QUOTE(rututulė @ 2008 11 26, 14:39)
Tarp kitko, aš susirgau išgėrusi naminio pieno. Jis , aišku, buvo tik katalizatoriu, kuris "įjungė" genetiką. Juk ant asfalto grybai neauga. Mes patys sudarom sąlygas ligai.
Na genetika, tai genetika. Daug neiškumų su ta genetika.
Šiaip ar taip, aš esu isitikinęs, kad per daug nutolom nuo gamtos

Visos alergijos bei kitos nenormalios ligos (tame tarpe ir mūsų liga) tik dėl to, kad nebegaunam natūralaus maisto, nebekvėpuojam švariu oru, nebegyvenam pušų prieglobsty, nebeuostom pavasari oro pilno žydinčių gėliu aromato ir t.t. O kai gaunam kažkurio, iš mums kadaise buvusiu normalių dalykų (pvz žiedadulkių) kai kam ir mirtis gali ištikti netikėta

Bet nejau taip iš tikro nebėra kelio atgal?
Gal reikia riebiai spjauti į viską, atsisakyti parduotuvinio maisto, gyvenimo mieste ir viską pradėti iš naujo? Auginti viską patiems, gyventi miško vidury, valgyti natūralų, tikra maistą. Gal tai padėtų, a?