Įkraunama...
Įkraunama...

opinis kolitas

QUOTE(rututulė @ 2009 01 28, 19:09)
KU KU. Kur visi prapuolėt? Gal tualetuose interneto neturit? lotuliukas.gif

Labai taikliai verysad.gif Siandien sake jau skirs stipresnius vaistus, nes na be skaiciaus ir vien kraujas.
Atsakyti
Labas visiems. 4u.gif 4u.gif
Niekur mes nedingę. Tik štilis dabar . rututule - tai kaip mums su tos imuninės sistemos stiprinimu - ir aš klausiau ir , kaip supratau Friskių tai domina. Ar galime vartoti arbatas , žoles (pvz. ežiuolę) imuninei sistemai stiprinti, jei mūsų liga yra autoimuninės kilmės? g.gif
Ir visiems - ar Jūs skiepyjatės nuo gripo? g.gif g.gif

Geros dienelės ir sveikatos.
Atsakyti
Gerb. kolegos, as kuri laika skaitau si foruma, bet surast cia ka nors labai, labai sunku. Perziureti 500 zinuciu ir surasti tai kas tave domina nerealus darbas o Jusu zinutes (kai kuriuos labai vertingos) pasimeta paprastu pokalbiu juroje.

Turiu pasiulyma perkelti diskusijas i Opinio kolito i Krono ligu draugijos foruma. Sis forumas skirtas butent siam reikalui. Visos temo sukategirizuotos, lengvai galima surasti informacija ir pan.

Beje taip palaikytumet draugija ir prisidetumet prie jos veiklos.

Adresas: www.draugija.info

P.S. Siuo metu nesu draugijos narys, bet vis ruosiuosi juo tapti. Tik budami susitelke galim padeti vieni kitiems, pagelbeti "naujokams" ir be abejo ateityje geriau atstovauti savo interesus.
Atsakyti
Būsiu turbūt ir vėl balta varna - aš prieš visokius nebūtinus skiepus. Tai bereikalingas imuniteto dirginimas. Tarp kitko yra nuomonė, kad ir imunitetą stiprinančios žolės irgi nelabai tinka žmonėms, sergantiems autoimuninėmis ligomis. Dar lieka grūdinimasis lotuliukas.gif .
Smalsianose, pabandyk žvakutes arba klizmutes, gal pavyks išsisukti nuo prednizolono.
Tai ką, chebryte, ar kraustomės į draugijos forumą?
Atsakyti
Man kažkaip nelimpa tas draugijos forumas g.gif Čia toks šiltesnis bendravimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rututulė @ 2009 01 29, 20:51)
Būsiu turbūt ir vėl balta varna - aš prieš visokius nebūtinus skiepus. Tai bereikalingas imuniteto dirginimas. Tarp kitko yra nuomonė, kad ir imunitetą stiprinančios žolės irgi nelabai tinka žmonėms, sergantiems autoimuninėmis ligomis. Dar lieka grūdinimasis lotuliukas.gif .

Aš pernai ir užpernai skiepyjausi nuo gripo, bet dar nesirgau OK. O šiemet ketinau tai padaryti, bet kažkaip užsitempė šitas reikalas, o tada pradejau gerti imunosupresantus. Inf. lapely parasyta, kad negalima gyvu vakcinu.
Dabar mastau, kad man labai gerai butu pasiskiepyti nuo erkiu enefalito. bet nezinau ar galima rolleyes.gif
Bet kadangi trankausi paupiais su meskere, kur tooookios dziungles, tai tikrai but gerai pasiskiepyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiskius @ 2009 01 29, 21:04)
Man kažkaip nelimpa tas draugijos forumas  g.gif  Čia toks šiltesnis bendravimas  drinks_cheers.gif

Manau, tas pats siltas bendravimas isliks ir ten. Tai juk priklauso tik nuo musu ! :-)

Atsakyti
Fiskiau, labai patariu paieškot informacijos apie vakcinas ir autoimunines ligas. Yra buvę atvejų, kai žmonėms po skiepo pasireiškė kokia nors autoimuninė liga (iki tol buvo sveiki). Taigi mąstant logiškai, mums nereikėtų skiepytis, gal geriau naudot repelentus. Tiesa doh.gif , esu landžiodama google radusi studentų medikų diskusiją dėl skiepų, tai g.gif kaip čia pasakius...Nuomonė nekokia.
Ale žiūriu, daug jau čia mūsų pakalbėta apie OK bigsmile.gif
TEN KUR APIE REPELENTUS, TAI ČIA ERKES TURIU OMENY, O NE ŠIAIP KOKIUS GYVUS PILIEČIUS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututulė: 29 sausio 2009 - 22:37
Aciu rututule, reiks pasidometi daugiau sia tema mirksiukas.gif
Na o del tu repelentu... rolleyes.gif Jei eitum sau ramiai po miska pasivaiksciot, ar graziam miske pagrybauti, tai asiku pasipurski kojas, rankas ir ramiau.
Bet kai varai lyg partizanas, upelio tekancio viduriu misko krantais, kur zoles pusmetriu akstesnes uz tavo galva... juk neissitepsi viso kuno repelentais, o ir prakaitas daro savo, reiktu kas valanda persitept visam is naujo rolleyes.gif
Zodziu problematiska blush2.gif
Teks ir toliau zvejot nesukant galvos ir pasitikint sekme smile.gif
Atsakyti
Pasiskaitau as ta draugijos puslapi, bet kolkas ten viskas svetima, kazkaip yra kazkoks senas forumas, naujas. Supratau kad ten visa organizacija tenka vienam zmogui, kuriam tikrai sunku viska aprepti g.gif Na, pasijusiu geriau, tai uzsiregistruosiu ten.

O sakykite, pradejus vartoti ta Prednisolona, kad jums geriau pasidare? Apie zvakutes tai jokios kalbos nebuvo, sako pankolitas, nieko nepades, norejo i ligonine guldyti, bet vietu nebuvo smile.gif
Atsakyti
Na as tai po prednizolono nustojau viduriuoti 2 diena. O tada po truputi kasdien vis geryn, geryn, raudonos spalvos mazyn bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip... sėkmė kartais irgi neblogai saugo.... Aš tai stengiuosi vaikščioti paupiais ir miškais inteligentiškai biggrin.gif ...
Dėl prednizolono, tai mano patirtis tokia: pasakė, kad skirs prednizoloną, pasakiau, kad negersiu, gali net nevargt skirdami. Ir viskas. Paburbėjo ir apsiramino. Tiesa, man tada nebuvo pankolitas, bet kraujavau normaliai - išeinu iš tuliko, pakabu ant laiptų turėklų, pailsiu, o tada šliaužiu lovytėn... O kur čia toks anšlagas, kad ligoninėj vietų su tokiu kraujavimu nėra? Pinigėlių gal nepasiūlei daktarui? Nors kokia nauda iš tų ligoninių? vistiek nieko nepadaro...tuos pačius vaistus kiša...Bet, kadangi tavo lialiai dar maži, tai ligoninėj gal tikrai daugiau gulėtum ir greičiau pasveiktum. doh.gif Čia aš Smalsianosei, o ne Fiskiui apie ligonines.
Papildyta:
Smalsianosei dar. Dėl žvakučių, tai mano nuomonė tokia. Mano irgi buvo jau tada normaliai pažeista žarnos, bet padėjo tik žvakutė. Irgi daktarė, kuri gydo sakė nepadės, per daug apimta uždegimo, bet pabandžiau ir ką jūs manot - nustojau kraujuot jau kitą dieną... Taip, kad nuo pabandymo blogiau tikrai nebus, o pagerėt gali. Nesakau, kad pagysi nuo žvakučių, bet gal bent kraujuot pabaigsi, o tai jau bus didelis laimėjimas 4u.gif
Ir dar pankolitas - tai jau totalus kolitas, o tu, kiek suprantu žmogeliukas dar labai jaunas, tai patariu, kai apsigydysi dabartinę rimtą būklę, užsiimti savo ligos gydymu labai labai rimtai. Nes tai iš tiesų labai labai rimta.
O dabar laikykis, sveik.
Atsakyti