Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

naudojau tusa 2000 colorie-super dalykas. uzteko man to tuso daugiau nei metams ir neisdziuvo thumbup.gif . bet as linkusi vis eksperimentuot... tai bandau kazka vis kita....bet manau, kd grysiu prie to paties ax.gif dabar labai gundausi ta veidrodine pudra smile.gif ax.gif
Atsakyti
na aš kolkas labai didelio skirtumo tarp masterpiece max ir calorie 2000 kažkaip nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 03 17, 21:21)
thumbup.gif  jau keleta dienu naudoju MasterpieceMax thumbup.gif
Blakstienos ir prailgina, ir pastorina, nesulipdo  thumbup.gif  jokios alergojos  mirksiukas.gif

Viskam, ką apibūdinai-pritariu drinks_cheers.gif Tik (bent jau man) šis tušas turi viną minusą-kažko labai greitai pradeda trupėti g.gif -vos pusdienį atlaiko.kažkaip dauguma mano naudotų tušų ilgiua atlaikydavo ax.gif
Atsakyti
man maxfactor 2000 calories + artdeco tuso pagrindas suteikia superini efekta blakstienom, pailgina, tankina, nenubega ir netrupa, 10 balu wub.gif
Atsakyti
po truputi pereinu prie kiek brangesnes kosmetikos (kazkaip naturaliai) nei max factor. bet tusas ju nepakeiciamas kol kas. puikus gaminys - gerai laiko, graziai tepasi, lengvi nusivalo..
Atsakyti
Labai dziaugiuosi kremine pudryte Miracle Touch, tepu su sepeteliu tai viska labai lygiai padengia, nereikalingus paraudimus ir pan uzmaskuoja ir naturaliai gan atrodo wub.gif Tik galetu buti kiek sviesesniu atspalviu pardavime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2008 03 19, 23:10)
Viskam, ką apibūdinai-pritariu drinks_cheers.gif Tik (bent jau man) šis tušas turi viną minusą-kažko labai greitai pradeda trupėti g.gif -vos pusdienį atlaiko.kažkaip dauguma mano naudotų tušų ilgiua atlaikydavo ax.gif

O man visai ne thumbup.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti ar mf 2000 calorie yra atsparus vandeniui?jei taip,tai ar yra is mf tusas neatsparus vandeniui blush2.gif
Atsakyti
antrąkart MF 2000 calorie tikrai nepirksiu, trupa ir tepa paakius doh.gif
Atsakyti
norejau paklaust kuri is krempudru tiktu gan riebokai odai, bet kad neisryskintu odos papleiskanojimu kurie po spuogu gydymo lieka unsure.gif ir dar kad poru nekimstu blush2.gif nes visos matines pudros labai isryskina nelygumus odos, o tos kur nematines tai man nepaslepia raudonumu verysad.gif
jeigu turit atrade kazka idealaus prasau parasykit kad ir ne maxfactor firmos 4u.gif
Atsakyti
Max factor miracle touch gerai maskuoja ir naturaliai atrodo, tik, kad ji man sausina oda labai g.gif
Atsakyti
nusipirkau kompaktine pudra CREME PUFF, siaip visai patinka, tik kvapas jos kaip tikros senoviskos pudros doh.gif tai kol isgaruoja truputi riecia nosyte...
Atsakyti