Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

Na cia gal priklauso nuo kiekvienos odos tipo, o kadangi mano oda labai "isranki", man netiko color adabt, issausino veida ir tiek sad.gif
o kita pudra mx likau patenkinta, siaip priemones lupoms neblogos ir nagu lakai.
Atsakyti
Turiu tusa Maxfactor 2000 colorie ir krem pudra colour adapt. Super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kazkada pastoviai pirkdavau kremine ilgai isliekanti pudra-super maskuoja,turejau kompaktine pudra,naudoju seselius-gerai laikosi,patinka lupu blizgesiai smile.gif
Atsakyti
Labai noreciau nusipirkt naujaji Lupu blizgesi su balzamu,bet visai nera spalvu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2005 02 24, 22:19)
Labai noreciau nusipirkt naujaji Lupu blizgesi su balzamu,bet visai nera spalvu cry.gif

Matai, o man beveik visos spalvytes visai nieko g.gif Gal kai tu rinkais ne visos buvo, o tai as maciau ir siltu ir saltu atspalviu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 vasario 2005 - 22:34
Buvau ir Sarmose ir Drogose,visur mazdaug apie 8 spalvas yra,taip?As dazausi visada Loreal glam shine,nr31.Jis man idealiausias thumbup.gif Galvojau ta persikine man tiks,bet ji man ant lupu labai sviesi,kaip su dantu pasta prisitepus.Esu labai tamsaus veido.
Atsakyti
Taip taip,pamirsau pasakyti kad naujasis SilkGlos tiesiog pasakiskasĄ thumbup.gif Laabai skaniai kvepia,graziai blizga ir drekina lupas.Is blizgesiu tai sis man bene labiausiai is visu turetu patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2005 02 24, 22:44)
Buvau ir Sarmose ir Drogose,visur mazdaug apie 8 spalvas yra,taip?As dazausi visada Loreal glam shine,nr31.Jis man idealiausias thumbup.gif Galvojau ta persikine man tiks,bet ji man ant lupu labai sviesi,kaip su dantu pasta prisitepus.Esu labai tamsaus veido.

Pagal mane tai lyg 9 spalvos, viena is ju balta. Tai gal ant kokio lupdazio pabandyk. Bus tamsiau 4u.gif
Atsakyti
Visada perku tik Max Fxtor 2000 Colorie tuša, kiti nei vienos firmos netiko. Nagu lakai irgi patinka.
Atsakyti
Turiu piestuka akims is Max Factor, tai po poros valandu jau visas nutrupa, i rauksleles subega, o jei nesivalyciau kas pora valandu, tai gale dienos is vis tragiskai atrodytu, vienu zodziu niekam nerekomenduociau sito piestuko gun_bandana.gif
Atsakyti
Tušas Max Factor 2000 calorie thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Patiko Colour Adapt Foundation,labai tolygiai issitepa ant veido,bet nepasakyciau,kad gerai maskuoja .Svarbiausiai veidas atrodo grazesnis ir naturalus.Mano vyras niekada nepastebedavo,kad as pudra uzsitepusi ir sakydavo,kaip tavo oda pagrazejus(mano oda yra labai problematiska).

O nepatiko tusas More Lashes.
Atsakyti