti
Katute, labai fainai wub.gif
Atsakyti
Katute, labai linksma vonia! thumbup.gif Visiems namiškiams ir svečiams nuotaiką pakels bigsmile.gif. Tik karvės irgi gaila pasidarė, bet kai paaiškinai, kad iš senų laikų, tai palengvėjo biggrin.gif.
Atsakyti
Senelis labai senais laikais koluky veterinaru dirbo, tai tu kailiuku parvezes yra, visi sumesti nenaudojami,o as va...sakau praktiskai panaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 10 09, 13:26)
Sveikos,

pasidemonstruosiu, ka vakar padariau su savo vonia. Pas mus vonios kambarelis yra mazutis visai, isklijuotas baltomis plytelemis. Labai nenorejau, kad butu kaip ligininej, tai nusipirkau dazu, atsiraitojau rankoves ir...vuolia biggrin.gif Lentynele nusipirkau JYSK'e, visai papigiai, betziurisi (bent man) visai neprastai... Cia dar butas remonto busenoj, tai visas slamstas kaipsandeliuke sudetas. Kilimeli pasitiesiau tik noredama daugiau vaizdo pamatyt... Ivertinkit... ax.gif

thumbup.gif Fantastika. Labai nuotaikinga.
Tik aš gal dar kokią spalvą bandyčiau įvesti- raudoni ar oranžiniai, ar žali aksesuarai, pvz rankšluosčiai, chalatukas.Manau, kad sušildytų baltai juodą interjerą. ax.gif
QUOTE(linnn @ 2007 10 09, 14:00)
(tik karvės tikros gaila verysad.gif )

Man tai ir skalbiankės gaila, kai tikra karvė atsisės... lotuliukas.gif

QUOTE(Katute @ 2007 10 10, 10:45)
Senelis labai senais laikais koluky veterinaru dirbo, tai tu kailiuku parvezes yra, visi sumesti nenaudojami,o as va...sakau praktiskai panaudosiu biggrin.gif

Taigi dabar madingi karvės kailiai, ir kainos rimtos kiek žiūrėjau.Pati miegamajame turiu iš seno palto kilimėlį padaryta, labai myliu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 10 spalio 2007 - 10:57