Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Kaila @ 2007 10 07, 12:04)
tai ko apie jį tik puse lūpų kalbama?.. anyway, matyt net nelabai turėčiau ką veikti ten, per daug iškritus iš konteksto...

neiškritus neiškritus smile.gif Pakalbėjo apie meetą kažkada vieną kartą, ir viskas - pačioms nėra kada čia užsukti, matyt mirksiukas.gif Šiaip specialiai paieškojau - radau 20 psl šios temos, kur abzoryte taves klausė, ar galėsi atvykti smile.gif
Kaip šiaip sekasi, vis dar liūdi?
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 07, 12:15)
neiškritus neiškritus  smile.gif Pakalbėjo apie meetą kažkada vieną kartą, ir viskas - pačioms nėra kada čia užsukti, matyt  mirksiukas.gif Šiaip specialiai paieškojau - radau 20 psl šios temos, kur abzoryte taves klausė, ar galėsi atvykti  smile.gif
Kaip šiaip sekasi, vis dar liūdi?

liūdžiu ir esu labai pikta, ir visokių peoblemų atsirado, na gal net ne problemų, o galvosūkių.. sėdžiu su varvančia nosimi ir vis įsivaizduoju rytdienos situaciją, kaip mane rytoj bars darbe dėl mano klaidų.. net kyla tokių minčių, kad nereikia man ten dirbti, kad nieko aš nesugebu sad.gif ir tokia apatija apėmusi, reikia mokytis, bet per visą savaitgalį nepaėmiau nei vienos knygos į rankas. tikėjausi sulaukti palaikymo iš draugės dėl kai kurių mano planų, bet, deja, sulaukiau tik pesimistinio nuteikinėjimo... žodžiu, norėčiau šiandien pat susikrauti šmutkes ir išlėkti kur nors toli toli, kur nebūtų nieko iš dabartinio mano gyvenimo...
Papildyta:
šūdas, apsižliumbiau
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 07, 12:25)
liūdžiu ir esu labai pikta, ir visokių peoblemų atsirado, na gal net ne problemų, o galvosūkių.. sėdžiu su varvančia nosimi ir vis įsivaizduoju rytdienos situaciją, kaip mane rytoj bars darbe dėl mano klaidų.. net kyla tokių minčių, kad nereikia man ten dirbti, kad nieko aš nesugebu sad.gif ir tokia apatija apėmusi, reikia mokytis, bet per visą savaitgalį nepaėmiau nei vienos knygos į rankas. tikėjausi sulaukti palaikymo iš draugės dėl kai kurių mano planų, bet, deja, sulaukiau tik pesimistinio nuteikinėjimo... žodžiu, norėčiau šiandien pat susikrauti šmutkes ir išlėkti kur nors toli toli, kur nebūtų nieko iš dabartinio mano gyvenimo...

uf unsure.gif sunku... mes, merginos esam linkusios save nuvertinti - esu tikra kad sugebi daug daugiau, nei tau dabar atrodo mirksiukas.gif O klaidas darom visi.
Aš pastaruoju metu vis pagalvoju, kad gal reiktų išlėkti atostogų kur į užsienį cool.gif Toli nuo visko, kur mintys bus šviesesnės ir nutaika geresnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 07, 12:41)
uf  unsure.gif sunku... mes, merginos esam linkusios save nuvertinti - esu tikra kad sugebi daug daugiau, nei tau dabar atrodo  mirksiukas.gif O klaidas darom visi.
Aš pastaruoju metu vis pagalvoju, kad gal reiktų išlėkti atostogų kur į užsienį  cool.gif Toli nuo visko, kur mintys bus šviesesnės ir nutaika geresnė  wub.gif

aš irgi to labai norėčiau, bet esu pririšta prie darbo ir prie mokslų, niekas man atostogų dabar neduotų. nežinau, gal aš pervargau, gal man viso to jau per daug - vis tik normalias atostogas turėjau jau nebepamenu kada..
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 07, 12:32)
šūdas, apsižliumbiau

verysad.gif nemoku to ženkliuko, kur "guodžia". Mes su tavim, mergyt 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Kaila @ 2007 10 07, 12:44)
aš irgi to labai norėčiau, bet esu pririšta prie darbo ir prie mokslų, niekas man atostogų dabar neduotų. nežinau, gal aš pervargau, gal man viso to jau per daug - vis tik normalias atostogas turėjau jau nebepamenu kada..

hm... tai tada būtinai reikia pailsėti. Nežinau kaip, kokiu būdu, bet reikia. Kai žmogus pervargęs, tai ir nedidelė nesėkmė gali išmušti iš vėžių. Reikia ką nors suorganizuoti cool.gif ax.gif

Atsakyti
išeinu kur nors - niekas nebedžiugina. nuėjusi į klubą tik sėdžiu ir gurkšnoju ką nors, kai tuo tarpu anksčiau šėldavau šokių aikštelėje. negi sesntu? nors dar jauna esu iš tikrųjų...reikia kažko tokio, kas mane prižadintų iš tos apatijos, suteiktų adrenalino.
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 07, 12:56)
išeinu kur nors - niekas nebedžiugina. nuėjusi į klubą tik sėdžiu ir gurkšnoju ką nors, kai tuo tarpu anksčiau šėldavau šokių aikštelėje. negi sesntu? nors dar jauna esu iš tikrųjų...reikia kažko tokio, kas mane prižadintų iš tos apatijos, suteiktų adrenalino.

kur eisi? aš irgi norėčiau, tik kad sergu ir į lauką man dar negalima, tai teks toliau SM skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės mielosios 4u.gif
Nebespėju ir aš į tempus jau.. Kol perskaitau, tai ir išbėgti prisireikia.. Nebelieka laiko atrašyt sad.gif

Kaila smile.gif Mergyt smile.gif Matau esi pikta ant viso pasaulio smile.gif Net ir visos Supermylimiausios atrodo sąmokslininkės, nes apie meetą tik puse lūpų šneka biggrin.gif
Įsivaizduok kaip atrodytų ši tema, jei joje virtų diskusija tik apie tai, kur ir kada susitinkam biggrin.gif Taigi parašėm vieną dieną kad kolkas susitinkam Kaune, planuojam kitą savaitgalį ir tiek, berods net du kartus buvo minėta data ir vieta ax.gif Ir tavęs asmeniškai net du kartus klausiau ar galėtum atvykti į Kauną, ir tikrai klausiau ne su pusę lūpų biggrin.gif Kada nors susitiksim ir vėl Vilniuje, bet vieną kartą jau ten važiavom, šį kartą tikiuosi neatrodo sąmokslas tiesiog nueiti panoms kur nors Kaune ir išgert kavos ar vyno smile.gif Ar tai jau sąmokslas? biggrin.gif

Kaila console.gif Piktutėlė tu ant viso pasaulio smile.gif Na būna visiems liūdnų akimirkų, dienų, periodų. Vieniems trumpiau tai užsitęsia, kitiems ilgiau. Bet svarbiausia norėti, kad tas periodas baigtųsi. Nereikia laukti kažkokio išganymo. Niekas neateis ir tau nuotaikos rankas neįteiks. Entuziazmo irgi. Viskas yra tik tavo galvytėje smile.gif Tu su savo mintimis padarai save laimingą arba nelaimingą. Tad gali dar ir toliau labai sėkmingai gyventi rudeninėje depresijoje ir kasdien vis geriau tai pavyks. Tačiau gali atsipeikėti ir pradėti džiaugtis net ir paprastais dalykais gyvenime.

Kad priežastis yra mūsų galvose, tai yra nenuginčyjamas faktas. Tik va kaip tau paaškinti tai šiuo metu, kai tu apatiška viskam.. Todėl būsiu jau nuobodi ir pasakysiu tą patį - na nusipirk kokią nors knygą apie mąstymo galią. Skaityk. Paskaičiusi kiekvieną pastraipą dėliokis galvoje mintis taip kaip rašoma. Lipk pati iš tos duobės kurioje esi. Kol tu depresuosi ir būsi visa paniurusi net ir aplinkiniams nebūsi įdomi ir žinoma toliau tik dar labiau grimsi į tą liūną. Kad ir kaip bebūtų liūdna, bet tokia yra tiesa. Kai tu depresuoji ir tau labai norisi pagalbos iš šalies - niekas neprieina ir tau nepadeda. Kai tu išlipi galiausiai iš duobės, pasidarai įdomus visiems.
Pamatysi, kai tapsi vėl linksmą, žvali, besišypsanti, stipri, savarankiška, įdomi - net ir pati juoksiesi - ir ko čia reikėjo depresuoti 4u.gif O tokia tapti reikia pirmiausia norėti smile.gif Ir jei optimizmo trūkumas, knygos labai puikiai viską ir praplauna smegenis 4u.gif
Atsakyti
taip, visiems reikalinga tik gerai nusiteikusi Kaila, tokia, kuriai galima pasiguosti, paprašyti pagalbos. o kai Kailai pačiai blogai, ji gauna tik špygą taukuotą.

o tos knygelės, jei atvirai, yra bullshit, išplaunančios smegenis tam kartui.
viskas, nebegadinu jūsų gražių, šiltų pašnekesių. geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 07, 14:49)
taip, visiems reikalinga tik gerai nusiteikusi Kaila, tokia, kuriai galima pasiguosti, paprašyti pagalbos. o kai Kailai pačiai blogai, ji gauna tik špygą taukuotą.

o tos knygelės, jei atvirai, yra bullshit, išplaunančios smegenis tam kartui.
viskas, nebegadinu jūsų gražių, šiltų pašnekesių. geros dienos.

Kaila, nusiramink buna visoms dienu lyg tycia.....
Aciu Godule,aciu Powerpuff, Kaila uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ka veikiat Abzoryte,Powerpuff,Kaila,GV,Dxija,Vakare kur pradingusios?

As siandien miegojau iki 14 val:))))))) kaip gerai jauciuosi pagaliau issimiegojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 07 spalio 2007 - 15:54
smile.gif Dolce&gabanna, sveikute smile.gif Matau,kad tik tu cia esi. As namie, vakar vakarojau su drauge,padauginom vyno,tai siandien l.negera. Ir skrandi nerealiai skauda. Tvarkausi po truputi. Vakar nerasiau daugiau, nes nuotaikos nera geros. Tiesiog vyrai marsieciai ir turbut niekad ju ir nesuprasiu. Jau rasiau vakar ryte,kad i Vilniu nevaziavau. Ai....yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 07, 16:24)
smile.gif Dolce&gabanna, sveikute smile.gif Matau,kad tik tu cia esi. As namie, vakar vakarojau su drauge,padauginom vyno,tai siandien l.negera. Ir skrandi nerealiai skauda. Tvarkausi po truputi. Vakar nerasiau daugiau, nes nuotaikos nera geros. Tiesiog vyrai marsieciai ir turbut niekad ju ir nesuprasiu. Jau rasiau vakar ryte,kad i Vilniu nevaziavau. Ai....yra kaip yra.

Taip Dxija, bet gal nereikia taip sureiksminti jeigu taip ivyko vadinasi taip turejo buti as penktadieni padauginau sampano, tai irgi nelabai kokia sveikata buvo, o as vakar taip issiblizginau namus, kad tikrai jauciasi sekmdienis,grazus sauletas, tvarkingas smile.gif
O ka jis daugiau nebeparase?
Soku i dusa, prisijungsiu siektiek veliau, iki
Atsakyti