Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

Na,tikiuosi,negules jis pas mane kosmetinej biggrin.gif bandysiu sita(2000 calorie),nes daug tikrai geru atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė: 01 spalio 2006 - 19:58
Aš tai turiu tušą Masterpiece, visai jis geras, blakstienos kaip toj reklamoj biggrin.gif ir dar krempudrą, iš 2 dalių. Tik turiu pastebėjimą, kad kai parvežė draugė iš užsienio ji buvo kokybiškesnė, nei ta, kurią pirkau Lietuvoj
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2005 02 23, 18:09)
Ką manote apie šią kosmetiką?Kokiomis priemonėmis likote patenkintos kokiomis nusivylėte?l

man patinka maxfactor tusai thumbup.gif
Atsakyti
man max factor pudra color adap ar kaip ten tiksliai pati paciausia ..
ir esu turejusi tusa tai irgi liuks ! bet dabar turiu HR ,lash qeen , bet jei butu vel finasine krize pirkcaiu tik max factor vel mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Visai neseniai nusipirkau is maxfactor pudras adapt ir sheer radiance blush2.gif Niu man tai pacios nerealiausios bigsmile.gif Taip pat turiu tusa, tai laaabai esu patenkinta ax.gif O jau blizgesiai silk gloss... thumbup.gif Abi su mama naudojam ir esam baisiai patenkintos clap.gif Taigi... As uz maxfactor wub.gif
Atsakyti
MaxFactor Hypersmooth krempudra thumbup.gif Pagaliau radau kuri man tinka. Visos kitos man budavo kaip antras veidas nudrebtas is molio.... doh.gif O si lygiai ir graziai pasidengia...

Turiu tusa 2000 calorie dramatic look. Manu reiks dar koki nauja tusa is MF isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2006 11 08, 12:02)
MaxFactor Hypersmooth krempudra  thumbup.gif  Pagaliau radau kuri man tinka. Visos kitos man budavo kaip antras veidas nudrebtas is molio.... doh.gif O si lygiai ir graziai pasidengia...

Turiu tusa 2000 calorie dramatic look. Manu reiks dar koki nauja tusa is MF isbandyt.

Išbandyti visi MF tušai, tai galiu pasakyt, kad man MF Dramatic Look pats geriausias iš visų buvo bigsmile.gif
MF Color Adapt gera krempudra, tik spalvų pasirinkimas galėtų būt didesnis, nes turėjau Nr. 75 Golden, tai veidas į geltonumą "nešdavo" doh.gif
Atsakyti

MF Color Adapt gera krempudra, tik spalvų pasirinkimas galėtų būt didesnis, nes turėjau Nr. 75 Golden, tai veidas į geltonumą "nešdavo" doh.gif
[/quote]
o matai kaip kam as turiu irgi golden Nr, 75 tai man labai tinka ir patinka as turiu nusipirkus Lancome bet pirkau su konsultante labai afigiena smile.gif tai stovi dabar ta pudra saldytuve vasaros laukia smile.gif kol oda idegs tada tiks ! oo dabar tai maxfactor golden 75 liuks smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mane irgi golden, spalva tinka
Atsakyti
Aš tai esu patenkinta Terra Mediterranea kompaktine bronzine 'golden' atspalvio thumbup.gif Na aišku dienai nelabai kaip nes iš blizgių, bet vakarui thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O kaip ta nauja krempudra g.gif , nieks nebandėt?
Atsakyti
gal isbandziusios galetu pasakyti, kuris tusas geresnis: masterpiece ar 2000 calorie?
Atsakyti