Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

As manau, kad tos spalvos tikrai papildomos dar isives. Dabar mastau apie oranzinius ranksluostukus...Zinai, tuscia, neapstatyta. Vyras tai kazkaip skersai paziurejo i mano mena, todel cia ir uzklausiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 10 10, 13:03)
As manau, kad tos spalvos tikrai papildomos dar isives. Dabar mastau apie oranzinius ranksluostukus...Zinai, tuscia, neapstatyta. Vyras tai kazkaip skersai paziurejo i mano mena, todel cia ir uzklausiau... ax.gif

Ai tie vyrai kartais visai be fantazijos būna... bigsmile.gif MB mano *meno* dažniausiai nepalaiko, jei gaunasi gražiai, tada sako- tylėjau, nes žinojau, kad bus gražu, jei nelabai pavyksta- žinojau, kad bus blogai, bet tylėjau nenorėdamas tavęs įžeisti... doh.gif Žodžiu, mėgsta nusiplauti.Gerai, kad klystu ne taip jau ir dažnai. ax.gif

O tavo vonia tikrai šauni. Taip ir toliau. 4u.gif
Atsakyti
Mano tai tyli, nes "koks skirtumas, sakysiu as ar ne, vis tiek padarysi, kaip tau reikia" biggrin.gif

Dabar bandysiu sena saldytuva kazkaip idomiai nutepliot ax.gif
Atsakyti
jei kada reikes pagalbos erdves planavimui, spalvu, medziagu parinkimui, kiekiu paskaiciavimui, nestandartiniu baldu projektavimui ir pan. kreipkites editita@centras.lt, Klaipedoje, Klaipedos raj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 10 10, 12:03)

manau, kad tiktu klasikinis derinys:balta, juoda ir raudona thumbup.gif
Atsakyti
Sitas tobulas derinys bus WC...Ten lygiai tokios pacios baltos plyteles, tai nupirkau ryskiai raudona kilimeli is ART DECO, raudona sepeti valymui,o siandie, isigijau dangti karviskai plemuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 10:29)
Klausykit, o imanoma iskrapstyt tuos tarpukus tarp plyteliu ir naujus sutepti?? *****, ne ta spalva 'sudejo'  doh.gif

Tikrai įmanoma - savo rankelėm dariau, bet pas mus tie tarpukai jau buvo suglaistyti prieš kokius 3-4 metus, tai kieti kaip akmuo - yra senukuose įrankis - plytelių tarpams išvalyti - nebrangus - iki 10 Lt, bet iš ties neblogas, o girdėjau kad ir dar kažkoks skystis yra kuris kažkaip suminkština tą glaistą ir dar lengviau ji tada iškrapštyt. Jei tik prieš savaitę pas jus išglaistė tai tikrai nebus dar akmuo, bet jei sienų ir grindų plytelės skiriasi - tai gal ir neverta gramdydt to glaisto, nes darbelio tai ojojoj kiek
Atsakyti
Imetu savo naujosiso vonios fot, esu labai patenkinta, atrodo ten puse laiko praleisciau, tik dar kaip matos nepilnai uzbaigta ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 10 12, 15:33)
Imetu savo naujosiso vonios fot, esu labai patenkinta, atrodo ten puse laiko praleisciau, tik dar kaip matos nepilnai uzbaigta ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai smalsu būtų žvilgtelt, ber nerodo nuotraukyčių... schmoll.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
labai grazhi ir daili vonia wub.gif
Atsakyti
Katute, kaip šauniai sumastei! bigsmile.gif
Atsakyti