Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

Naudojom iv masazuoklius.Leisdavosi kad mes masazuotumem ir pati ta mielai atlikdavo.O dantukus taip pat valo.vonion einam kartu - stebi kaip tu valai o paskui pati taip pat daro - kai nenori valyt tai kramto smile.gif
O siaip nakciai neduodam jojiu arbateliu, pienuku.Kai pradeda snaust su marliukiu dregnu pavalau ir labanakt dantukams biggrin.gif
Atsakyti
turim masazuokli ir jai labai patinka... thumbup.gif
Atsakyti
turim 4 dantuks, bet net nepagalvojau kad jau reikia valyti, tai jau beksiu pirkt ir paziuresim ar leisis i burnyte , nes dantuku nenori rodyti g.gif
Atsakyti
Mums kai tik isikale pirmas dantukas (4 men. ir 3 sav.) gydytoja iskart rekomendavo pradeti valyti...tai nusipirkau sepetuka kartu su pasta (skirta kudikiams) ir sekmingai valomes iki siol thumbup.gif .Jau turim 8 dantukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 03 01, 12:10)
Mums kai tik isikale pirmas dantukas (4 men. ir 3 sav.) gydytoja iskart rekomendavo pradeti valyti...tai nusipirkau sepetuka kartu su pasta (skirta kudikiams) ir sekmingai valomes iki siol  thumbup.gif .Jau turim 8 dantukus  4u.gif

o su pasta ir valot? kaip sekasi? pati dar nebandziau.
Atsakyti
Kai tik pasirode pirmi du dantukai pradejome juos valyti vaikiska pasta ir sepeteliu, o dabar cielus 4 valome toliau, tik va kad labai jau nepatinka doh.gif
O dantenu pakasytuvai tai gerai tik greitai numeta ir pamirsta, kad toks yra bet jei vel paduodi, vel buna gerai ir tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkaip negaliu nurimti, kad mano daktare paklausus ar mes turim dantukus nieko nepasake kad reikia jau juos valyti, nu kaimas. o as net nepagalvojau kad tokiems maziukams jau galima ir kad jau reikia. tiesa mamytes o kaip su ta pasta,kaip jus ja isskalaujat? ir nuo keliu men pradejot su ja tos dantukus valyti. atsakykit ir pasidalinkit, nenoriu savo mazutes nuskriausti.
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 02, 05:42)
kazkaip negaliu nurimti, kad mano daktare paklausus ar mes turim dantukus  nieko nepasake kad reikia  jau juos valyti, nu kaimas. o as net nepagalvojau kad tokiems maziukams jau galima ir kad jau reikia. tiesa mamytes o kaip su ta pasta,kaip jus ja isskalaujat? ir nuo keliu men pradejot su ja tos dantukus valyti. atsakykit ir pasidalinkit, nenoriu savo mazutes nuskriausti.

Ta pasta specialiai kudikiams skirta ir jos nereika isskalauti,kaip sakant galima nuryti....Nenadent-baby vadinami-vaistinej pirkau....O pradeti nuo tada,kai pirmieji dantukai pasirodo,bent taip man gydytoja rekomendavo...ir dabar kai tik nueinu pas ja vis teiraujasi ar valomes dantukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš savo mažiukui taip pat valau dantukus su nenadent-baby pasta. Kartu buvo šepetukas, kur ant piršto užsimauna. Maniškis dantukų nerodo (turi keturis), bet kai valau, labai patinka, kartu ir pamasažuoju bedygstančius smile.gif
Atsakyti
Skaitau ir dziugauju, juk tai tokie smagus rupesciai tongue.gif mes va laukiam nesulaukiam savo pirmuju dantuku, mums jau 5 menesiukai ir viska baisiai grauziam, bet dantuku kaip ner, taip ner unsure.gif

Turim ir mes antpirstini masazuokli, Benukui patinka ji kramsnoti, kai bandau pamasazuoti dantenas biggrin.gif Tik nesu tikra, kada reikia deti masazuojamos zele,ar kai matosi pirmi besikalanciu dantuku zenklai, ar kai mazylis seiliojasi ir griauzia viska g.gif
Atsakyti
Sveiki, mes taip pat dar neturim dantuku, mums 6 mėnesiai ir 2 savaitės ax.gif . Labai viska griaužia, seilės bėga, krapšto burnytę, matyt ieško dantukų, bet niekaip neranda biggrin.gif .
Masažuoklį ir turime, mėgsta kaip masažuoju dantenas, išsižiojusi kaifuoja bigsmile.gif .O žėlė jokios nededam 4u.gif
Atsakyti
Man gydytoja rekomendavo ant to sepetuko-masazuoklio uzdeti zeles ir pamasazuoti thumbup.gif -ilgiau islieka poveikis...
Atsakyti