Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(lelyte99 @ 2008 02 28, 00:28)
Turiu 2000calorie dramatic look tusa,taciau tankinancio efekto nelabai jauciu unsure.gif gal reikia,kad jis truputi padziutu? g.gif

As irgi butent ta turiu - blakstienas ppilgina thumbup.gif
As pirmiausia tepu islenkta puse, o tada is karto apverciu sepeteli ir vel tepu - tada ir pastorina wub.gif
Atsakyti
Masterpiece Max pats blogiausiais tusas, koki teko tureti, po puses dienos pradeda akis grazti nuo jo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 26, 19:29)
labas visoms smile.gif
gal bandete  Max Factor terra mediterranea bronzine pudra, spalva 1 golden

turiu ja, man ji super 4u.gif tikrai man ji neprastesne uz egipto zeme:)
Atsakyti
QUOTE(kristulle. @ 2008 03 11, 15:11)
Masterpiece Max pats blogiausiais tusas, koki teko tureti, po puses dienos pradeda akis grazti nuo jo  mad.gif

gal tau alergija nuo jo gavos, šiaip tokių nusiskundimų dar iš nieko negirdėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 11, 18:52)
gal tau alergija nuo jo gavos, šiaip tokių nusiskundimų dar iš nieko negirdėjau rolleyes.gif

Tikrai,man tai super tusas,nieko negrauzia ir nuo kitu negyrdejau...
Atsakyti
gal kas bandet ir 2000 colorie ir masterpiece max? kuris labiau patiko? kuris daugiau tankina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 03 13, 23:17)
gal kas bandet ir 2000 colorie ir masterpiece max? kuris labiau patiko? kuris daugiau tankina? smile.gif

vakar įsigijau calorie ir turėjau max, bet kolkas negaliu pasakyk, kuris geriau tankina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 14, 10:22)
vakar įsigijau calorie ir turėjau max, bet kolkas negaliu pasakyk, kuris geriau tankina g.gif

o bent jau abu gerai tankina? mirksiukas.gif nesulipina blakstienu?

kai ilgiau panaudosi parasyk, kuris labiau patiko mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Lash Lift ir dabar mastau ar neprasoviau.. g.gif
Jau baigineju Calorie 2000, visai patiko thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 03 14, 00:17)

Man 2000 Colorie yra suprastėjęs ,tai siūlyčiau rinktis Max ,nes ir pati žadu jį griebti. Gal žinot ar dabar yra jam nuolaidos kur nors? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 15 kovo 2008 - 22:36
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 03 15, 22:34)
Man 2000 Colorie yra suprastėjęs ,tai siūlyčiau rinktis Max ,nes ir pati žadu jį griebti. Gal žinot ar dabar yra jam nuolaidos kur nors? bigsmile.gif

sarmoj ir droge pasiziurek, jei dar nesibaige mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif jau keleta dienu naudoju MasterpieceMax thumbup.gif
Blakstienos ir prailgina, ir pastorina, nesulipdo thumbup.gif jokios alergojos mirksiukas.gif
Atsakyti