Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

Man labai patiko tusas Masterpiece auksinis. Naudoju gal jau penkta pakuote, nurunge net mano pamegtaji YSL.
Atsakyti
mano color adapt pudra patapo labai skysta, nors visai neseniai pirkta droge blink.gif kaip manot, ji sugedo ar jai tai būdinga? g.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif
gal bandete Max Factor terra mediterranea bronzine pudra, spalva 1 golden
Atsakyti
labas...aš naudojau šitą pudrytę ir tai pati geriausia pudra kokia tik turėjau thumbup.gif tik mano buvo nr2 tamsesnė.Lygiai dengiasi,oda tampa lygi ir tikrai neatrodo kad pudra net jei padaugini... biggrin.gif geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Turiu 2000calorie dramatic look tusa,taciau tankinancio efekto nelabai jauciu unsure.gif gal reikia,kad jis truputi padziutu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2008 02 27, 22:28)
Turiu 2000calorie dramatic look tusa,taciau tankinancio efekto nelabai jauciu unsure.gif gal reikia,kad jis truputi padziutu? g.gif

jup, pakentėk porą sav., ir tada bus super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2008 02 25, 23:48)
Man labai patiko tusas Masterpiece auksinis. Naudoju gal jau penkta pakuote, nurunge net mano pamegtaji YSL.

As jau trecia toki sunaudojau, dabar mamau reikia koki kita pradeti... gal Masterpiece MAX?
Atsakyti
As turejau Masterpiece Max,tai man laabai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau naujaja krempudra, pamirsau pavadinima blush2.gif tokioj apvalioj bonkutej, tai nieko visai, pamaskuoja ir naturaliai atrodo thumbup.gif
ir kol kas fainesnio tuso nei maxfactor 2000 dar neradau wub.gif
Atsakyti
Nupirkau ir as Masterpiece Max smile.gif nezinau ar patiks.... wub.gif
Atsakyti
ir as siandien nusipirkau smile.gif
NEREALUS wub.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau colour adapt pudra,labai patinka kolkas wub.gif
Atsakyti