QUOTE(Irmutė @ 2008 08 22, 09:21)
Sveikos mamytės,
man vakar šlapime rado labai daug leukocitų

. Mano ginė atostogauja, o šita kuri vietoj jos nugąsdino

, kad čia gali būti blogai su inkstais ir, kad per daug vaisiaus vandenų. Liepė pasikartoti šlapimo tyrimą ir tada jau eiti pas šeimos gydytoją ir vis klausinėjo ar nepagausėjo išskyru ir ar jaučiu mažiuko judesius. Bet man išskyrų nepagausėjo, mažiukas irgi juda kaip ir anksčiau. Kai pasidariau pakartotinai tyrimą tai jau jokių leukocitų nebebuvo. Kai nuėjau pas teurapeutą tai išrašė ehoskopiją inkstam ir skydliaukei, bei gliukozės tolerancijos testą liepė iš naujo pakartoti. Pati aš jaučiuosi gerai, gal kam panašiai buvo ir kaip manot ar nepakenks mažiukui tokios dažnos ehoskopijos. Nes dabar tai sėdžiu kaip ant adatų, dauguma gydytojų atostogauja ir ehoskopijas galės padaryti tik rugsėjo antrą savaitę

.
sveikute

turejau panasia problemele kaip ir tu kai man buvo 29 savaites, buvau echo ten nustate per dideli vaisiaus vandenu kieki, is karto priskabino kad turiu infekcija, paziurejo inkstus buvo prasiplete, padare slapimo tyrimus, rado leukocitu... ir taip prasidejo man ligonines, vaikas augdamas uzspaude man inkstus, is inkstu uzdegimas persimete i slapimo takus, bet dekoju gydytojams kad laiku pastebejo ir greitai pasveikau

tie inkstai aisq nebesusitvarke (nustatyta hidronefroze ir pielonefritas), sake tikriausiai susitvarkys tada, kai pagimdysiu, o mane buvo tai pat prigasdine su prieslaikiniu ir pan... nors is tikro mazakraujyste (cia viena is pozymiu) per ta liga ir isitaisiau, bet greitai pasveikau... db man 39 savaites ir 5 dienos, o mazylis dar vis neskuba pas mane... ir pilnai isnesiojau maziuka, neprireike jokiu stentu (cia stato kartais juos i inkstus) ir pan.. tikiuosi pagimdysiu be jokiu komplikaciju... linkiu mamytei stiprybes, viskas susitvarkys