Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės

Tai kaip man dabar apsispręsti doh.gif
Atsakyti
Aš pirkau pernai Gariūnuose pūkinį puspaltį, kai buvau nestuke.gif . Mokėjau 300 Lt. Man labai patiko, kokybė gera, šiltas bei lengvas thumbup.gif . Tik va gaila, kad dabar ant manęs atrodo kaip koks maišas verysad.gif , tai teko atiduot mamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anastzen @ 2009 11 04, 11:44)
Aš pirkau pernai Gariūnuose pūkinį puspaltį, kai buvau nestuke.gif . Mokėjau 300 Lt. Man labai patiko, kokybė gera, šiltas bei lengvas thumbup.gif . Tik va gaila, kad dabar ant manęs atrodo kaip koks maišas verysad.gif , tai teko atiduot mamai mirksiukas.gif

Pūkai nelindo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sisi: 04 lapkričio 2009 - 11:30
g.gif
Atsakyti
Man irgi aktuali si temele, nes ieskausi pukinio paltuko iki keliu smile.gif bet bijausi del tu puku doh.gif o gal cia viskas priklauso nuo pamusalo tankumo g.gif kuo tankesnis, tuo maziau puku lenda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 07, 22:31)
Man irgi aktuali si temele, nes ieskausi pukinio paltuko iki keliu smile.gif  bet bijausi del tu puku doh.gif  o gal cia viskas priklauso nuo pamusalo tankumo g.gif  kuo tankesnis, tuo maziau puku lenda... g.gif

galbūt ir nuo pūkų? bet juk būna, kad ir kokybė super, ir medžagytė tanki, bet pūkai lenda ir lenda doh.gif
Atsakyti
Tai visgi nusipirkau aš tą pūkinį paltą blush2.gif Perkant tai nė vienos plunksnelės nesimatė, o kaip bus nešiojant, tai greitai ir sužinosiu bigsmile.gif Tik nežinau, ar pačiai skalbti jį, ar geriau nerizikuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 11 08, 09:22)
Tai visgi nusipirkau aš tą pūkinį paltą blush2.gif Perkant tai nė vienos plunksnelės nesimatė, o kaip bus nešiojant, tai greitai ir sužinosiu bigsmile.gif Tik nežinau, ar pačiai skalbti jį, ar geriau nerizikuoti g.gif

Nerizikuosi nelaimėsi mirksiukas.gif Bent jau mano tai pūkų ant striukės nesimatė,kai pirkau, ir dabar, kai nešioju, nesimato ant pačios striukės - tik ant drabužių biggrin.gif Ypač ant megztų, velveto ir pan. audinių - prie kitų kažkaip nekimba tie pūkeliai ax.gif
Atsakyti
Aš Esprito nešioju , tai kai skalbiu idedu lauko , teniso kamuoliuka balta super išmuša pūkus
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 11 08, 10:35)
Aš Esprito nešioju , tai kai skalbiu idedu lauko , teniso kamuoliuka balta super išmuša pūkus

g.gif g.gif As ka tik baigiau dukros paltuka rankiniu budu kedenti....... ir va ideja....... nu kita karta skalbdama bandysiu ir as mesti ta kamuoliuka o centrifuga kiek apsuku dedi?siaip tie pukai tai buna slapi sulimpa, nelabai isivaizduoju kaip tas kamuoliukas juos ismus....... nu bet bandysiu, ismusa kitiems ismus ir man
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 11 08, 11:22)

Labai lauksiu atsiliepimu ax.gif lur pirkot? kiek mokejot?
Atsakyti
Siemet pirkau padedant tarpininkems michael kors pukini palta is macys.com.Su viskuo kainavo apie 500lt[ sale,tai gavosi pigiau],kokybe ,atrodo ,labai gera.
Atsakyti