Na taip... sėkmė kartais irgi neblogai saugo.... Aš tai stengiuosi vaikščioti paupiais ir miškais inteligentiškai

...
Dėl prednizolono, tai mano patirtis tokia: pasakė, kad skirs prednizoloną, pasakiau, kad negersiu, gali net nevargt skirdami. Ir viskas. Paburbėjo ir apsiramino. Tiesa, man tada nebuvo pankolitas, bet kraujavau normaliai - išeinu iš tuliko, pakabu ant laiptų turėklų, pailsiu, o tada šliaužiu lovytėn... O kur čia toks anšlagas, kad ligoninėj vietų su tokiu kraujavimu nėra? Pinigėlių gal nepasiūlei daktarui? Nors kokia nauda iš tų ligoninių? vistiek nieko nepadaro...tuos pačius vaistus kiša...Bet, kadangi tavo lialiai dar maži, tai ligoninėj gal tikrai daugiau gulėtum ir greičiau pasveiktum.

Čia aš Smalsianosei, o ne Fiskiui apie ligonines.
Papildyta:Smalsianosei dar. Dėl žvakučių, tai mano nuomonė tokia. Mano irgi buvo jau tada normaliai pažeista žarnos, bet padėjo tik žvakutė. Irgi daktarė, kuri gydo sakė nepadės, per daug apimta uždegimo, bet pabandžiau ir ką jūs manot - nustojau kraujuot jau kitą dieną... Taip, kad nuo pabandymo blogiau tikrai nebus, o pagerėt gali. Nesakau, kad pagysi nuo žvakučių, bet gal bent kraujuot pabaigsi, o tai jau bus didelis laimėjimas
Ir dar pankolitas - tai jau totalus kolitas, o tu, kiek suprantu žmogeliukas dar labai jaunas, tai patariu, kai apsigydysi dabartinę rimtą būklę, užsiimti savo ligos gydymu labai labai rimtai. Nes tai iš tiesų labai labai rimta.
O dabar laikykis, sveik.