Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pieštukai

QUOTE(Daivija @ 2009 10 17, 12:04)
Gal kuri gali parekomenduoti ilgai isliekanti lupu piestuka  g.gif  bigsmile.gif

Praeitame puslapyje parekomenduota mirksiukas.gif Tema pasiskaitykit pries klausinedama.

QUOTE(^^liutuke @ 2009 10 17, 12:30)
Anksciau nenaudojau jokio piestuko, dazydavausi blizgiu ir viskas  smile.gif Bet Eslaudos deka pradejau naudot piestuka ir labai tuo dziaugiuosi, dabar be jo man makiazas atrodo neisbaigtas. Naudojant piestuka, blizgis neisbega uz lupu konturo, o ir lupos atrodo graziau, "iremintos". O naudoju kuno spalvos piestuka, man jis tinka prie visu mano turimu blizgiu smile.gif

As irgi labai dekinga ESLAUDAI uz rekomendacija,iki siol geriausias mano turetas piestukas wub.gif Beto neryskus labai,tai funkcija atlieka,o aiskaus konturo nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2009 03 29, 22:08)
Tikriausiai, kad artdeco jau nebegamina, nes kai nuėjau į sarm'ą, jos nesuprato, ko aš noriu doh.gif Gal galit kas parašyt numeriuką ar kokį tai pavadinimą to Borjois lūpų pieštuko mirksiukas.gif

QUOTE(Malena @ 2009 04 07, 18:16)
Dauguma ju man prastai laikosi ax.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 04 07, 18:53)
Labai gerai laikosi Artdeco.

QUOTE(Malena @ 2009 10 17, 14:56)
Praeitame puslapyje parekomenduota mirksiukas.gif Tema pasiskaitykit pries klausinedama.
rolleyes.gif 

Tai kiek supratau, kad gerai laikosi Artdeco, bet ju jau nebegamina. Todel klausiu, kurie dar ilgai laikosi ax.gif
Atsakyti
lupu piestukas butinas prie lupu dazu
Atsakyti
Kadangi Lietuvoje Artdeco permatomo lupu piestuko jau is esmes neimanoma rasti, radau jam dar geresni pakaitala - Nivea permatoma piestuka. Uz Artdeco jis patiko labiau, nes piesiant nera tokio balsvumo, kuris buna nuo Artdeco. Nivea dengiasi isvis nematomai, tik kaip skaidrus vaskiukas. Drasiai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 20 spalio 2009 - 10:46
QUOTE(F_A @ 2009 10 20, 11:25)
Kadangi Lietuvoje Artdeco permatomo lupu piestuko jau is esmes neimanoma rasti, radau jam dar geresni pakaitala - Nivea permatoma piestuka. Uz Artdeco jis patiko labiau, nes piesiant nera tokio blasvumo, kuris buna nuo Artdeco. Nivea dengiasi isvis nematomai, tik kaip skaidrus vaskiukas. Drasiai rekomenduoju 4u.gif

gal gali ikelti nuoroda niveos piestuko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 20, 10:29)
gal gali ikelti nuoroda niveos piestuko? 4u.gif

vakare paziuresiu, koks ten jo numerelis, nes nepamenu rolleyes.gif
Papildyta:
Radau! biggrin.gif Nivea Stay on Lip liner, nr. 13 Crystal. Jis issukamas kaip ir Artdeco, o atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 20 spalio 2009 - 10:46
Man gerai laikosi Guerlain lupu piestukai, o Dior tai pats prasciausias is mano turetu blink.gif
Atsakyti
O as jau dabar kaip uzklausiu.. blush2.gif lotuliukas.gif o jei as naudoju tik blizgesi ar reik piestuko to permatomo? g.gif bet as kaip suprantu permatomas piestukas neiremina lupu..tiesiog neleidzia isteketi lupdaziui ir blizgesiui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 spalio 2009 - 20:06
QUOTE(amber123 @ 2009 10 21, 20:01)
O as jau dabar kaip uzklausiu..  blush2.gif  lotuliukas.gif o jei as naudoju tik blizgesi ar reik piestuko to permatomo?  g.gif  bet as kaip suprantu permatomas piestukas neiremina lupu..tiesiog neleidzia isteketi lupdaziui ir blizgesiui?  g.gif

As tai naudoju permatoma piestuka su blizgiais rolleyes.gif Kaip ir sakai, jis neleidzia blizgiui isteketi is uz lupu krastu ir blizgiai nesusibega i lupu rauksleles rolleyes.gif As ta permatoma piestuka ir su lupdaziais visokiais naudoju. Geriau pagalvojus, uztektu man jo 1 viskam biggrin.gif
Atsakyti
yahoo.gif kokia as laiminga.. siand pirkau skaistaliukus ir gavau dovanu lupu piestuka.. ir taip sutapo, kad spalva butent tokia kokios ieskojau ir norejau.. Lumene firmos Lip graphics spalva alpple tree wub.gif kaip seip ziuri tai toks vos ne violetinis, bet ant lupu tik naturaliai isryskina ju kontura wub.gif tai nerealiai atrodo..dabar reikia tik kokio kreminio blizgesio ir bus super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 22, 10:44)
As tai naudoju permatoma piestuka su blizgiais rolleyes.gif Kaip ir sakai, jis neleidzia blizgiui isteketi is uz lupu krastu ir blizgiai nesusibega i lupu rauksleles rolleyes.gif As ta permatoma piestuka ir su lupdaziais visokiais naudoju. Geriau pagalvojus, uztektu man jo 1 viskam biggrin.gif

O gal esi naudojus kūno spalvos pieštuką? Noriu pieštuku padengt visas lūpas ir apvesti kontūrą, kad lūpų dažai ilgiau išsilaikytų - kuris geriau : bespalvis ar kūno sp.? g.gif Aišku, dar naudočiau ir su kt. lūpų priemonėmis, tai norėtųsi universalesnio varianto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 vasario 2010 - 21:42
Pasidariusi permamentini lupu makiaza - man piestuku nereikia thumbup.gif
Atsakyti