QUOTE(zuzu @ 2010 01 16, 15:17)
pukepuke, tema apie tai, kiek turi uždirbti mamytė...tai ir uždirbt tiek, kad nereiktų engt vaikų tėvo. lyčių prievoles galima palikt šalin kuriam laikui, pati turit išlaikyt save ir bent dalį savo vaikų. arba kad ir visą. juk to feministės tiek dekadų siekė.
išlaikot save, savo vaikus, vyro - ne, jei jusm savigarba neleidžia. bet užtat neburbat.
jei burba jis vis tiek - mąstot toliau.
bet šiaip reiktų pasiskaityt pasidomėt rimta info apie tuos mitus, iškreiptus įvaizdžius, sąvokomis, kas yra šeimos maitintojas, kas yr moteris ir vyras, jų pareigom, (kurios atseit nuo amžių apibrėžtos?) ir tuo žodžiu "nevykėlis". ar ne pernelyg juo švaistomasi mūsų visuomenėj , kur žmonėms jau tiek kompleksų, o štai juos artimieji tai gatavi ten įdegitn į odą ir smegenis.
išlaikot save, savo vaikus, vyro - ne, jei jusm savigarba neleidžia. bet užtat neburbat.
jei burba jis vis tiek - mąstot toliau.
bet šiaip reiktų pasiskaityt pasidomėt rimta info apie tuos mitus, iškreiptus įvaizdžius, sąvokomis, kas yra šeimos maitintojas, kas yr moteris ir vyras, jų pareigom, (kurios atseit nuo amžių apibrėžtos?) ir tuo žodžiu "nevykėlis". ar ne pernelyg juo švaistomasi mūsų visuomenėj , kur žmonėms jau tiek kompleksų, o štai juos artimieji tai gatavi ten įdegitn į odą ir smegenis.

Zuzu, man jusu nuomone nevisai nepriimtina. Taip kad aciu uz patarimus, bet man jie netika. Nenoriu buti "baba grom" nori jaustis silpnesne uz savo vyra. Man toks moters tipazas seimoje daug labiau imponuoja.
p.s. Uzdirbu pakankamai neblogai ir dirbu vadovaujanti darba, jei ka

Savo vyro nevykeliu nevadinu, vis tik sudetinga situacija dabar, tai irgi lemia kad jis to darbo neturi. Taip kad tikimes kad dar viskas bus gerai ir man savo vyru nevykeliu vadint neteks

Beje keliais postais pries tai rasiau, kad neburbu del to, juolab niekur nerasiau, kad ji engiu, bet ir nesijauciu gerai. Niekur nesu rasius, kad as tokia nabagele, kuri be vyro nieko nesugeba ir pinigeliu neuzdirba. Neidemiai skaitot ir pateikiat klaidingus vertinimus