Jis siaip tobulybes visame kame siekia
Dxija, ne tai ne sekta 
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 07, 20:43)
Kaip jis ta mergina susiras, jei jau kokius du menesius nesibuciuoja
del bakteriju 
Gal tik taip tau sakė, o kitoms ne... Nepatikliai aš žiūriu į tokius vyrų paaiškinimus
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 07, 20:33)
Labas vakaras 
As jau savo maziuka parsiveziau tai neturiu kada perskaityti ka prisraset
Tikiuosi visos naujienos geros
As jau oficialiai kriksto mama! Labai geras jausmas
Dar viena naujiena - maniskis jau ir myletis nebenori..
ne del bakteriju...siaip kazkokio suvokimo susilaikymo pagalba tikisi sulaukt
Tai va...nezinau ar dabar bebendrausim 
As jau savo maziuka parsiveziau tai neturiu kada perskaityti ka prisraset
Tikiuosi visos naujienos geros
As jau oficialiai kriksto mama! Labai geras jausmas
Dar viena naujiena - maniskis jau ir myletis nebenori..
Labas labas, speju esi ziauriai laiminga pagaliau vel su angeliuku
Nesupratau tai jis nebesimyli????????kokios ten bakterijos kas ten darosi????primink
Ramiai ramiai...tikiu as juo
nebutu jam tikslo nesibuciuoti su manim, tuo labiau nesimyleti tik siaip
Dabar jis valosi organizma..ir neva as jam galiu per seiles bakterijas pernesti, kurias jis naikina
O del sexo...hmm..nezinau...tikiu, kad jis per visa laika kai bendraujam nemiegojo su kita..o dabar siaip kazkoki eksperiminenta gal daro
Meluoti, apgaudineti tikslo nebutu, nes mes gi be isipareigojimu bendraujam
Vilte, na tavo sugulovas ir duoda
Valosi bakterijas
Galvojau, kad jau visko esu girdėjus, bet tokio dalyko... nu dar neteko.
Kaila, Prieš keleta dienų mano situacija buvo tikrai šudina. Grėsė baudžiamoji. Viskas išsisprendė. Verkiau čia, nesąmones depresingas šnekėjau ir nesijaučiau nereikalinga. Mergaitės nuostabios čia renkasi. Tikrai niekas nenusisuka nuo tos, kuriai tuo metu skauda. Paliūdėsi, praeis pirmadienis, gal ir gausi už klaidą... bet juk visa tai praeis. Kaip kad kažkuri iš mūsų sakė, blogos dienos yra duotos tam, kad suprastumėm kas yra geros. O paverkti yra visada sveika.
Dolce, klausyk savo širdies. Jei ji sako skristi- skrisk. Jei nieko nesigaus, susimesi daiktus ir parvyksi. Nemanau, kad ką nors prarastum.
Beje, bacila tu.
Penktadienį apkrėtei mane gripu
Sirguliuoju truputuką, bet nieko tokio.
Miela visas matyti.
Grįžau iš kaimo. Lapus grėbiau, šunis po pievas tampiau ir supratau, kad aš esu šauni mergina. Verta gražios šeimos
Visos mes vertos
Man labai gera su Jumis. Džiaugiuosi, kad esate
Jei atvirai ir aš netikiu. Bet tegu valosi. Čia gal jis tikrina kiek Vilte gali tempti be
?
Vakare kaip sekasi?
Kaila, Prieš keleta dienų mano situacija buvo tikrai šudina. Grėsė baudžiamoji. Viskas išsisprendė. Verkiau čia, nesąmones depresingas šnekėjau ir nesijaučiau nereikalinga. Mergaitės nuostabios čia renkasi. Tikrai niekas nenusisuka nuo tos, kuriai tuo metu skauda. Paliūdėsi, praeis pirmadienis, gal ir gausi už klaidą... bet juk visa tai praeis. Kaip kad kažkuri iš mūsų sakė, blogos dienos yra duotos tam, kad suprastumėm kas yra geros. O paverkti yra visada sveika.
Dolce, klausyk savo širdies. Jei ji sako skristi- skrisk. Jei nieko nesigaus, susimesi daiktus ir parvyksi. Nemanau, kad ką nors prarastum.
Beje, bacila tu.
Miela visas matyti.
Grįžau iš kaimo. Lapus grėbiau, šunis po pievas tampiau ir supratau, kad aš esu šauni mergina. Verta gražios šeimos
Visos mes vertos
Man labai gera su Jumis. Džiaugiuosi, kad esate
QUOTE(Dxija @ 2007 10 07, 21:07)
Vilte, netikiu as tokiais sakymais. Manau,kad reikia kitokiu priezasciu ieskot.
Jei atvirai ir aš netikiu. Bet tegu valosi. Čia gal jis tikrina kiek Vilte gali tempti be
Vakare kaip sekasi?
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 07, 21:18)
Ramiai ramiai...tikiu as juo
nebutu jam tikslo nesibuciuoti su manim, tuo labiau nesimyleti tik siaip
Dabar jis valosi organizma..ir neva as jam galiu per seiles bakterijas pernesti, kurias jis naikina
O del sexo...hmm..nezinau...tikiu, kad jis per visa laika kai bendraujam nemiegojo su kita..o dabar siaip kazkoki eksperiminenta gal daro
Meluoti, apgaudineti tikslo nebutu, nes mes gi be isipareigojimu bendraujam

Vilte, cia kaip Dzeksonas?? bijo visu bakteriju,ruosiasi 100 metu gyvent???
Keistas kazkoks.
Sveikute GV, malonu tave matyt
o as jau pasveikau, matyt mano bacila pasigavai
Jauciu taip fainai laika praleidai baltai pavydziu
Galvoju bus kaip bus su tuo ex, bet bent jau smutkiu atsivesiu
GV , saunuole,kad darbavaisi taip savaitgali. As vakar pijokavau, siandien gaivaliojuosi ir mastau kad labai tingiu ryt i darba, ale reikia.
Abzoryte, ibego cia trumpam ir vel kazkur isleke. Atsigavo mergina galutinai, linksma, energinga, na saunuole
Kaila, cia tikrai visos saunios. As cia nesenai, taciau dekoju likimui,kad atejau netycia i sita puslapi ir supratau labai daug tiesu. Taip, tu teisi, draugams liudinciu nereikia ir tada atrodo, kad mes tai buvom salia draugu,kai jiems buvo blogai, o dabar ju nera salia musu. Manau,kad jie mane taip pat, nes tiek kiek budavom jiems maza atrodydavo. Kai zmogui blogai, laikas kitaip slenka. Tavo mintys man labai panasios. Toks gyvenimas. O cia renkasi tokios mergaites,kurios arba dar dabar savo zaizdas gydosi arba ka tik praejo per ta pati. Pades, supras,uzjaus, gali drasiai kalbet, tikra nepasakei nieko per daug
Paskaity mano rasymus, as\daug daugiau atsiveriau.
Abzoryte, ibego cia trumpam ir vel kazkur isleke. Atsigavo mergina galutinai, linksma, energinga, na saunuole
Kaila, cia tikrai visos saunios. As cia nesenai, taciau dekoju likimui,kad atejau netycia i sita puslapi ir supratau labai daug tiesu. Taip, tu teisi, draugams liudinciu nereikia ir tada atrodo, kad mes tai buvom salia draugu,kai jiems buvo blogai, o dabar ju nera salia musu. Manau,kad jie mane taip pat, nes tiek kiek budavom jiems maza atrodydavo. Kai zmogui blogai, laikas kitaip slenka. Tavo mintys man labai panasios. Toks gyvenimas. O cia renkasi tokios mergaites,kurios arba dar dabar savo zaizdas gydosi arba ka tik praejo per ta pati. Pades, supras,uzjaus, gali drasiai kalbet, tikra nepasakei nieko per daug
Labas vakaras visoms
Vilte, suprantu aš tą tavo vaikiną, nes brolį panašų turiu. Tikiu ir tuo, kad jam dabar pamąstyt reikia, ir kad nesimylint tai lengviau padaryti. Jis gal šiaip protingas yra, ir tiek
Gražu žiūrėt kad ir tau nekyla kažkokių abejonių, nors visos ir nesupranta kas čia ir kaip
Aišku, niekada negali žinoti, bet manau tu tą žmogų tikrai geriau pažįsti už mus visas
Tik norėjau pasakyti - visokių žmonių būna. Net ir vyrų
GV, šaunu matyti tave gerai nusiteikusią
Man gerai sekasi, vis dar keista - kad gerai, ir kad mažai liūdėjau/liūdžiu. Gal dar liūdėsiu, kai galutinai pasikalbėsim ir pasistengsim rimtai viską nutraukt ir nebesibičiuliaut per daug - ateisiu tada čia ir verksiu, ir norėsit kad išeičiau kuo greičiau
Vis dar būnu namie ir guliu lovoj, bet liga traukiasi - šiandien visą dieną SM skaitau
Noriu eit į darbą, noriu valgyt, ir į jūsų meetą noriu, nors ir baisu truputį
Vilte, suprantu aš tą tavo vaikiną, nes brolį panašų turiu. Tikiu ir tuo, kad jam dabar pamąstyt reikia, ir kad nesimylint tai lengviau padaryti. Jis gal šiaip protingas yra, ir tiek
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 07, 21:30)
Vakare kaip sekasi?
GV, šaunu matyti tave gerai nusiteikusią
Man gerai sekasi, vis dar keista - kad gerai, ir kad mažai liūdėjau/liūdžiu. Gal dar liūdėsiu, kai galutinai pasikalbėsim ir pasistengsim rimtai viską nutraukt ir nebesibičiuliaut per daug - ateisiu tada čia ir verksiu, ir norėsit kad išeičiau kuo greičiau
Vis dar būnu namie ir guliu lovoj, bet liga traukiasi - šiandien visą dieną SM skaitau
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 07, 21:36)
Sveikute GV, malonu tave matyt
o as jau pasveikau, matyt mano bacila pasigavai
Galvoju bus kaip bus su tuo ex, bet bent jau smutkiu atsivesiu

Kalbi kaip tikra moteris... Smutkiu atsivesiu
Saunuole:)
Lapų pas mane kaime dar liko, taip kad drasiai galiu organizuoti talką lapų grėbime. Išgaruos jums blogos mintys su grėbliais pasimosikavus
QUOTE(Dxija @ 2007 10 07, 21:37)
As vakar pijokavau, siandien gaivaliojuosi ir mastau kad labai tingiu ryt i darba, ale reikia.
Tingeti negarbinga, tingeti negrazu, bet eme ir aptingo Dxijute pamazu
Maziau gerti reikia
Dziaugiuosi del Abzorytes
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 07, 21:52)
Dxija, imk pavyzdį
O dėl meeto panašios mintys sukasi mano galvoje.
Labas labas Vakare ir as i meeta noriu,
GV o kas belieka?nors jau smutkyciu atsivesiu
GV o kas belieka?nors jau smutkyciu atsivesiu