Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

skysta pūdra color adapt - super; tušas lash lift - nepatiko, blaktienų "nepakelia" kaip žadėjo; 1000 calorie tušas riečiantis - neprastas. dabar turiu masterpiece max - atrodo nieko, bet laukiu kol truputuką padžius, tikiuos dar geresnis pataps smile.gif
dar prisiminiau - bronzą turėjau. nevykęs pirkinys - pasitepus atrodo labai nenatūraliai dar ir blizga priedo, kas sudaro dar nenatūralesnį įspūdį; netiko nei kaip pūdra nei kaip skaistai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastet: 21 sausio 2008 - 21:15
Merginos, ar teko kuriai nors ilgiau naudoti Max Factor Miracle Touch pagrinda? Isbandziau meginuka ir man laaabai patiko! wub.gif Oda nerealiai atrodo - lygi, puikiai uzmaskuota. Ir net ilgiau pabuvus su ja, man pasirode, kad oda ne taip riebaluojasi (pas man misrus tipas odos). Tik vat man klausimas iskilo, ar ji neuzkemsa poru ilgainiui naudojant? g.gif
Atsakyti
Man ju tusai - tas juodas ir auksinis thumbup.gif . Daugiau nieko nesu bandziusi...
Atsakyti
2000 calorie skaitosi ilginantis ar tankinantis ar koks kitoks?ir kokia jo maždaug kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 18, 17:01)
2000 calorie skaitosi ilginantis ar tankinantis ar koks kitoks?ir kokia jo maždaug kaina? ax.gif

na ant manojo parašyta - "Volumising mascara for 300% more volume".
lietuviškas užrašas nusitrynęs jau, bet ten atrodo buvo parašyta, kad tankinantis.
Ir šiaip šis tušas tikrai labiau tankinantis nei ilginantis (nu bet jau tankina.. thumbup.gif )
aš pirkau už 27lt, bet tada kažkokia akcija jam buvo. Šiaip bžvirš 30ies kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 02 18, 17:12)
na ant manojo parašyta - "Volumising mascara for 300% more volume".
lietuviškas užrašas nusitrynęs jau, bet ten atrodo buvo parašyta, kad tankinantis.
Ir šiaip šis tušas tikrai labiau tankinantis nei ilginantis (nu bet jau tankina.. thumbup.gif )
aš pirkau už 27lt, bet tada kažkokia akcija jam buvo. Šiaip bžvirš 30ies kainuoja.

o šepetėlis lenktas ar tiesus?gal foto galit įmest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 18, 18:30)
o šepetėlis lenktas ar tiesus?gal foto galit įmest 4u.gif

http://www.pimpindea...om/extra47.html tiesus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 02 18, 17:33)

bet jis dar ir vandeniui atsparus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 18, 18:39)
bet jis dar ir vandeniui atsparus? unsure.gif

Nu ka zn, pas mane ant tuso parasyta, atsparus dregmei, nenubyra mirksiukas.gif o su Loreal dvifaziu akiu makiazo valikliu labai gerai nusivalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 02 18, 18:24)
Nu ka zn, pas mane ant tuso parasyta, atsparus dregmei, nenubyra  mirksiukas.gif  o su Loreal dvifaziu akiu makiazo valikliu labai gerai nusivalo  ax.gif

nemėgstu aš tų valiklių, tai man geriau kad su vandeniu lengvai nusivalytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 18, 19:43)
nemėgstu aš tų valiklių, tai man geriau kad su vandeniu lengvai nusivalytų biggrin.gif

Oho bigsmile.gif 4u.gif o kokie tusai su vandeniu nusivalo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justee @ 2008 01 22, 03:07)
Merginos, ar teko kuriai nors ilgiau naudoti Max Factor Miracle Touch pagrinda? Isbandziau meginuka ir man laaabai patiko! wub.gif  Oda nerealiai atrodo - lygi, puikiai uzmaskuota. Ir net ilgiau pabuvus su ja, man pasirode, kad oda ne taip riebaluojasi (pas man misrus tipas odos). Tik vat man klausimas iskilo, ar ji neuzkemsa poru ilgainiui naudojant?  g.gif

Vakar nusipirkau šitą pudrą, nes labai reklama patiko blush2.gif Nu ir visai ji nieko, tokia lengva neapsunkina ir labai gražiai maskuoja. Tai aš ja visai patenkinta, nu nebent išbers blush2.gif
Atsakyti