Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės

Supratau 4u.gif
Tai parašykit vėliau atsiliepimus, kaip nešiosis, ar nesipūkuos ir tt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 01 28, 21:58)
Supratau 4u.gif
Tai parašykit vėliau atsiliepimus, kaip nešiosis, ar nesipūkuos ir tt  bigsmile.gif

OK, po kokio mėnesiuko, manau, pasimatys kokybė.
Atsakyti
Aš pirkau rudeni iš turgaus ir mokejau 350,kol kas nesiskundziu savo pukiniu puspaltukuuser posted imageo dar tokia šalta žiema tai user posted image
Atsakyti
Sveiki,

skaiciau, skaiciau ir supratau, kad skalbiant pukine striuke reiketu ijungti ranku rezima ir centrifugos neisjungti, o atvirksciai, kad gerai ja isgreztu?
Bet 1000 ar 1200 apsukimu nesugadintu jos galutinai? unsure.gif
Atsakyti
Na, merginos isskalbiau ka tik savo pukine striuke skalbiankej. Dziovinu, ziuresiu kas bus... tada parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 07 vasario 2010 - 21:51
Skalbti su teniso kamuoliukais nereikia,bet jei dziovinate,tai i dziovykle reiktu idet keleta teniso kamuoliuku,kazkada net tokios prieziuros instrukcijos buvo duodamos perkant pukines striukes Sportline parduotuvej.O as pati turiu ne viena pukine striuke,tai tos,kurios jau ne tokios mylimos,skalbiu pati ir nors neturiu dziovykles,tai uzstatau pakartotini dziovinimo rezima,kol kas neteko nusivilt,bet dar keliu vis pagailiu ir neeksperimentuoju ax.gif
Ir dar...kazkas rase,kad po skalbimo susoko gumulais ir teko ismest,tai mano draugei taip buvo,bet tada po tokio skalbimo ji dar nunese i valykla ir beviltiska padeti istaise!Tai gi mest lauk,neskubekit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *leila*: 07 vasario 2010 - 22:16

as iskalbiau ir skalbenkej, kaip ir nieko blogo nenutiko. smile.gif
Atsakyti
Kokiu rezimu skalbiat skalbimo masinose?
Atsakyti
QUOTE(lelellyte @ 2010 02 09, 00:18)
Kokiu rezimu skalbiat skalbimo masinose?

as tai ant 30 laipsniu, grezima buvau iprasta palikus.. kazkaip neatkreipiau demesio i tai. 4u.gif
Atsakyti
As skalbiau nustacius delikatus rezimas, 30 lapsniu. O grezimo greitis buvo 800, paskui dar pora min ant 1000 nustaciau, bet isjungiau, ant tiek ji man suplonejus buvo, kad galvojau nebeispurensiu.
Dziovinau ilgai doh.gif bet lyg tais pukai issipute vel kaip buvo... Bet jauciu po keliu naminiu skalbimu, nebebus tokia pripusta, vis tiek retkarciais reiketu nesti valykla..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 11 vasario 2010 - 21:40
Man asmeniskai nera nieko geriau sildancio ziema uz pukine striuke, seniau turejau pluksnu maisyta su pukais... na, nlb vyjes pirkinys, nes pluksnos lenda lauk, iskrenta, bado, pukinei striukei neturiu priekaistu, na tik kaina didoka blink.gif o del skalbimo, dar neteko skalbt smile.gif))
Atsakyti
Aš savo pukinukes skalbiu su skalbimo mašina- 30 delikat niekada nededu jokių kamuoliukų, bet girdėjau, kad deda smile.gif ir po to džiovinu džiovykloje (elektrinę turiu ) tai super iškedenta išpurenta būna 4u.gif niekada tfu tfu tfu nesugadinau biggrin.gif
Atsakyti