mes dar bezūbės mergaitės
bet masažuoklį naudojam, labai patinka
QUOTE(maziausia @ 2007 03 03, 00:02)
tai jus saunuoles,o mes turim 4 dantukus,ir ju nevalom
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 03, 09:58)
tai jus saunuoles,o mes turim 4 dantukus,ir ju nevalom
tai jei ne sis puslapis tai nieko ir nebuciau suzinojusi,ka as zinau
daktaryte tik klause kiek dantu ir viskas o ar valot ar ka nieko is jos neisgirdau,tai ir maniau kad dar nereikia.
žinok yra tokie faini Jordan firmos dantų šepetukai nuo 0-2 metukų, vienas galas kaip kramtukas, o kitas- mažiukas šepetukas. maximose ir Rimi didesnėse yra. Mano turėtų patikti ir jums. mes dar neturim, bet jau greit pirksim
QUOTE(maziausia @ 2007 03 04, 09:18)
žinok yra tokie faini Jordan firmos dantų šepetukai nuo 0-2 metukų, vienas galas kaip kramtukas, o kitas- mažiukas šepetukas. maximose ir Rimi didesnėse yra. Mano turėtų patikti ir jums. mes dar neturim, bet jau greit pirksim 
siandien vakare su vyru eisim i didziaja maxima tai paziuresim tu sepetuku
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 05, 17:27)
siandien vakare su vyru eisim i didziaja maxima tai paziuresim tu sepetuku
mes jau turim tą dantų šepetuką, tai super
Mes tai turim du dantukus, bet dar nevalom ju
Buna jinai pati paima mano svaru pirsta ir ikisa sau i burnyte
Pati sau masazuoja dantenas
QUOTE(maziausia @ 2007 03 10, 22:13)
mes taip pat nusipirkom tai tikrai super,
Na, eisime ir mes pirkti toki masazuokli, paziuresime ar patiks. Nes siuo metu maziukui kalasi 4 dantukai
Tai siandien nakti reke net kai nesiojau ji
Nieko negalejau padaryti, tepaliukas tik 15 min. nuramino. Gal po masazo lengviau bus ir greiciau prasikals dantukai
QUOTE(Alisa2 @ 2007 03 13, 14:39)
Na, eisime ir mes pirkti toki masazuokli, paziuresime ar patiks. Nes siuo metu maziukui kalasi 4 dantukai
Nieko negalejau padaryti, tepaliukas tik 15 min. nuramino. Gal po masazo lengviau bus ir greiciau prasikals dantukai 
o su kokiu tepaliuku tepat?gal per silpnas?
QUOTE(Alisa2 @ 2007 03 13, 13:39)
man tai tas Jordan dantų šepetukas
Mes jokiu masazuoklius neturim, kazkaip labai jau lengvai praeina mums tas dantu dygimas. O dantukus jau valomes nuo pat pirmojo isdygimo. Turim Colgate dantu pasta nuo 0-2 metu ir Colgate dantu sepetuka. Man juos rekomendavo mano stomatologe
kadangi jau turim 2 dantukus, tai dantų masažuoklio nebenaudojam. Griaužiam Jordan dantų šepetėlį 0-2 metų.
o kai dantukai daugiau išlįs tai pirksim ir dantų pastos