Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Kleboniškio ir Naujasodžio

Beje, gal domina vaikiski drabuzeliai is uzsienio? Jei taip, uzsukit y http://www.freewebs....eliai/index.htm
Atsakyti
Kaip sekasi tvarkytis naujai mamytei? kaip reikalai naktimis ir su pienuku? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2007 11 13, 19:33)
Kaip sekasi tvarkytis naujai mamytei? kaip reikalai naktimis ir su pienuku? mirksiukas.gif

bigsmile.gif Kur pradingus buvai?
Ai, visai neblogai smile.gif nakti gerai labai miega, tai nekankina smile.gif o ir pienuko atrodo yra smile.gif tikiuos bus kuo ilgiau smile.gif
O kai Jus mergaites? Kaip Tavoji laikos? smile.gif Kai geras oras bus vaziuojam pasivezyt smile.gif mano nr, jei ka 861351545
Atsakyti
QUOTE(Diana.Z @ 2007 11 14, 16:16)
bigsmile.gif Kur pradingus buvai?
Ai, visai neblogai smile.gif nakti gerai labai miega, tai nekankina smile.gif o ir pienuko atrodo yra smile.gif tikiuos bus kuo ilgiau smile.gif
O kai Jus mergaites? Kaip Tavoji laikos? smile.gif Kai geras oras bus vaziuojam pasivezyt smile.gif mano nr, jei ka 861351545

na nedingus as, tik siaip gal reciau skaitinejau ax.gif . Pas mus gerai viskas. Tikrai, kai geras oras bus butinai vaziuosim mirksiukas.gif .
Smagu, kad jums gerai sekasi sutarti thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2007 11 14, 18:06)
na nedingus as, tik siaip gal reciau skaitinejau  ax.gif . Pas mus gerai viskas. Tikrai, kai geras oras bus butinai vaziuosim  mirksiukas.gif .
Smagu, kad jums gerai sekasi sutarti  thumbup.gif .

smile.gif kol kas vienintelis motinystes minusas, tai kad namie izoliuota esu rolleyes.gif
Atsakyti
Na as irgi kartais taip jauciuosi. Ypac kai oras prastas ir nera labai kur lekti. O ir siaip, kartais nesinori lekti, nes yra jau tam tikras rezimas - zinau, kad jei isvaziuosiu, dukryte nusnaus tik masinoj, paskui kazkaip issimusa is to ritmo. Zodziu, dirbam mamomis ir 24 val per para!!!
Atsakyti
Su Naujais metais, kaimynes mirksiukas.gif
Sekmes darbuose, laimes seimose, graziu akimirku su vaikiukais ir dideliu svajoniu issipildymo!
Atsakyti
QUOTE(Diana.Z @ 2007 09 26, 15:21)
Sveikos mamytes smile.gif
Pazvelgus pro langa daug mamyciu su savo maziukais vaikstinejanciu matos, tad labai nustebau neradus musu gyvenamosios vietos tarp kauno kaimynu smile.gif Na, labai tikiuos, kad atsiras busimu ir esamu mamyciu is musu "kaimo"  lotuliukas.gif
Siaip jokiu kaimynu nepazistu, sakau, gal laikas susipazint?  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(baikscioji @ 2008 01 08, 22:59)

as busiu mamyte 2008 birzelio ir esu is kleboniskio
Atsakyti
QUOTE(baikscioji @ 2008 01 08, 21:01)
Papildyta:

as busiu mamyte 2008 birzelio ir esu is kleboniskio

Sveika prisijungus 4u.gif
Dabar tai oras nelabai leidzia, bet jauciu pavasari galesim visai nemazas burelis su vezimais po kleboniski vazinetis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2008 01 09, 19:07)
Sveika prisijungus  4u.gif
Dabar tai oras nelabai leidzia, bet jauciu pavasari galesim visai nemazas burelis su vezimais po kleboniski vazinetis  thumbup.gif

na aciu kad priimat.as cia viska zinau,nes kleboniski gyvenu nuo gimimo.tik amzius jei jums mano netrukdys,tai galesim draugauti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baikscioji @ 2008 01 11, 18:06)
na aciu kad priimat.as cia viska zinau,nes kleboniski gyvenu nuo gimimo.tik amzius jei jums mano netrukdys,tai galesim draugauti
4u.gif

lotuliukas.gif suintrigavai lotuliukas.gif Tai jau bala nemate, draugausim, kad ir kokio amziaus butum lotuliukas.gif nu, bet ir suintrigavai su tuo amzium bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana.Z @ 2008 01 11, 19:11)
lotuliukas.gif  suintrigavai  lotuliukas.gif  Tai jau bala nemate, draugausim, kad ir kokio amziaus butum  lotuliukas.gif nu, bet ir suintrigavai su tuo amzium  bigsmile.gif

tai jau aciu uz priemima.nieko tas mano amzius ,bet jus po pirma turit,o mano dukrai jau 15metu rudeni sukakojo.o visos mano drauges kurios cia gyvena jau savo vaikus tekinti ruosiasi ir anuku tureti.tai man galvoju bus liudna ir kur as su maziuku nueisiu .juk jos neturi laiko vezimo su manim stumdyti.o be to viska pamirsau atrodo,tai ar patarimo kokio pas ka paklausti reikes,nes jusu jau leliai bus ugteleja,tai jus zinosit.kai auginau savo dukra tai net pampersu nebuvo,
Atsakyti