Labutis visiems......
oi kaip nesmagu kad tas musu burys dideja.....labai gaila mamytes, kurios mergyte serga.....as taip pat pritarciau tai minciai, kad reik daugiau gydytoju nuomones.....gal su tokiu retu atveju pabandyti i santariskes prisbelsti.....gal jie ka nors gero ir dziuginancio pasakys.....
KOmodo-saunuole kad aplankei savo dauga, labai gerai padarei, jam tikrai reik tavo paramos...tik neperlenk lazdos....viskas po maziuka zingsneli i prieki, pamatysi...o del maisto...nzn...na gal koks jogurtas ir tiks...o maistas ligoninej pas juos labai blogas????nenuleisk ranku, issigyk termosus, pabandyk kada nuvezti naminio maisto....virtos vistienos, na kazka labai lengvo....ir nedaugg, labai nedaug....ir nemanau kad reik laukti jo pakvietimo...nes kazkaip abejoju ar jis tau pasakys kada ji aplankyti...paprasciausiai aplankyk kai panoresi ji pamatyt.
na rututule, sveikinu, kad tu tokia stipri ir atkakli ir tiek laiko jau be vaistu, sveikinu.....man deja nesigauna...matyt jau mano liga per toli yra pazengus...nors dabar....tikrai gerai jauciuosi...jau ir prednizolona mazinu, liepe daktarai, tai liko kazkur 3sav pagerti ir nutrauksiu jau. o azatioprina sake per puse metu nuims....liks tik salofalkas.
FIskiau - kas liecia skiepus...ir mano gydyoja buvo linkus, kad nesiskiepinciau, sake, geriau vengt, ir saugotis daugiau, nei skiepytis...nzn ar cia jie is patirties ar kaip....as tau siulyciau nusipirkti valtele, kad nereiktu po bruzgynus landzioti, tikrai manau bus geriau

ir saugiau

oi net pasiklydau, kiek cia visko buvo prirasyta visu...kazkuri sake kad dar neseniai susirgo atrodo...tai tikrai patarciau pabandyt senoliu vaistazoles ir dietas ir pan.kuo maziau chemijos, tikrai spesi dar jos prisigerti....o tiems kam didelis pablogejimas, tai kazin ar pavyks be vaistu....tik dar labiau nusivarysit, o tai tik pasunkins sveikima. zolem gydytis reik kai tik pati pradzia, kai dar neisisiubavus liga.
o pabaigai, priminsiu...pas kiekviena mus tas kolitas yra savotiskas, ir tik per ieskojimus galime rasti kas tinka labiausiai musu organizmui....todel, ieskokit ir rasit

visiems sekmes ir meiles linkiu ir sveikinu su artejanciu Valentinu bei Vasario 16