Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(paukstele @ 2007 10 06, 15:02)
Iškilo klausimukas  blink.gif  Mes planuojam vietoj dušo kabinos daryti sieneles iš trijų pusių plytelėmis ir stiklines duris (apie tai jau daug kalbėta). Tai dabar susimasčiau, jeigu sienų plytelių glaistas bus baltas ar jis neparuduos man labai greitai nuo vandens? Šiaip filtrai stovės name. Pasidalinkit informacija ar patirtim. Ir aplamai, kurios plytelės reikalauja didesnės priežiūros: matinės ar blizgios?

Manau, kad balti tarpai tikrai paruduos. Ne dėl filtrų, o tiesiog dėl naudojimo, nes pas mus šviesios plytelės, tai ant jų susidaro gelsvos muilo apnašos doh.gif Matinių plytelių vonioj neturiu, bet blizgiom tikrai nesiskundžiu ax.gif
Atsakyti
Uch merginos padėkit doh.gif , išsakykit daugiau nuomonių:
kurių plytelių priežiūra lengvesnė: matinių ar blizgių?
Atsakyti
QUOTE(paukstele @ 2007 10 06, 15:02)
jeigu sienų plytelių glaistas bus baltas ar jis neparuduos

Kad glaistas neparuduotų, reikia siūles nutepti specialiu impregnantu - jis padengia siūlę skaidria plėvele. Būna įvairių firmų, aš pirkau - ATLAS, vadinasi "Delfin", 1 kg kaina iki10 Lt ( užtenka padengti ~15-20 m2) . Pirkau Senukuose.
Atsakyti
QUOTE(paukstele @ 2007 10 08, 09:38)
Uch merginos padėkit  doh.gif , išsakykit daugiau nuomonių:

manau, kad tikrai matiniu, nes blizges ir reikes blizginti, kad blizgetu g.gif pas mus matines, jau pora metu, rusvos, tai jei ir parudavo - nesimato blush2.gif nevaliau dar ne karto blush2.gif tarpai tarp plyteliu pilki, tai irgi nieko neatsitiko

o va su stikline vonios sienele tai vargstu nerealiai doh.gif dabar jau nusausinu po kiekvieno seimos nario kiekvieno prausimosi doh.gif bet kad nera kuo jos pakeisti g.gif
Atsakyti
Klausykit, o imanoma iskrapstyt tuos tarpukus tarp plyteliu ir naujus sutepti?? *****, ne ta spalva 'sudejo' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 10:29)
Klausykit, o imanoma iskrapstyt tuos tarpukus tarp plyteliu ir naujus sutepti?? *****, ne ta spalva 'sudejo'  doh.gif

Turėtų būti įmanoma, nes ir gremžtukas toks specialus yra. Bet aš tik juodulius norėjau iškrapštyti ir prasikeikiau kiek užtrūkau, o jei visus tarpelius krapštyt tai doh.gif doh.gif doh.gif
Šiaip tai jei nesumokėjot tiems "dėjikams" pinigų tai tegu jie ir gremžia.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 08, 11:44)
Turėtų būti įmanoma, nes ir gremžtukas toks specialus yra. Bet aš tik juodulius norėjau iškrapštyti ir prasikeikiau kiek užtrūkau, o jei visus tarpelius krapštyt tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Šiaip tai jei nesumokėjot tiems "dėjikams" pinigų tai tegu jie ir gremžia.

Beda ta, kad dejikas niekuom nekaltas, cia senukai kalti doh.gif Pirkau du vienodos spalvos kibirus tu tarpuku. Tai vienas sviesesnis, kokio ir norejau, ir vienas tamsesnis. O kadangi reikejo 2kg grindim, o 5 kg sienom, tai meistras ir sutepe tuos 2 i grindis o 5 i sienas doh.gif O sienos kazkodel tamsesnes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 08 spalio 2007 - 11:38
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 11:37)
Beda ta, kad dejikas niekuom nekaltas, cia senukai kalti doh.gif  Pirkau du vienodos spalvos kibirus tu tarpuku. Tai vienas sviesesnis, kokio ir norejau, ir vienas tamsesnis. O kadangi reikejo 2kg grindim, o 5 kg sienom, tai meistras ir sutepe tuos 2 i grindis o 5 i sienas doh.gif  O sienos kazkodel tamsesnes doh.gif

šiaip tai girdėjau, kad užmaišyti reikia viską vienu metu, nes splavos gali skirtis. Kiek tame tiesos tai nežinau g.gif Nu bet vis tiek meistars lopas, negi jam nekilo klausimų, kad kakas netaip ir negalėjo perskambinti ? Kaip dundulis koks ką padavė į ranką tą ir sutepė doh.gif
O gal sienos dar neišdžiuvusios ? Gal dar padžius ir pašviesės ?
Nes pagal glaisto kiekį tai jei tiek reikės išgrandyt, tai tikrai užsiknisit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 08, 12:57)
šiaip tai girdėjau, kad užmaišyti reikia viską vienu metu, nes splavos gali skirtis. Kiek tame tiesos tai nežinau  g.gif Nu bet vis tiek meistars lopas, negi jam nekilo klausimų, kad kakas netaip ir negalėjo perskambinti ? Kaip dundulis koks ką padavė į ranką tą ir sutepė  doh.gif
O gal sienos dar neišdžiuvusios ? Gal dar padžius ir pašviesės ?
Nes pagal glaisto kiekį tai jei tiek reikės išgrandyt, tai tikrai užsiknisit  doh.gif

Pirkau tuos kibirelius, kur jau sumaisyta spalva, na meistras man tiesiog pasake kad reikes 5kg sienom, ir 2 grindim, as nuvaziavau i senius, issirinkau pagal palete spalva, griebiau tos spalvos kibirus ir namo doh.gif
O jau isdziuve tai bus doh.gif Pries gera savaite uzglaiste doh.gif O tik sestadieni vaziavau valyt tu plytku, tai ir pamaciau doh.gif Kaip sakant kaltu nera, bent jau ju nesurasi, nes manau kad tie, kurie tuos kibirus klijavo, sumaise lipdukus doh.gif o man va tokia beda padare doh.gif Bandysiu meistram kitiems skambint klausinet, gal zino koki skysti ar ka kad tuos tarpus butu galima lengviau iskrapstyt. Jei ne tai teks susigyvent su tamsiais tarpukais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 08 spalio 2007 - 12:15
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 12:12)
Pirkau tuos kibirelius, kur jau sumaisyta spalva, na meistras man tiesiog pasake kad reikes 5kg sienom, ir 2 grindim, as nuvaziavau i senius, issirinkau pagal palete spalva, griebiau tos spalvos kibirus ir namo  doh.gif
O jau isdziuve tai bus  doh.gif  Pries gera savaite uzglaiste  doh.gif  O tik sestadieni vaziavau valyt tu plytku, tai ir pamaciau doh.gif  Kaip sakant kaltu nera, bent jau ju nesurasi, nes manau kad tie, kurie tuos kibirus klijavo, sumaise lipdukus doh.gif  o man va tokia beda padare doh.gif  Bandysiu meistram kitiems skambint klausinet, gal zino koki skysti ar ka kad tuos tarpus butu galima lengviau iskrapstyt. Jei ne tai teks susigyvent su tamsiais tarpukais unsure.gif

jeigu turit mokėjimo kvitą ir tuos kibirus, kur numeriai užrašyti, tai gal pabandykit kreiptis į vartotojų teises ginančias organizacijas, gal pavyktų rasti teisybę ax.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstele @ 2007 10 08, 09:38)
Uch merginos padėkit  doh.gif , išsakykit daugiau nuomonių:

Buvo prieš kurį laiką diskusija apie tai - tai vieningos nuomonės nėra mirksiukas.gif. Vieni mano, kad matinės praktiškesnės, kiti - kad blizgios. Pas mus šviesios blizgios plytelės, tai nesiskundžiu. Pas draugus matinės - irgi nesiskundžia, bet aš mačiau valymo ruožus ant jų g.gif. Dar daug nuo spalvos priklauso - ant tamsių plytelių vandens nuosėdos labiau matosi, taip SM daug kas rašė.
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 12:37)
Beda ta, kad dejikas niekuom nekaltas, cia senukai kalti doh.gif  Pirkau du vienodos spalvos kibirus tu tarpuku. Tai vienas sviesesnis, kokio ir norejau, ir vienas tamsesnis. O kadangi reikejo 2kg grindim, o 5 kg sienom, tai meistras ir sutepe tuos 2 i grindis o 5 i sienas doh.gif  O sienos kazkodel tamsesnes doh.gif

O pas jus vienodos spalvos plytelės ant grindų ir ant sienų? T.y. noriu paklausti, gal tik atrodo, kad sienų glaistas tamsesnis, o iš tikrųjų tiesiog plytelės šviesesnės? Mačiau vienoj vietoj - net nepatikėjau, kad tuo pačiu glaistu glaistyta, nes ant tamsesnių žalių grindų glaistas atrodė beveik baltas, o ant šviesių sienų - žalias doh.gif.
Atsakyti
na štai, mūsų vonios remonto pabaiga jau matoma smile.gif dabar WC laukia savo eilės doh.gif bet dabar įdomu pasidarė, kokius kilimėlius tiesiatevonioje prie dušo kabinų? aš kažkaip užsimaniau pusapvalio kaip pati kabina lotuliukas.gif tik kaži ar tokius gamina biggrin.gif nebent pačiai apsikirpt rolleyes.gif
Atsakyti