Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(jurgitanor @ 2008 01 05, 20:29)
gal as pasirodysiu is kaimo gludumos bet man irgi labai idomu kas tai per terakotine pudra  verysad.gif  blink.gif  blush2.gif

po simto metu atrasau, bet kalbejau apie bronzine pudra ax.gif ant pakuotes teraccota parasyta, tai sulietuvinau biggrin.gif

o tusa dabar naudoju isadoros, man geresnis uz 2000 calories. masterpiece nebandziau, bet turbut susigundysiu atsilipiemus apie ta auksini perskaicius.
Atsakyti
Naudoju Masterpiece Max, man pats geriausias thumbup.gif Labai daug visokiu tusu esu isbandzius, bet sita jau 4 kartus pirkau. Man patinka, kad gerai ilgina, svarbiausia nebyra, net dienos pabaigoj atrodo kaip ryte pasidazius, nei karto nepataikiau ant pasenusio, tai ilgam uztenka, neerzia man akiu, nes nuo kai kuriu kitu perstedavo ir asarodavo akys.
Sikart noriu pabandyt Dior, po to parasysiu, ar vel negrizau prie MF smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau MaXfactor colour adapt pudrytę. Mano nuomone, yra ir geriau maskuojančiu pudrų, bet patiko, kad ji labai lengvai ir lygiai tepasi. Be to, išgauti tą patį efektą, kitų pudrų reikia tepti daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissDoll: 15 birželio 2008 - 16:47
Pudra Colour Adapt - tikriausiai pati geriausia pudra, kokią turėjau, tik keistai ji veikia su mano oda: kai ją tepu, oda atrodo lyg nepakankamai sudrėkinta, sausa, tačiau po valandos kakta jau pradeda blozgėti.
Blakstienų tušas 2000 Calorie - visai nepatiko, nepastebėjau, kad labai ilgintų, tiesiog nuspalvina blakstienas ir tiek. Ir bent jau man po valandos pradeda siaubingai trupėti, visi paakiai juodi būna. doh.gif
Blakstienų tušas Masterpiece Max - visai geras, blakstienos būna beveik iki antakių, nors maniškės šiaip visai menkutės, tikrai pirksiu dar kartą, kai šitą pabaigsiu.
Maskuojamasis pieštukas MasterTouch - nemaskuoja taip, kaip norėčiau, bet turbūt stebuklų nebūna.
Tik MaxFactor kontūriniais pieštukais nusivyliau, bent jau tie, kuriuos turėjau, labai greitai nubėgdavo.
Dabar mąstau, ar verta pirkti Miracle Touch. ax.gif
Atsakyti
Akių pieštukais visiškai nusivyliau-nutrupa jau po kelių valandų... Nespėji net iki vietos atvažiuoti-pažiūri į veidrodį- pieštuko kaip nebuvę...
Atsakyti
O tas kur yra naujas tusas atrodo max factor yra tiksliai nepamenu ar tikrai toks kur is dvieju pusiu viena puse juoda o kitoj subtilus atspalvis , tai gal kas esat jau isbandziusios ji ? Noreciau pirkt , bet nezinau ar jis vertas beveik 50 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 17, 11:28)
O tas kur yra naujas tusas atrodo max factor yra tiksliai nepamenu ar tikrai toks kur is dvieju pusiu viena puse juoda o kitoj subtilus atspalvis , tai gal kas esat jau isbandziusios ji ? Noreciau pirkt , bet nezinau ar jis vertas beveik 50 lt  doh.gif

na , pasitikslinau ir tikrai max factor jis yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 17, 13:42)
na , pasitikslinau ir tikrai max factor jis yra  ax.gif

Turiu as sita tusa, na ka galiu pasakyt... Pirkau tokiu spalvu:vienoj pusej juodas, o kitoje auksinis, tai auksiniu gal pora kartu patepliojau, o dabar naudoju tik juoda.. Kainos manau tikrai nevertas daiktas, nebent kam tie blizguciai tinka... Kai padazai galiukus dar neblogai atrodo, saules ar dirbtineje sviesoje graziai blizga, bet kai apsvietimo nera, tu galiuku isvis nesimato ir blakstienos atrodo labai jau trumpos, neisraiskingos... Bandziau dazyt per visa blakstienu ilgi, tai atrodziau kaip apsiverkus, akys kazkokios raudonos atrode... Tai tokie ispudziai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(saule** @ 2008 05 14, 22:39)
Naudoju Masterpiece Max, man pats geriausias thumbup.gif  Labai daug visokiu tusu esu isbandzius, bet sita jau 4 kartus pirkau. Man patinka, kad gerai ilgina, svarbiausia nebyra, net dienos pabaigoj atrodo kaip ryte pasidazius,  nei karto nepataikiau ant pasenusio, tai ilgam uztenka, neerzia man akiu, nes nuo kai kuriu kitu perstedavo ir asarodavo akys.

Del sio tuso visiskai sutinku, pats geriausias is visu bandytu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 05 14, 22:39)
Naudoju Masterpiece Max, man pats geriausias thumbup.gif  Labai daug visokiu tusu esu isbandzius, bet sita jau 4 kartus pirkau. Man patinka, kad gerai ilgina, svarbiausia nebyra, net dienos pabaigoj atrodo kaip ryte pasidazius,  nei karto nepataikiau ant pasenusio, tai ilgam uztenka, neerzia man akiu, nes nuo kai kuriu kitu perstedavo ir asarodavo akys.

kokia jo kaina ? rolleyes.gif

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 18, 11:14)
Turiu as sita tusa, na ka galiu pasakyt... Pirkau tokiu spalvu:vienoj pusej juodas, o kitoje auksinis, tai auksiniu gal pora kartu patepliojau, o dabar naudoju tik juoda.. Kainos manau tikrai nevertas daiktas, nebent kam tie blizguciai tinka... Kai padazai galiukus dar neblogai atrodo, saules ar dirbtineje sviesoje graziai blizga, bet kai apsvietimo nera, tu galiuku isvis nesimato ir blakstienos atrodo labai jau trumpos, neisraiskingos... Bandziau dazyt per visa blakstienu ilgi, tai atrodziau kaip apsiverkus, akys kazkokios raudonos atrode... Tai tokie ispudziai... doh.gif

Na , dekuj uz ispudziu pasidalinima , jauciu liksiu neisbandzius sio tuso doh.gif o siaip ir pati tokiu spalvu pirkt norejau rolleyes.gif
Atsakyti
38-43 lt kaip kur, kiek pamenu g.gif Nera uz ka wink.gif
Atsakyti
visą laiką dažiausi Loreal'io įvairiais tušais ir buvau patenkinta, bet užvakar pabandžiau mamos Maxfactor Masterpiece ir likau sužavėta bigsmile.gif

mano blakstienos ir taip ilgos, o šituo tušu pasidažius beveik iki antakių pasidaro ir laiko gerai thumbup.gif tai mamai palikau savąjį Lorealį, o Maxfactorį "pasisikolinau" blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 08 18, 12:13)
visą laiką dažiausi Loreal'io įvairiais tušais ir buvau patenkinta, bet užvakar pabandžiau mamos Maxfactor Masterpiece ir likau sužavėta bigsmile.gif 

mano blakstienos ir taip ilgos, o šituo tušu pasidažius beveik iki antakių pasidaro ir laiko gerai thumbup.gif  tai mamai palikau savąjį Lorealį, o Maxfactorį "pasisikolinau"  blush2.gif  biggrin.gif

Jau taip visi giria reiks kada lekt pirktis biggrin.gif
Atsakyti