QUOTE(nancy @ 2006 05 30, 20:20)
nu negaliu neikisti velgi savo trigrasio kai kas nors peikia mano megstamiausia krempudra
nu as nesuprantu kaip ji jums nieko nemaskuoja?

as tai spuoguota kaip reikalas bet si vienintele pudryte nu labai graziai pamaskuoja (norint uzmaskuoti tepteliu 2-3sluoksnius) o ir siaip mano oda riebi pavasari vasara ir rudeni taipogi kaip reikalas bet blizgeti pradeda tik pusei dienos praejus

o tepasi kaip sausai odai butu skirta (t.y. veidas pasidengia laaaaabai graziai)
p.s. sorry kad taip ja giriu

net paciai kraupu darosi

juk visos mes zinome pgr sio forumo taisykle
kas vienam grudas tas kitam gali buti netgi laaaabai didelis s******das
Na, taip, teisybe parasei. Man nepatiko sita pudra ir nemaskavo kiek noreciau, nors "Sheer radiance" tikrai nebloga

Beje, rasei apie spuogus. As pastebejau, kad kai daznai emiau naudoti pudra, atsirado spuogu, o ir gyjantys eme tai daryti zymiai leciau. Taip pat nustebau, kai pora dienu nesitepliojau pudra ir oda iskart pagrazejo, nusiramino, eme gyti netikeliai. Kaip manai - ar yra kazkos rysys tarp to? Aisku, yra merginu ir moteru, kurioms pudra neturi jokios itakos spuogu atsiradimui.Bet kai kurioms, manau, cia jau uzburtas ratas : spuoguota negali be pudros, o pudra (galbut) skatina spuogus ir letina ju gyjima...
Papildyta:
Siaip is MF turejau "Sheer radiance", turiu "Color adapt", taip pat "Facefiniy compact foundation" ir "Creme Puff".