Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Dxija, ne tai ne sekta wink.gif
Jis siaip tobulybes visame kame siekia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 07, 20:43)
Kaip jis ta mergina susiras, jei jau kokius du menesius nesibuciuoja biggrin.gif biggrin.gif del bakteriju  tongue.gif

Gal tik taip tau sakė, o kitoms ne... Nepatikliai aš žiūriu į tokius vyrų paaiškinimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 07, 20:33)
Labas vakaras smile.gif
As jau savo maziuka parsiveziau tai neturiu kada perskaityti ka prisraset biggrin.gif
Tikiuosi visos naujienos geros  4u.gif
As jau oficialiai kriksto mama! Labai geras jausmas  wub.gif  wub.gif
Dar viena naujiena - maniskis jau ir myletis nebenori..  doh.gif  doh.gif ne del bakteriju...siaip kazkokio suvokimo susilaikymo pagalba tikisi sulaukt  tongue.gif  Tai va...nezinau ar dabar bebendrausim biggrin.gif

Labas labas, speju esi ziauriai laiminga pagaliau vel su angeliuku wub.gif Sveikinu tapus kriksto mama...
Nesupratau tai jis nebesimyli????????kokios ten bakterijos kas ten darosi????primink
Atsakyti
Vilte, netikiu as tokiais sakymais. Manau,kad reikia kitokiu priezasciu ieskot.
Atsakyti
Ramiai ramiai...tikiu as juo smile.gif nebutu jam tikslo nesibuciuoti su manim, tuo labiau nesimyleti tik siaip smile.gif Dabar jis valosi organizma..ir neva as jam galiu per seiles bakterijas pernesti, kurias jis naikina biggrin.gif O del sexo...hmm..nezinau...tikiu, kad jis per visa laika kai bendraujam nemiegojo su kita..o dabar siaip kazkoki eksperiminenta gal daro doh.gif Meluoti, apgaudineti tikslo nebutu, nes mes gi be isipareigojimu bendraujam ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Vilte, na tavo sugulovas ir duoda smile.gif Valosi bakterijas lotuliukas.gif Galvojau, kad jau visko esu girdėjus, bet tokio dalyko... nu dar neteko.

Kaila, Prieš keleta dienų mano situacija buvo tikrai šudina. Grėsė baudžiamoji. Viskas išsisprendė. Verkiau čia, nesąmones depresingas šnekėjau ir nesijaučiau nereikalinga. Mergaitės nuostabios čia renkasi. Tikrai niekas nenusisuka nuo tos, kuriai tuo metu skauda. Paliūdėsi, praeis pirmadienis, gal ir gausi už klaidą... bet juk visa tai praeis. Kaip kad kažkuri iš mūsų sakė, blogos dienos yra duotos tam, kad suprastumėm kas yra geros. O paverkti yra visada sveika.

Dolce, klausyk savo širdies. Jei ji sako skristi- skrisk. Jei nieko nesigaus, susimesi daiktus ir parvyksi. Nemanau, kad ką nors prarastum.
Beje, bacila tu. tongue.gif Penktadienį apkrėtei mane gripu tongue.gif Sirguliuoju truputuką, bet nieko tokio.

Miela visas matyti.

Grįžau iš kaimo. Lapus grėbiau, šunis po pievas tampiau ir supratau, kad aš esu šauni mergina. Verta gražios šeimos smile.gif
Visos mes vertos smile.gif

Man labai gera su Jumis. Džiaugiuosi, kad esate smile.gif

QUOTE(Dxija @ 2007 10 07, 21:07)
Vilte, netikiu as tokiais sakymais. Manau,kad reikia kitokiu priezasciu ieskot.

Jei atvirai ir aš netikiu. Bet tegu valosi. Čia gal jis tikrina kiek Vilte gali tempti be smileysex.gif ?

Vakare kaip sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 07 spalio 2007 - 20:31
lotuliukas.gif
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 07, 21:18)
Ramiai ramiai...tikiu as juo smile.gif nebutu jam tikslo nesibuciuoti su manim, tuo labiau nesimyleti tik siaip smile.gif Dabar jis valosi organizma..ir neva as jam galiu per seiles bakterijas pernesti, kurias jis naikina biggrin.gif O del sexo...hmm..nezinau...tikiu, kad jis per visa laika kai bendraujam nemiegojo su kita..o dabar siaip kazkoki eksperiminenta gal daro  doh.gif  Meluoti, apgaudineti tikslo nebutu, nes mes gi be isipareigojimu bendraujam  ax.gif  tongue.gif

Vilte, cia kaip Dzeksonas?? bijo visu bakteriju,ruosiasi 100 metu gyvent??? lotuliukas.gif Na pripazink ,kad tai juokinga ir net labai. Bakteriju pilna visur, ne tik seilese, ar mylintis kad susilaiko,tai irgi primaste kazko.
Keistas kazkoks. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikute GV, malonu tave matyt mirksiukas.gif o as jau pasveikau, matyt mano bacila pasigavai lotuliukas.gif tongue.gif
Jauciu taip fainai laika praleidai baltai pavydziu bigsmile.gif Galvoju bus kaip bus su tuo ex, bet bent jau smutkiu atsivesiu blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
GV , saunuole,kad darbavaisi taip savaitgali. As vakar pijokavau, siandien gaivaliojuosi ir mastau kad labai tingiu ryt i darba, ale reikia.
Abzoryte, ibego cia trumpam ir vel kazkur isleke. Atsigavo mergina galutinai, linksma, energinga, na saunuole thumbup.gif
Kaila, cia tikrai visos saunios. As cia nesenai, taciau dekoju likimui,kad atejau netycia i sita puslapi ir supratau labai daug tiesu. Taip, tu teisi, draugams liudinciu nereikia ir tada atrodo, kad mes tai buvom salia draugu,kai jiems buvo blogai, o dabar ju nera salia musu. Manau,kad jie mane taip pat, nes tiek kiek budavom jiems maza atrodydavo. Kai zmogui blogai, laikas kitaip slenka. Tavo mintys man labai panasios. Toks gyvenimas. O cia renkasi tokios mergaites,kurios arba dar dabar savo zaizdas gydosi arba ka tik praejo per ta pati. Pades, supras,uzjaus, gali drasiai kalbet, tikra nepasakei nieko per daug 4u.gif Paskaity mano rasymus, as\daug daugiau atsiveriau.
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif

Vilte, suprantu aš tą tavo vaikiną, nes brolį panašų turiu. Tikiu ir tuo, kad jam dabar pamąstyt reikia, ir kad nesimylint tai lengviau padaryti. Jis gal šiaip protingas yra, ir tiek smile.gif Gražu žiūrėt kad ir tau nekyla kažkokių abejonių, nors visos ir nesupranta kas čia ir kaip wink.gif Aišku, niekada negali žinoti, bet manau tu tą žmogų tikrai geriau pažįsti už mus visas smile.gif Tik norėjau pasakyti - visokių žmonių būna. Net ir vyrų tongue.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 07, 21:30)
Vakare kaip sekasi?

GV, šaunu matyti tave gerai nusiteikusią mirksiukas.gif
Man gerai sekasi, vis dar keista - kad gerai, ir kad mažai liūdėjau/liūdžiu. Gal dar liūdėsiu, kai galutinai pasikalbėsim ir pasistengsim rimtai viską nutraukt ir nebesibičiuliaut per daug - ateisiu tada čia ir verksiu, ir norėsit kad išeičiau kuo greičiau lotuliukas.gif
Vis dar būnu namie ir guliu lovoj, bet liga traukiasi - šiandien visą dieną SM skaitau lotuliukas.gif Noriu eit į darbą, noriu valgyt, ir į jūsų meetą noriu, nors ir baisu truputį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 07, 21:36)
Sveikute GV, malonu tave matyt mirksiukas.gif  o as jau pasveikau, matyt mano bacila pasigavai lotuliukas.gif  tongue.gif
Jauciu taip fainai laika praleidai baltai pavydziu bigsmile.gif  Galvoju bus kaip bus su tuo ex, bet bent jau smutkiu atsivesiu blush2.gif  bigsmile.gif

Kalbi kaip tikra moteris... Smutkiu atsivesiu lotuliukas.gif
Saunuole:)

Lapų pas mane kaime dar liko, taip kad drasiai galiu organizuoti talką lapų grėbime. Išgaruos jums blogos mintys su grėbliais pasimosikavus smile.gif

QUOTE(Dxija @ 2007 10 07, 21:37)
As vakar pijokavau, siandien gaivaliojuosi ir mastau kad labai tingiu ryt i darba, ale reikia.
Abzoryte, ibego cia trumpam ir vel kazkur isleke. Atsigavo mergina galutinai, linksma, energinga, na saunuole thumbup.gif

Tingeti negarbinga, tingeti negrazu, bet eme ir aptingo Dxijute pamazu smile.gif
Maziau gerti reikia lotuliukas.gif

Dziaugiuosi del Abzorytes smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 07, 21:52)
Noriu eit į darbą, noriu valgyt, ir į jūsų meetą noriu, nors ir baisu truputį blush2.gif

Dxija, imk pavyzdį biggrin.gif Va taip va reikia smile.gif
O dėl meeto panašios mintys sukasi mano galvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 07 spalio 2007 - 20:58
Labas labas Vakare ir as i meeta noriu,
GV o kas belieka?nors jau smutkyciu atsivesiu lotuliukas.gif
Atsakyti