Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 08, 10:59)
hmmm.. aš tai to bičiuko vietoje tada suprasčiau, kad tau tik sexo tada ir tereikia iš jo...  g.gif

Na tai va tame ir esme, kad jis butent taip ir supras gal...tai nezinau ar tai gerai ar ne...ir isvis, prisikuriu sau visokiu bereikalingu mastymu doh.gif Juk mes ir taip retai susitinkam...turiu as laiko sau 4u.gif

Dabar nezinau ka atsakyti, klausia kodel nenoriu susitikti doh.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 08 spalio 2007 - 11:07
lotuliukas.gif
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 08, 11:58)
labas kvankos, vel fantazuojate ir filosofuojate?Gal atsibuskite is tu fantaziju pasaulio ir pereikite i realaus gyvenimo rezima!

Labas jau taves pasigedusi buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip visada geranoriskas mums, matosi kad moteriska lytis tau nelabai prie sirdies lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 08, 12:05)
Na tai va tame ir esme, kad jis butent taip ir supras gal...tai nezinau ar tai gerai ar ne...ir isvis, prisikuriu sau visokiu bereikalingu mastymu  doh.gif Juk mes ir taip retai susitinkam...turiu as laiko sau  4u.gif

Dabar nezinau ka atsakyti, klausia kodel nenoriu susitikti  doh.gif  g.gif  biggrin.gif

nesakyk,kad nenori smile.gif juk gali turėti kitų planų.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 08, 12:12)
lotuliukas.gif

Labas jau taves pasigedusi buvau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip visada geranoriskas mums, matosi kad moteriska lytis tau nelabai prie sirdies lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu, nuosirdžiai, jeigu žmogus man nenorint mylėtis (nepaisant dėl kokių priežasčių, bet laikinai(!)), atsisakytų toliau su manimi matytis, aš tai suprasčiau vienareikšmiškai.
Aišku, jeigu tau jo nesinori niekaip kitaip kaip meilužio, tada kam tos kalbos...
bet aš buvau susidariusi įspūdį, kad jis tau patinka... ar suklydau?
Atsakyti
Dolcas&Garbane tu labai netaip mane supratai, as per daug myliu tas moteris, todel noriu uzsiauginti nepersaunamus sarvus kad manes taip nebadytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viesulas: 08 spalio 2007 - 11:19
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 08, 11:14)
nu, nuosirdžiai, jeigu žmogus man nenorint mylėtis (nepaisant dėl kokių priežasčių, bet laikinai(!)), atsisakytų toliau su manimi matytis, aš tai suprasčiau vienareikšmiškai.
Aišku, jeigu tau jo nesinori niekaip kitaip kaip meilužio, tada kam tos kalbos...
bet aš buvau susidariusi įspūdį, kad jis tau patinka... ar suklydau?

Patinka...bet dabar pati abejoju del visko...nes bendraujam tris menesius...ir jau atsiranda toks iprotis, pripratimas..nors nebuvo isimylejimu jokiu ir pan.
Tas kitas vaikinukas mane kazkaip ismuse is visko..nes palyginau..visai kitaip jauciuosi kai i mane ziuri taip, tarsi niekada gyvenime manes net paliesti negaletu smile.gif...
kita vertus...gal meile ir ateina taip palengva, atsargiai..

pasimeciau visiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 08, 12:18)
Dolcas&Garbane tu labai netaip mane supratai, as per daug myliu tas moteris, todel noriu uzsiauginti nepersaunamus sarvus kad manes taip nebadytu.

lotuliukas.gif matyt nusivyles buvai moterimis, jog nori tapti saltu ir uzsiauginti sarvus, bet prisimink mes juk zmones nesam geleziniai smile.gif

Vilte, man atrodo siektiek paimetusi esi g.gif
Crazysun kaip darbas?
Kaip as noriu namo, miegas ima......lyja, salta ir beveik neturiu ka veikt,,,,,
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 08, 12:19)
kita vertus...gal meile ir ateina taip palengva, atsargiai..

manau, kad taip.. kitokiu atveju tai yra tiesiog aistra ir susižavėjimas, o paskui gali tekti skaudžiai kristi...
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 08, 11:27)
manau, kad taip.. kitokiu atveju tai yra tiesiog aistra ir susižavėjimas, o paskui gali tekti skaudžiai kristi...

Aciu Dovyyyle 4u.gif
Tai matyt ta didzioji meile letai, ramiai ir atsargiai zengia i mano gyvenima wink.gif Ir ji bus tokia, kokios dar net nebuvau patyrusi! Juk savo buvusiu vyru ir visais kitais apsizavedavau ir nieko is to gero nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 08, 12:23)
Crazysun kaip darbas?
Kaip as noriu namo, miegas ima......lyja, salta ir beveik neturiu ka veikt,,,,,

oi, aš šiandien nieko nenoriu ir negaliu susikaupt kažką veikt.. doh.gif tokia apatija viskam doh.gif siaubas.. gerai, kad bent patalpoj šilta..
o dėl darbo lotuliukas.gif nedirbu nieko lotuliukas.gif žinau,žinau..bjauri aš, bet.. man jau yra baimė suorganizuoti ką nors - nes paskutiniai kokie 10 užsakymų - toks pravalas, kad.. doh.gif
noriu į lovą.. wub.gif

Viesulai, dažniau užsuk, čia trūksta tavęs biggrin.gif
Atsakyti
Zinot mergaites, kai mes visos esame nudegusios su tomis meilemis, manau renkames atsragiai ( kaip Vilte) palengva ir norime myleti teisinga meile...o ne aklai niekjo nematyt tik vieninteli MB wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 08, 12:34)
oi, aš šiandien nieko nenoriu ir negaliu susikaupt kažką veikt..  doh.gif  tokia apatija viskam  doh.gif  siaubas.. gerai, kad bent patalpoj šilta..
o dėl darbo  lotuliukas.gif  nedirbu nieko  lotuliukas.gif  žinau,žinau..bjauri aš, bet.. man jau yra baimė suorganizuoti ką nors - nes paskutiniai kokie 10 užsakymų - toks pravalas, kad..  doh.gif 
noriu į lovą.. wub.gif
Viesulai, dažniau užsuk, čia trūksta tavęs  biggrin.gif

aS IRGI NIEKO NENORIU........beje o kaip tau tas seminaras praeojo? kur turejai organizuoti???
Atsakyti
Todėl aš ir nemanau, kad turėtum dabar atsiribojusi galvoti. Negali savęs įtikinti ar kitaip nuspręsti, kad tai meilė ar nemeilė. Tas suvokimas ateis per bendravimą - juk jau žinai, kad lovoje jums gerai mirksiukas.gif
Atsakyti