Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės

Geras, aš mačiau tą outlet'ą universalinėj, bet kažkaip nesumaniau užeiti, pagalvojau, kad vietoj pvz. 1000Lt kainuos 800Lt, tai menka nauda-vistiek už 800Lt neketinu pirkti striukės. Reiks užeiti pavėpsoti kas gero toj išparduotuvėj. Mano draugai mėgsta Hilfigerį, džiaugiasi kokybe. Aš kažkaip nė vieno daiktelio neturiu Hilfigerio.

p.s. kuom skiriasi plunksnos nuo pūkų? Aš įsivaizdavau, kad iš esmės tai vienas ir tas pats, na sinonimai. Ir kuom geriau pvz. pūkai nei plunksnos? Pas mane dabar City pūkinukė, tai kai kartais per siūlę išlenda kas, tai atrodo panašu į plunksną smile.gif Bet šiaip nereali striukė, na tik išsipūtusi.....buvo, kol neišskalbiau. Dabar patapo striuke ir tiek smile.gif Kad ir kiek purčiau nebeišsikedeno tos plunksnos, nors jokių guzų sukritusių irgi neužščiuopiu.
Atsakyti
Na aš ir savo pūkinę NIKE striukę skalbiu skalbimo mašinoje,ant lengvo sukimo ir švelniu skalbikliu...žinoma išskalbus plunksnos sukrenta,bet kai išdžiūna paiimu ir su pirštais per striukės medžiagą jas išpešioju ir labai atydžiai tiesiog kiekvieną gumulėlį stengiuosi užčiuopti,kai išpešioju gerai papurtau ir vėl tampa striukė kaip nauja thumbup.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Triušis Rodžeris @ 2007 10 01, 10:33)
p.s. kuom skiriasi plunksnos nuo pūkų? Aš įsivaizdavau, kad iš esmės tai vienas ir tas pats, na sinonimai. Ir kuom geriau pvz. pūkai nei plunksnos?

Nu ne tas pats schmoll.gif na mano striukėje 50% pūkų ir 50% plunksnų unsure.gif
Atsakyti
Jau 3 metus turiu superinę pūkinę striukę, pirkau Terranovoj vos už 100 lt mirksiukas.gif Šiltesnės nesu turėjusi, skalbiasi puikiai, nereikia jokių teniso kamuoliukų ar dar ko, tiesiog dedu į skalbiankę ir viskas thumbup.gif Nieks nesukrenta ir niekaip kitaip nesideformuoja thumbup.gif
Atsakyti
Terranovoj dar nemačiau pūkinių. Mažu vėliau užveš. Užtai buvau Tommy Hilfiger išparduotuvėje. Na po 300Lt striukių tikrai nėra-pati pigiausia trumputė 470Lt, ilgos, dengiančios dupcę-550Lt. Tiesą sakant ir modeliukai man nelabai. Va vyriškos tai fainos ir pigesnės, po 420Lt. Užtai pardavėja paaiškino, kodėl pūkai geriau už plunksnas. Mat plunksnos turi madą išlysti, nes turi smailus kietus kotelius. Ir pūkai užima mažiau vietos striukėje dėl tų pačių kotelių, todėl striukės būna mažiau išsipūtusios. Va:)
Atsakyti
Gal kas jau šiais metais parduotuvėse matė pūkines striukes?
Pasidalinkite kur ieškoti. 4u.gif

Atsakyti
As turiu PUMA pukine striuke. Labai silta. Tik vat blogai, kad baltos spalvos lotuliukas.gif Pirkau CUP'e. Dabar neprisimenu kokia ten ta parduotuve buvo, bet joje vien tik sportiniai rubai. Tokia nedidele, ant kampo 4u.gif Buvo visokiu striukiu 4u.gif Ir mokejau kazkas apie 400 Lt. Dengia dupce tongue.gif
Atsakyti
Aš galų gale praėjusiais metais įsigijau be galo faina kažkokią brandinę striukę (va tik brando negaliu atsiminti smile.gif Kalvarijų gatvėje esančioje vienoje iš išparduotuvių. Nuo Žaliojo tilto kylant į viršų kairiąja puse yra kelios išparduotuvės, tai vienoje jų, žodžiu. Buvo labai fainų striukių, vieną jų ir įkirtau. Tiesa, karts nuo karto kokia plunksna išlenda, bet nutariau nekreipti dėmesio, nes šiaip labai šilta ir miela. Juoda, dengia dupcę. Buvo raudonų dar ir tokių pat modelių kaip mano, tik trumpukių. Bet nuspręndžiau saugoti dupcę smile.gif
Atsakyti
As turiu pukine,tai neatsidziaugiu,labai silta,o plunksnine,tai tikrai lenda,nors ir firmine Nike.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Turiu laaaaaabai silta ir patogia pukine striukyte. Nepakeiciamas rubas, kai ziema laisvalaiki nori praleisti gryname ore. Bet..... doh.gif Yra problemele. Ta striukyte ant mano rubu palieka savo pukus ir netgi plunksnas, tai nusivilkusi ja atrodau kaip pabegus is vistides lotuliukas.gif gal kuri nors susidurete su panasia problema? Kaip ja isspresti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 11 06, 21:20)
Sveikos, merginos  4u.gif
Turiu laaaaaabai silta ir patogia pukine striukyte. Nepakeiciamas rubas, kai ziema laisvalaiki nori praleisti gryname ore. Bet.....  doh.gif Yra problemele. Ta striukyte ant mano rubu palieka savo pukus ir netgi plunksnas, tai nusivilkusi ja atrodau kaip pabegus is vistides  lotuliukas.gif gal kuri nors susidurete su panasia problema? Kaip ja isspresti?  smile.gif

nemanau kad sia problema galima isspresti...tai ko gero kokybe jos tokia...turiu labai gera pukine striuke-viskas buvo gerai kol nesiau valyt,bet viena karta nusprendziau isskalbt pati doh.gif -ji issiskalbe labai graziai,bet taip pat pabegus is vistydes atrodau..
Atsakyti
Turejau pukine striuke,viskas gerai buvo,kol pati neiskalbiau.Pradejo is visur lysti pukai,ismeciau,nes ziauriai uzkniso verysad.gif
dabar reikia naujos striukes,bet negalu apsispresti kokia pirkt(vel bandyt pukine biggrin.gif )
Atsakyti
Turiu pūkinę Adidas striukę jau trečią sezoną, skalbiu pati skalbimo mašinoj ir niekas ten po skalbimo nelenda schmoll.gif
Tik užknisa, kad ilgai laukt reikia, kol išdžiūna. Kad jau tema apie pūkinių striukių priežiūrą, pasakysiu, kad skalbdama dažniausiai įmetu 3 teniso kamuoliukus į skalbinių dėžę, kad pūkai vienodai išsimuštų ir nesubyrėtų į vieną vietą smile.gif
Atsakyti