siandiena keliausiu ieskoti permatomo lupu piestuko,meginsiu surasti ardeco,o jei jo nebebus niekur pabandysiu nivea
kazkaip nelabai man su jais iseina graziai linija nubresti,turiu pora piestuku,bet pabandau kelis kartus ir guli jie man
Niekada net neteko naudoti tokio dalyko
man kazkodel turuputi senamadiska tai atrodo
Mano lūpos plonos, ir internete prisiskaičiau, kad galima jas pastorinti pravedus pieštuku linija šiek tiek "užeinant" ant natūralaus lūpų kontūro. Koks pieštukas tam tiktų? Kūno spalvos ar lūpų spalvos? Naudoju tik blizgesius, tai reiktų pirkti blizgų ar matinį?
QUOTE(alinoolis @ 2010 05 10, 11:23)
Mano lūpos plonos, ir internete prisiskaičiau, kad galima jas pastorinti pravedus pieštuku linija šiek tiek "užeinant" ant natūralaus lūpų kontūro. Koks pieštukas tam tiktų? Kūno spalvos ar lūpų spalvos? Naudoju tik blizgesius, tai reiktų pirkti blizgų ar matinį?
as daryciau taip - naturalios spalvos piestuku apvesciau lupas vos vos uz naturalios ju linijos, cia jau geriau nepersistengti. o po to padazyciau blizgesiu.
QUOTE(alinoolis @ 2010 05 10, 12:23)
perlipti linija ir is kart brezti,salia lupu konturo,geriau imti naturalia spalva,jei labai abejojat,nueikit i artimiausia salona ir paprasykit,kad padazytu,paskui jau zinosit
As neisivaizduoju savo lupu dabar be piestuko.. nors jos pakankamai putlios, bet suteikia tokio tvarkingumo, dar pagrazina konturus.. naudoju nivea spalva tokia neutrali baklazano jei galima taip pasakyt.. bet jis tiesiog paryskina kontura naturaliai
ir tinka man su visom turimo spalvom blizgesiu ir lupdaziu
Papildyta:
Turbut atsimenat tuos laikus, kai dazydavomes rudu piestuku ir sviesiu lupdaziu
cia dabar nebent visiskas kaimas taip galetu
Papildyta:
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 05 09, 23:33)
Niekada net neteko naudoti tokio dalyko
man kazkodel turuputi senamadiska tai atrodo 
QUOTE(amber123 @ 2010 05 10, 18:51)
As neisivaizduoju savo lupu dabar be piestuko.. nors jos pakankamai putlios, bet suteikia tokio tvarkingumo, dar pagrazina konturus.. naudoju nivea spalva tokia neutrali baklazano jei galima taip pasakyt.. bet jis tiesiog paryskina kontura naturaliai
Papildyta:
Papildyta:
na,taip,jei ryskinat lupas piestukas butinas
QUOTE(vetruze @ 2010 05 10, 19:00)
na,taip,jei ryskinat lupas piestukas butinas
Nu kaip.. niekad nesidazau tamsiu lupdziu jei ta turejot galvoj.. ir nesimato kad jos apvestos..
QUOTE(amber123 @ 2010 05 10, 17:51)
Papildyta:
Papildyta:
neutrali baklazano spalva? ar taip ir raso? noriu pasiziureti, kai sekanti karta i medziokle eisiu
QUOTE(andorinha @ 2010 05 10, 20:35)
neutrali baklazano spalva? ar taip ir raso? noriu pasiziureti, kai sekanti karta i medziokle eisiu
Ne ne ne
QUOTE(amber123 @ 2010 05 10, 18:51)
As neisivaizduoju savo lupu dabar be piestuko..
Gal gali ideti foto kaip atrodo ant lupu su piestuku, su blizgesiu, labai, labai, labai buciau dekinga
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 10, 21:01)
Gal gali ideti foto kaip atrodo ant lupu su piestuku, su blizgesiu, labai, labai, labai buciau dekinga
nes ieskau piestuko jau seniai tai domina labai

Zinok neturiu galimybes nufotkint