Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(nancy @ 2006 05 31, 08:30)
del tu spuogu tai net nezinau  g.gif aisku kad ne gydo pudra juos bet man ir neuzkemsa ir neuztersia odos (jau seniai juodu inkstiru neturejau)  siaip manau svarbiausia nuvalyti oda pries tepant krempudra ir grizus namo nuvalyti ja ir siaip svarbiausia tiketi  rolleyes.gif tiketi kad pudra padeda odai rolleyes.gif  tiketi kad nagus nusilakavus jie tik stipreja ir greiciau auga rolleyes.gif tiketi jog esame pacios graziausios pasaulyje rolleyes.gif dar ir protingiausios butu neprosal  hihihi.gif juk visos mes zinome apie placebo efekta tai kodel nepabuti naivioms ir nepatiketi pasakomis? kodel nepabuti mazais vaikais? rolleyes.gif  laugh.gif (uh cia sauletas rytas mane taip veikia  flirt.gif  happy.gif )

Sukalbejai kiekvienos musu maldele rytine biggrin.gif Na, as visada, ir ryte, ir grizus nuplaunu veida su prausikliu, nuvalau toniku ir patepu kremu, taciau tu netikeliu vis tiek islenda doh.gif
Atsakyti
man kuo toliau, tuo Max Factor vis labiau patinka thumbup.gif kažkaip pastebėjau, kad tik ją paskutiniu metu ir teperku g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2006 06 23, 15:10)
man kuo toliau, tuo Max Factor vis labiau patinka thumbup.gif kažkaip pastebėjau, kad tik ją paskutiniu metu ir teperku g.gif  biggrin.gif

Galiu organizuoti pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2006 06 24, 10:24)
Galiu organizuoti pigiau mirksiukas.gif

niu šiuo momentu nieko nereikia - kaip tik neseniai apsiprekinau doh.gif bet ateity tikrai domintų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 24 birželio 2006 - 18:02
O kur Kaune Max Factor Masterpiece tusa butu galima nusipirkti? nerandu niekur schmoll.gif
Atsakyti
kazkada naudojau pudra, pora gal metu ir buvau labai patenkinta thumbup.gif kol neatradau Lancome, dar tusiukai faini, o daugiau atrodo nieko ir nesu bandzius g.gif siaip kosmetika tikrai nieko, palyginti su kokia Lumene, tos isvis nemegstu schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
dabar naudoju tušiuką MF Lash Lift. šiaip visai neblogas. visada naudodavau, tik vandeniui atsparų, galvojau kaip atrodysiu kaip nubėgs, o su šituo galima truputį ir paverkti, ir lengvai nusivalo, kas nubėga biggrin.gif
Atsakyti
man labai patinka pudros ir tusai thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pirkt tusa,nes jau pabaigiau...Ir planuoju pirkt sios firmos,nes matau cia daug geru atsiliepimu apie juos..tai visgi,kuris yra geriausias? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė: 01 spalio 2006 - 10:50
QUOTE(Laukinė @ 2006 10 01, 11:49)
Noriu pirkt tusa,nes jau pabaigiau...Ir planuoju pirkt sios firmos,nes matau cia daug geru atsiliepimu apie juos..tai visgi,kuris yra geriausias?  ax.gif

Na,jei patinka ryskios blakstienos-tai siulyciau 2000 calorie tusa-tikrai labai neblogas nail.gif Ir pati ji salia Dior,Givenchy,E.Lauder,YSL mielai naudoju,ir geru atsiliepimu apie taip pat daug teko girdeti thumbup.gif
Atsakyti
Na man irgi color adapt butu nereali pudra, ale taip baisiai kemsa poras doh.gif Ziauru. Na bet spalva fantastiska. Vakar eidama i miesta ja pasitepiau, tai grizus jau aisku ant kaktos toj vietoj, kur bandziau kazka maskuot, issoko spuogis doh.gif Supykau, galvoju ismesiu, psio. Ale siandien ejau mest, bet pakeliui apsigalvojau - nu nerealiai man jos spalva tinka. Geresnes dar nesu radus doh.gif Uzdaras ratas
Atsakyti
Labai fainas yra Max Factor maskuojantis pieštukas thumbup.gif Tokio gero nesu turėjus. Na, gal tik Loreal su teptuku buvo geras.
Dabar norėčiau išbandyt tušą. Gal tą 2000 g.gif Mačiau, atsirado naujas su plastikiniu šepetėliu. Ar nieks nebandėt, kuo jis ten toks ypatingas?
Atsakyti