Įkraunama...
Įkraunama...

opinis kolitas

oi kaip negerai, kad vel prasidejo ir dar nuo svorio, o kaip suzinojai kad nuo svorio prasideda kraujas? stebejai save?
o zinot man jau buvo kaip ir apsitvarke, bet dabar nusipirkau brenzio buteliuka ir kokias keturias dienas vakarais prie arbatos po 30 gr. isgerdinejau ir pastebejau kad prasidejo man daznesnis ir laivesnis tustinimasis kartais is vis tik dujos iseina.... skausmas vel prasidejo... kaip manot - tai reiskia kad as netoliaruoju alkoholio visiskai?
Atsakyti
na gal kazkas atsitiko forumui kad jau nebekalbate apie ligas? o gal tiesiog laiko nera prisesti prie kompo. Kaip jusu sveikateles? kaip laikotes?
Atsakyti
sveikutes,
na jausma, kartais tiesiog norisi pamirsti, kas tau yra, ir apie tai negalvoti...bent trumpam pasijusti tokiu kaip visi....ir visai nesinori apie tai kalbeti....
o gal ir darbu kalnai reikalai....bent per juos kazkiek gali pasimirsti....
del alkoholio, tai stebejau kaip reaguoja mano organizmas i ji....tai patikek...po gerimo wc sedejhau daug dazniau nei iprastai....todel alkoholio vengiu...jei isgeriu-tai tik pora gurksniu alaus prie valgio ir tai, tik tada kai velniskai uzsimanau...o del alkoholio, tai kaip sakoma-negaliu gert ir nereikia...
ir visai jo nepasigendu:)
o kai pas mane taip nusilpes kraujas tai jauciu po pirmo stikliuko-nugriuciau:D
o pas mane kaip ir praeita karta hmg 70...nu laime, kad nekrenta nors....
Atsakyti
Labas visiems. Is tiesu, kai blogai, tai ir rasyt nesinori... Man daktariukas salia klizmu dar 3 asakolius liepe gert po 800, o jei kraujavimas nepraeis per 2 sav vel jam skambinti. Kol kas kraujo daug, o kaip tycia ir stresu visokiu prisidejo, tai pabandyk kad nori pagyti! Nervuojantis jokie vaistai nepades. Jei turit laiko, per 'google' iseikit paskaityti apie MODIFILANA. Tai tokie is juros dumbliu papildai, padeda atstatyti gleivine zarnyne, tarsi neblogai skamba.Ir krauja gerina, gal Laila tau butu neblogai? Ir kaina apie 45 lt. Na, pirma paskaitykit, paskui aptarsim. Stiprios sveikatos visiems!
Atsakyti
Labutis smile.gif Taip,kai sveikateles nekokios,tai ir rasyti nesinori!Matau,kad visoms nekas,turbut ir oras daug prisideda prie negalavimu,jug rudeni prasideda visokios depresijos ir paumejimai!Man taip pat,kazko labai ilgai nesitraukia paumejimas,atrodo jau viena diena geriau,kita vel negerai.Bet viena dalyka tai isitikinau,kad maisto reikia saugotis,geriau nevalgyti ko negalima.Musu dietoj yra parasyta,kad negalima kepenu valgyti,tai patikekit,kai as to patiekalo pavalgiau, man tikrai labai negerai buvo! Apie MODIFILANA skaiciau,tikrai neblogai parasyta apie ji,reiketu isbandyti. O tu Laila nebandei valgyti granatu?Granatose yra daug gelezies,ir viduriavima stabdo,ir labai skanu!As dabar beveik kas dien suvalgau po viena granata! Geros nuotaikos ir sveikatos visiems!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pasiskaičiau ir aš apie http://www.modifilan...hymodifilan.php bet mane labiau domina dieta, mielojo soritena užsiminei apie dietą - man jos labai reikėtų žinai aš vis pas gydytoją klausiu ko negalima valgyti - o ji viską galima sako.
Atsakyti
Jausma, Laila yra surasiusi visa dieta ko galima ir ko negalima valgyti aname musu forume, atrodo 37 ar 39 puslapyje. As ja buvau nusikopinus, bet kompas buvo uzluzes, tai viskas dingo. Nepatingek, susirask, ten smulkiai buvo sudiktuota. Tikiuosi, kad musu tas uzdarytas forumas kazkur yra? O man sveikata negereja, nors viska darau lygtai kaip reiktu... Ir kaip tas opas uzlopyti? Ir kodel jos vis kraujuoja? Labai liudna ir baisu. Visoms geros sveikatos!
Atsakyti
labas visiems smile.gif kaip jus?as tai po truputeli taisausi,o gal cia tyla pries audra net neaisku smile.gif bet va ka manau tai jau ir isitikint beveik baigiu tai,kad man labai padejo salofalk zvakutes,na arba cia sutapimas,arba man jos tikrai labai padejo..jau beveik menuo nera daug kraujo ir neziurint to kad valgau viska,viska,o ir pabaliavot jau pradejau,nors puikiai suvokiu kad tai laaaaabai blogai,bet noriu pasijusti tokia kaip visi biggrin.gif na o kaip jus??gal kokiu nauju gydimosi metodu isradot,as tai vis taip pat,jogurtines bakterijos gerosios ir daug zuvu tauku,ir regis po trupuciuka veikia tai,nors laukiau irgi beveik 2 men..nu ka,sveikateles visiems..ir dar pamirsau pasakyti..man ziauriai kenkai fizinis kruvis..tik pasitampau is kart kraujas,cia jau as tai isirodziau sau visu 100 proc..sveikateles visiems.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, man jau viskas lygtai aprimo ...tik kad vis valgau ir priaugu svorio, ..tad vakar pabandžiau pasportuoti - tai jūs manot - kaip užėjo pilvo apačios skausmai oi oi oi , tai tikriausiai visai sportuot negaliu ar ką?
Atsakyti
praėjusios temos 32 psl. radau dietą - oooooo kaip baisu pasirodė - neiko valgyti negalima ka valgau. Pabandysiu pastudijuoti ir prisilaikyti ne skitaip jaučiu savo svorio nesureguliuosiu. O kaip jums su rūkymu?
Atsakyti
labs labs..jo jo as irgi tik kai biskiuka pasportuoju,arba kad ir pasitampau mane is kart vercia is koto,o blogiausia tai kad kraujuot pradeda g.gif o su rukymu tai karastrofa : verysad.gif zinau kad negalima,bet vistiek rukau..tiesa ne po daug..na po kokias5,6 cigaretes per diena,bet vistiek RUUUUkaau *****,ir ant virsaus kartais dar ir kokio brendzio..zinau,tikrai zinau kad labai blogai..bet...gyventi norisi kaip visi sveiki zmones kad gyvena smile.gif o tu jausma irgi parukau..na kartais skaitant si foruma atrodo kad niekas nesneka nes neruko,tai as pirma bijojau ir paklaust biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visiems! smile.gif Taip,su sportavimu irgi reikia atsargiai,reikia nesidraskyti,nepervargti,bet kai nori greito rezultato,tai ir persistengi sau ne i gera!O del rukymo,tai as anksciau taip pat rukiau,bet del ligos pries 2metus meciau,nes man labai negerai pradejo darytis po parukymo.Ir rukymo dabar visai nepasigendu,net uzuosti cigareciu kvapa slykstu,ir kaip as galejau rukyti anksciau, nesuprantu ax.gif
Atsakyti