Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės

Ir as turiu viena trumpa striuke) ir dabar nupirkau Varsuvoi turguje uz 350 zl pusilge!!Man thumbup.gif ..nieko kito ir NENORIU schmoll.gif ...silta. miela .lengva thumbup.gif .
Visi kailinukai guli uzmirsti.... tongue.gif
Atsakyti
Turiu ir as pukines striukes net 2 ir siemet pirkau palta.sunui taip pat nupirkom pukine striuke.Zodziu patirties nesiojant turim ir esam labai patenkinti.Kai pabandziau pukine tai sintipono nebenoriu.O plaunu skalbimo masinoi paprasta programa,kol neturejau dziovykles dziovindavau ant pakabos prie radiatoriaus.Kad vel isipustu pukai kai isdziuna,tai paimi kilimu musekli ir isdauzai.Mano striukes pirktos turgui(veztos is gariunu nes drauge prekiauja)pukai tikrai nelenda.
Atsakyti
man nieko nėra geriau už "puchavyką" - ir kai sninga, ir kai lyja, lengva, neperšlampa, būtinai su kapišonu ir žemiau kelių biggrin.gif tai paltą ir kailinius tik dėl grožio kartais išsitraukiu, o kai noriu ko šilto ir patogaus - pūkinę nešioju

pirkau prieš porą metų mark&spencer apie 400 kainavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idn: 29 spalio 2009 - 07:58
Va ir aš ieškau lengvo, bet šilto rūbo ax.gif Vilnonis paltas man per sunkus blush2.gif
Atsakyti
O kokios kainos parduotuvėse dabar, gal kas domėjosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 10 29, 18:10)
O kokios kainos parduotuvėse dabar, gal kas domėjosi? ax.gif

Mano siumete is Aprangos uz 330lt.
Macius ir tas gariunines uz 300-500lt., tikrai grazios ir kokybiskai pasiutos. Bet, kad ir kaip kas kalbetu, pukai lenda, tik gal kitos ne tokios pedantiskos blush2.gif , tai per daug nekreipia demesio.
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 10 28, 20:37)
Už 1000 Lt jau neblogos vilnos paltą galima nusipirkt ax.gif

O jis tikrai pūkinis g.gif

tikrai pukinis! sudetis:rusiskai parasyta :puch 70 proc.,piero 30 proc
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2009 10 28, 13:40)
Super! O skalbi mašinoj?

taip...
Atsakyti
Aš turiu pūkinį, ilgą, žemiau kelių paltą. Pirktas turguje. Tikrai lengvas ir labai šiltas, bet..... jau tie pūkai. Man jie lenda doh.gif Pirkau pernai, kai buvau nestuke.gif nes į kitus savo paltus nelabai ir įlindau...... tai kai nusirengti reikėdavo.....ypač į kokią valdišką įstaigą darbo reikalais nuėjus..... doh.gif Juokaudavau, kad aš esu vištų fėja biggrin.gif ir visad rankinėj nešiodavaus pūkų surinkėją ax.gif Na, šiemet lauke vežimuką stumdyti tiks. Skalbiu skalbimo mašinoje, paprasta programa, 40 laipsnių, išdžiūsta gana greit, pūkai nesukrenta visai.
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
ir as ikisau nosi smile.gif
turiu pukinukes dvi, viena balta, kita juoda.
juodaja skalbiu vilnos rezimu, dziovindama papurtau, pamaigau pukus ir vel kaip nauja. Labai lengva ir silta thumbup.gif pukelis vienas kitas per savaite islenda, bet ir tu reikia labai ieskoti smile.gif
Baltoji grazi ax.gif bet pati neskalbiu, pora kartu bandziau, tai kai isdziusta ratilais geltonais. sita nesu i chemine valykle. nors gal reiktu pabandyti dziovinti su dziovykle, kazkas sake kad gerai isdziusta g.gif
Atsakyti