Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pieštukai

Lupu piestuku isvis nenaudoju ax.gif
Atsakyti
As nenaudojau niekada lupu piestuko, iki kol nenusipirkau manhattan lupu blizgio su lupu piestuku kitoje puseje (tokia dvipuse priemone lupoms). Tai vat pradejau naudoti biggrin.gif bet nezinau ar teisingai darau.. ax.gif pirmiausia reikia kontura nubrezti ir tik tada blizgesi tepti, ar atvirksciai? as pirma breziu kontura.. ir kitas klausimas, ar blizgesi tepti ant piestuko linijos ar ne? jei netepti, tai lieka tokia matine piestuko linija aplink lupas... kaip jus darote? biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nenaudojau lupu piestuko, man jo visai nereikia. Su juo lupos kaip iremintos atrodo, nenaturalios. Negrazu man. Na, nebent jau kokia ypac ypac ypatinga proga..
Atsakyti
Pas mane kosmetinej is vis nera piestuko lupoms... Man pakanka vazelino, lupu dazu arba blizgiklio rolleyes.gif
Atsakyti
labiausiai patinka max faktor piestukai,nes naturalus jie labai
Atsakyti
as irgi nenaudojau. bet va vieno renginio metu gavau dovanu viena smile.gif ir kagi teko pameginti ir visai patiko. tik as ji naudoju ne lupom apvesti, o ovisom jom padazyti. ir zinokite labai thumbup.gif atrodo!
is pradziu vazelinu patepu lupas.tuomet apvedu lupas.tada pacias lupas padazau. o ant virsaus svelnios spalvos blizgesiuka. sulaukiu labai daug pagyru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicija @ 2009 07 06, 23:34)
labiausiai patinka max faktor piestukai,nes naturalus jie labai

O cia tai naujiena, nuo kada max factor nors kiek naturali kosmetika,gal ka praleidau biggrin.gif ?
Atsakyti
Man lupu piestukas yra butinas,Naudoju tuos kuriu nereikia drozti. Be piestuko tiesiog nemokeciau dazytis lupu tongue.gif
Atsakyti
Nenaudojau niekada lūpų pieštuko, bet neseniai teko išbandyti ir labai patiko, galiu pasakyti wink.gif Šiuo metu naudoju loreal firmos labai švelnios spalvos lūpų pieštuką ir esu labai patenkinta. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri gali parekomenduoti ilgai isliekanti lupu piestuka g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Anksciau nenaudojau jokio piestuko, dazydavausi blizgiu ir viskas smile.gif Bet Eslaudos deka pradejau naudot piestuka ir labai tuo dziaugiuosi, dabar be jo man makiazas atrodo neisbaigtas. Naudojant piestuka, blizgis neisbega uz lupu konturo, o ir lupos atrodo graziau, "iremintos". O naudoju kuno spalvos piestuka, man jis tinka prie visu mano turimu blizgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 07, 13:54)
O cia tai naujiena, nuo kada max factor nors kiek naturali kosmetika,gal ka praleidau  biggrin.gif ?

Labiau tikėtina, kad turėjo omeny ne sudėties, bet spalvų natūralumą smile.gif
Atsakyti