Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės

Cia viskas aisku nuo kokybes priklauso - tokiu firmu kaip nike, puma ir pan., kurios specializuojasi i sportiniu drabuziu gamyba, striukes zymiai kokybiskesnes ir prieziuros ipatingos nereikalauja:)
Atsakyti
As ir turiu nike tokia ryskiai geltona- pukuojasi ziauriai(jos vidus padarytas trikotazinis)baisu net nusivilk.Ruzava is nike su pamusaliniu vidum tai nesipukuoja.o nauja dabar guess nusipirkau tai labai super isvis wub.gif vaikui benetton pukinukenupirkau tai irgi esu patenkinta, nesipukuoja.Skalbiu visas skalbimo masinoj, tik guess sakiau nesiu i valykla rolleyes.gif
Atsakyti
o as turiu problemele ne del puku o del vandens demiu po skalbimo doh.gif isplovus isdziusta, ant rankoviu ir striukes apacioje, ties visokiais sudurimais, siulem ir t.t. atsiranda tokios demes, lyg nuo vandens.. o dar blogiau buna jei lauke sninga ir snaiges nusedusios susigeria i striuke, tada tos demes dar labiau isryskeja nuo patekusio vandens, nu zodziu nezinau ar gerai isaiskinau, bet su ta striuke turiu daug vargo.. o ji dar sviesi, kremines spalvos..kokybe tikrai labai gera, keist jos i kita nenoriu. i valykla nenesu nes kadangi ji sviesi tai reikia valyt kelis kartus per ziema, neprinesiociau as jos i valykla kas pora menesiu doh.gif jau nebezinau zinokit ka daryt su ja, gal kuri turit panasia problemele, gal dziovinat kaip nors ipatingai blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2008 11 10, 17:16)
kiek prisimenu taviske cezancios medziagos, o maniske pusiau medvilnine, tai po plovimo ir isdziovinimo ant jos dryziai likdavo balti  doh.gif , tai gerai, kad ji sviesios spalvos, nes kitaip  blink.gif panasiai kaip batai ziema isesti druskos, tokia ir striuke po plovimo, vaizdelis nekoks  doh.gif

gal panasi situacija kaip ir pas mane, as tai jokios iseities nematau tik i chem valykla doh.gif nest
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2008 11 29, 13:21)
o as turiu problemele ne del puku o del vandens demiu po skalbimo doh.gif  isplovus isdziusta, ant rankoviu ir striukes apacioje, ties visokiais sudurimais, siulem ir t.t. atsiranda tokios demes, lyg nuo vandens.. o dar blogiau buna jei lauke sninga ir snaiges nusedusios susigeria i striuke, tada tos demes dar labiau isryskeja nuo patekusio vandens, nu zodziu nezinau ar gerai isaiskinau, bet su ta striuke turiu daug vargo.. o ji dar sviesi, kremines spalvos..kokybe tikrai labai gera, keist jos i kita nenoriu. i valykla nenesu nes kadangi ji sviesi tai reikia valyt kelis kartus per ziema, neprinesiociau as jos i valykla kas pora menesiu doh.gif  jau nebezinau zinokit ka daryt su ja, gal kuri turit panasia problemele, gal dziovinat kaip nors ipatingai blink.gif ?

Dėmės po skalbimo ir pas mane lieka doh.gif ir miltelius keičiau ir su programomis skalbimo žaidžiau, vis tiek rezultatas panašus gun_bandana.gif Bet kai išdžiūna su šepečiu nuvalau ir kol kas tiek užtenka. O pačia striuke esu be galo patenkinta, turiu jau 3 metus ir pirkau maximoj, tačiau kokybė superinė thumbup.gif - pūkai nei sukrenta, nei lenda lauk thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o gal žinote, kur yra pirkti plonų, tačiau šiltų, gražių ir kokybiškų pūkinių striukių?
Dėkui.
Atsakyti
as irgi turiu pukinuke-nei stora,nei plona,bet siek tiek pukuojasi-per siules karts nuo karto islenda pukelis vienas kitas,kolkas galiu taikytis,ziuresim,kaip bus veliau ax.gif
Atsakyti
Turiu NIKE firmos pūkinę ružavą striukę thumbup.gif -jokių problemų su pūkais neturiu g.gif
Atsakyti
as turiu biz firmine wink.gif
pukuojasi ziauriai. Spalva ir modeliukas jegiski- tai dar neprisiruosiu atsisveikint... sad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 11 06, 21:20)
Sveikos, merginos  4u.gif
Turiu laaaaaabai silta ir patogia pukine striukyte. Nepakeiciamas rubas, kai ziema laisvalaiki nori praleisti gryname ore. Bet.....  doh.gif Yra problemele. Ta striukyte ant mano rubu palieka savo pukus ir netgi plunksnas, tai nusivilkusi ja atrodau kaip pabegus is vistides  lotuliukas.gif gal kuri nors susidurete su panasia problema? Kaip ja isspresti?  smile.gif

su tokia problema ir as buvau susidurusi bet sprendimo neradau...jie tiesiog seriasi tie pukai ir nieko cia nepadarysi schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri matete kur graziu, firminiu (Guess, Benneton ir kt) striukyciu? Buciau labai dekinga uz info i az, nes temos neseku ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2008 11 10, 12:11)
Ta prasme lauko teniso kamuoliukus-tuos minkstus?
Vat as irgi girdejau, kad juos deda ir vis galvojau kam ax.gif

As ir turiu balta The north striuke, tai rankogaliai daznai tepasi,tai tenkadaznai i valykla duoti 4u.gif Pabandziau pati skalbt ant lengvos programos ir be kamuoliuku ir su kamuoliukais, tai vistiek pukai sukrito doh.gif
Atsakyti