Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės

Turejau pukine striuke, imeciau i skalbimo masina doh.gif Visi pukai i gumulus susoko doh.gif Teko ismest verysad.gif

QUOTE(agniukee @ 2009 11 30, 21:09)
o seip, kad nesusoktu reikia pukinkes skalbt su lauko teniso kamuoliukais, tada jie isdauzo pukus ir taip gabalais nesusoksta  4u.gif

negirdejau dar tokio budo bigsmile.gif
Atsakyti
ilgas pūkinis paltas pats geriausias draugas šiomis dienomis thumbup.gif nei vėjas perpučia, nei peršlampa, o ir lengvutis ir laaaaabai šiltas thumbup.gif pirkau seniai gal prieš kokius 5m g.gif ant paltuko užrašyta tiffi firma. visada nešu į valyklą, žinau pradžioje pūkai lindo ir man bet man rodos po pirmo valymo apstojo ir dabar jei kokia plunksna ir iškrenta tai labai retai biggrin.gif šiaip tikrai rekomenduoju įsigyti tokį daiktą žiemai 4u.gif o mokėjau žinau apie 300-400 ir tai jau buvo su nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizabeta_depp: 21 sausio 2010 - 15:00
As ieskau puspaltuko silto nusipirkti, bet kazkaip nieko patinkancio neatrandu verysad.gif . Gal neseniai kokioje pardeje ka gero matet? Labiausiai tinka Vilniaus pardes smile.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi ir aš savo ilguoju paltu thumbup.gif Ir dar jo gobtuvu (kapišonu) biggrin.gif Kai aš tokia amžinai sušalusi, tai man pats tas su juo, kai tokie šalčiai. Ir lengvas thumbup.gif
Aš pirkau Gariūnuose. Kokybe tikrai negaliu skųstis, bent jau kol nevalytas/neplautas. Pūkai dar nelenda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 01 22, 13:32)
Džiaugiuosi ir aš savo ilguoju paltu thumbup.gif  Ir dar jo gobtuvu (kapišonu) biggrin.gif Kai aš tokia amžinai sušalusi, tai man pats tas su juo, kai tokie šalčiai. Ir lengvas thumbup.gif
Aš pirkau Gariūnuose. Kokybe tikrai negaliu skųstis, bent jau kol nevalytas/neplautas. Pūkai dar nelenda 4u.gif

O PIRKAI SIEMET, AR IS ANKSCIAU TURI? KAZI, KOKIOS DABAR KAINOS GARIUNUOSE g.gif
Atsakyti
Pirkau šiemet, mokėjau 430Lt, bet yra ir iki 400 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 01 22, 16:06)
Pirkau šiemet, mokėjau 430Lt, bet yra ir iki 400 4u.gif

Ačiuks. Nepigu, bet jeigu daiktas kokybiskas, tai ne vieniems metams...

Aš optimistė tikejausi už kokius 200 nusipirkt ... blush2.gif
Atsakyti
Ir aš buvau optimistė, kol nepradėjau ieškoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 01 23, 16:15)
Ir aš buvau optimistė, kol nepradėjau ieškoti doh.gif

Aš šiandien visą Ozą išvaikščiojau, tai pukinio nei vieno puspalčio neradau - nei pigaus, nei brangaus. Kabo kažkokių bobiškų modelių striukių... doh.gif
Atsakyti
Nium šiandien ir aš pukinį puspaltuką nusipirkau. Radau Pasaže pas Juozapą. Kaina su nuolaidom 440 Lt.
Atsakyti
O kur ten Pasaže yra? g.gif Beveik kasdien praeinu, bet nepastebėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 01 28, 18:27)
O kur ten Pasaže yra? g.gif Beveik kasdien praeinu, bet nepastebėjau doh.gif

Nežinau, kaip vadinasi ta tokia siaura gatvelė, kuri eina nuo troleibuso stotelės link MAXIMOS. Na ta gatvykė, kur yra tokia nemaža batų išparduotuvė. Tai toje gatvykėje ir yra. Praktiskai priešais optikos salona (gal Fielman salonas g.gif , nebepamenu). taigi, kitoje puseje yra iskaba STRIUKĖS. Ten ir atradau smile.gif
Atsakyti