Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

Mano kleckas irgi turi problemu su 4 priekiniai dantukais, vadinamas buteliuko kariesas... negalim niekaip atpratinti nuo paryciais valgymo ir pietu miego be buteliuko doh.gif doh.gif doh.gif stomatologe patare griezta higiena ir daznas dantuku valymas ir zinoma atpratinti nuo buteliuko
Atsakyti
QUOTE(jadvygaj3 @ 2008 12 10, 19:03)
Mamytes,turiu klausima,ar jusu vaikuciai sirgo stomatitu?susimasciau ar nepekenke mano dukrytes dantukams tas bjaurybe stomatitas g.gif

Mes turėjom stomatitą, kvapas irgi nekoks buvo iš burnytės, bet natūralu - juk ten šlapios žaizdos unsure.gif o dantukai buvo apsinešę tokiom apnašom, nes savaime suprantama buvo nevalomi tuo metu, juk labai skausminga. Bet kai pasveikom, dantukai liko gražūs
Atsakyti
Mano mazyliui 1 metai 7 men tai priekiniu dantu emale nuejusi, ir vienas kruminis sugedes, kiti sveiki, tai neisivaizduoju ka daryt g.gif , gal kazka gali padaryt odontologai, kad toliau negestu, nes ten kol dygs nauji ar labai daug laiko...
Mums sugedo nuo geriamos gelezies 'ferumlek' as taip manau ir aisku nuo nereguliaraus valymo
Atsakyti
Iki 1,4 men. valiau pati jai sepetuku-dabar prasidejo oziai, pradejau naudot antpirsti, tai taip pakandzioja pirstus, bet dantys nors buna svarus
Atsakyti
mes jau seniai valom dantukus ,jam tai patinka ,pas mus tai lyg zaidimas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Pratęsiam temą verysad.gif

radau ir aš gendantį krūminį dantuką,nors tik 2,5m verysad.gif

valyt nesileidžia,tik keik pati ''valosi'',apžiūrėt taip pat..gerai ir nemačiau,bet jau pastebėjau,kad ruda dėmė nenusivalo,aišku,kad sugedęs doh.gif
kaip pasirodyt gydytojai-neaišku,nes aš pati neišžiodinu schmoll.gif

naktis be miego,galvojant kad tokia amžiuj turim jau šią bėdą verysad.gif
priežastys aiškios-labai mėgstam čiulptuką,ypač didyn-labyn jo reikai doh.gif saldumynus mėgstam,butelį gėrimui dar niekaip neina atimt,o valyt nemėgstam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2009 06 04, 02:24)
Pratęsiam temą verysad.gif

radau ir aš gendantį krūminį dantuką,nors tik 2,5m verysad.gif

valyt nesileidžia,tik keik pati ''valosi'',apžiūrėt taip pat..gerai ir nemačiau,bet jau pastebėjau,kad ruda dėmė nenusivalo,aišku,kad sugedęs doh.gif
kaip pasirodyt gydytojai-neaišku,nes aš pati neišžiodinu schmoll.gif

naktis be miego,galvojant kad tokia amžiuj turim jau šią bėdą verysad.gif
priežastys aiškios-labai mėgstam čiulptuką,ypač didyn-labyn jo reikai doh.gif saldumynus mėgstam,butelį gėrimui dar niekaip neina atimt,o valyt nemėgstam schmoll.gif

as irgi galvojau, kad bus didele problema nuvesti ir praziodinti, taciau taip nebuvo, lb daug priklauso nuo stomatologo ax.gif buteliukai ir saldumynai daro savo, pats laikas ju atsisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2009 06 04, 02:29)
as irgi galvojau, kad bus didele problema nuvesti ir praziodinti, taciau taip nebuvo, lb daug priklauso nuo stomatologo ax.gif buteliukai ir saldumynai daro savo, pats laikas ju atsisakyti mirksiukas.gif

yra nemiegančių mirksiukas.gif biggrin.gif
Jau ryt bandysiu su viena tartis nors ji nėra spec.vaikams,bet šiaip maloni,kadangi pati jos pacientė.
Buteliukus mesim lauk, ir mažąjai sesei tą pasakysim biggrin.gif su saldumynais sunkiau,bet jau ir taip ribojam,tik dar čiulptukas labai reikalingas,nes pradėjom lankyt darželį ir tapo neramesnė,irzlesnė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2009 06 04, 02:41)
yra nemiegančių mirksiukas.gif  biggrin.gif
Jau ryt bandysiu su viena tartis nors ji nėra spec.vaikams,bet šiaip maloni,kadangi pati jos pacientė.
Buteliukus mesim lauk, ir mažąjai sesei tą pasakysim biggrin.gif su saldumynais sunkiau,bet jau ir taip ribojam,tik dar čiulptukas labai reikalingas,nes pradėjom lankyt darželį ir tapo neramesnė,irzlesnė unsure.gif

nesimiega lotuliukas.gif nuo buteliuku ir ciulptuku kariesas doh.gif doh.gif anksti gest pradejo, o kol dar iskris turit saugot, kad be dantuku neliktumet unsure.gif maniskei 5 m ir puse kruminiu isgde baisiausiai doh.gif , pora dantuku nugreze ir paliko tik sakneles, kad laikytu vieta nuolatiniams dantims...
Atsakyti
vai vai...tie čiulptukai ir buteliukai doh.gif
ieškosiu kokių raminančių arbatų vietoj jų ir nuo rytojaus taisysimės ax.gif

mažoji paklusnesnė,gal toji sesei padės atsisakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2009 06 04, 02:54)
vai vai...tie čiulptukai ir buteliukai doh.gif
ieškosiu kokių raminančių arbatų vietoj jų ir nuo rytojaus taisysimės ax.gif

mažoji paklusnesnė,gal toji sesei padės atsisakyt biggrin.gif

mes pirma kart ps dantiste nubegom kai jau rimtai prispyre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2009 06 04, 02:55)
mes pirma kart ps dantiste nubegom kai jau rimtai prispyre biggrin.gif

bėgsim ir mes...
tik nenusprendžiu kur... unsure.gif rytoj jau tarsiuosi su viena arba prašysiu,kur nukreipt,jei pati nesutiks
Atsakyti