Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

kokios naudos?  g.gif is ir taip jai duodavo anksciau.
o i kursus PATI turi noreti, zinoti ko nori.  na, gal po vienu, kitu kursu susimastys.

as l noriu i masazus, bet dar labiau i aromaterapija. kremus ismokt gamint, domiuos ir taip, bet neuztenka.  uztat tos chemines kosmetikos tikrai moterims per akis  schmoll.gif

man pasirodė, kad vyras rašė, kad ji apsidžiaug, pati norėjo. Dėl kosmetikos tai jums pritariu, bet čia ne tas klausimas(būna juk ekologiškos dekoratyvinės taip pat), be to gali būti, kad tai - tik pradžia, bet kuriuo atveju prasiblaškyti į naudą(dėl to ir aš į bet kokius eičiau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juza @ 2011 11 24, 19:58)
...pala...gal galit man biški primint, kame ta darnios šeimos paslaptis?

Ji yra tai, ko reikia jam, jis yra tai, ko reikia jai. abu laimingi.
Atsakyti
del laimingumo nezinote. neklaustete ozito, ar jo zmona laiminga.
gal net jis pats to nezino.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 11 25, 10:47)
del laimingumo nezinote. neklaustete ozito, ar jo zmona laiminga.
gal net jis pats to nezino.

Jam reikia nezyzinčios, nepervargusios, "tinginukės" be ypatingų ambicijų moters. Jai reikia išlaikančio ją vyro. Abu gauna ko nori, ko čia būt nelaimingiems.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 11 25, 14:00)
Jam reikia nezyzinčios, nepervargusios, "tinginukės" be ypatingų ambicijų moters. Jai reikia išlaikančio ją vyro. Abu gauna ko nori, ko čia būt nelaimingiems.

Koks drąsus teiginys!
Atsakyti
QUOTE(juza @ 2011 11 25, 19:13)
Koks drąsus teiginys!

pasidariau išvadas iš to, kas rašyta. biggrin.gif
Atsakyti
o tos kurios nuolat dirba ir kazka daro, kaip patikrinti ar laimingos? juk neparasys atvirai, dirbu nes nepasiulo man nedirbti, ir veikti KA TIKRAI NORIU, PAV, RASYTI KNYGAS, ir tt.

kaip su tom, kurios daro karjera kazka daro, veikia bet yr l nepatenkintos? skaitet interviu su kosmopolitan vyr redaktore? kai Kosmo zurnalas klestejo ltvoje, dar niekad viduj tokios begalines tustumos ir frustracijos nebuvo patyrusi... o db emiguroja australijon, ir laiminga, nors neturi ten NIEKO
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 11 26, 09:32)
o tos kurios nuolat dirba ir kazka daro, kaip patikrinti ar laimingos? juk neparasys atvirai, dirbu nes nepasiulo man nedirbti, ir veikti KA TIKRAI NORIU, PAV, RASYTI KNYGAS, ir tt.

kaip su tom, kurios daro karjera kazka daro, veikia bet yr l nepatenkintos? skaitet interviu su kosmopolitan vyr redaktore? kai Kosmo zurnalas klestejo ltvoje, dar niekad viduj tokios begalines tustumos ir frustracijos nebuvo patyrusi... o db emiguroja australijon, ir laiminga, nors neturi ten NIEKO

o kaip dar su tūkstančiais variantų? smile.gif Pats darbas-nedarbas nėra savaiminis laimės šeimoje rodiklis. Pasikartosiu-jei vienas yra tai, ko reikia antram ir atvirkščiai, tai šeimai kur kas lengviau būt laimingai.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 11 25, 14:00)

Šiaip aš manau panašiai kaip jūs (ne konkreciai apie Ozito bet apskritai apie šį teiginį), bet tame nieko blogo neįžvelgiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 11 26, 09:48)
o kaip dar su tūkstančiais variantų?  smile.gif Pats darbas-nedarbas nėra savaiminis laimės šeimoje rodiklis. Pasikartosiu-jei vienas yra tai, ko reikia antram ir atvirkščiai, tai šeimai kur kas lengviau būt laimingai.

O jeigu nieko nereikia, bet šiaip, žiauriai linksma drauge?
Atsakyti
QUOTE(juza @ 2011 11 26, 17:56)
O jeigu nieko nereikia, bet šiaip, žiauriai linksma drauge?

Tai vistiek reikia. Abiems reikia, kad kitas būtų žiauriai linksmas. jei tiek tereikia-jie matyt ir laimingi.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2011 11 08, 12:58)
Aš norėčiau užduoti klausimą  4u.gif

Kodėl ši tema paskelbta "Tėčio puslapyje"?

siaip jau teveliu nuomone buvo idomi, bet toiek cia tu teveliu - jie gi uzsieme vaikus augina, neturi kada blevyzgot forume
Atsakyti