Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 08, 11:38)
Todėl aš ir nemanau, kad turėtum dabar atsiribojusi galvoti. Negali savęs įtikinti ar kitaip nuspręsti, kad tai meilė ar nemeilė. Tas suvokimas ateis per bendravimą - juk jau žinai, kad lovoje jums gerai  mirksiukas.gif

O dabar kaip tik proga isitikinti ar mums gerai ir be lovos wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 08, 12:36)
Papildyta:
aS IRGI NIEKO NENORIU........beje o kaip tau tas seminaras praeojo? kur turejai organizuoti???

sumaišei - Drugeliui reikėjo suorganizuoti smile.gif
aš dabar organizuoju, kaip geriau ar kad mane atleistų, ar pačiai išeit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 08, 12:39)
O dabar kaip tik proga isitikinti ar mums gerai ir be lovos wink.gif

tai kodėl to nenori?
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 08, 12:40)
sumaišei - Drugeliui reikėjo suorganizuoti smile.gif
aš dabar organizuoju, kaip geriau ar kad mane atleistų, ar pačiai išeit  lotuliukas.gif

Nepyk, kad suklydau galvoju ar tu cia ar drugelis ax.gif

Gal geriau paciai iseit...o kiek laiko dirbi siame darbe?
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 08, 11:41)
tai kodėl to nenori?

Todel kad bijau...bijau, kad man bus neidomu su juo...bijau ir atvirkstinio varianto..
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 08, 12:42)
Todel kad bijau...bijau, kad man bus neidomu su juo...bijau ir atvirkstinio varianto..

neišbandžius, mažute, taip ir nesužinosi ax.gif ir kad man jokių baimių nebūtų!!!!
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 08, 12:42)
Nepyk, kad suklydau galvoju ar tu cia ar drugelis ax.gif

Gal geriau paciai iseit...o kiek laiko dirbi siame darbe?

nieko tokio mirksiukas.gif

daugiau nei pusmetį..bet jaučiu, kad arba patys lieps išeit, arba pati išeisiu, nes čia jau doh.gif tik..kaip Dovyyyle sakė, neit, kol kito neturėsiu, bet.. och, kaip sunku lotuliukas.gif
užteks čia apie tuos darbus smile.gif

Vilte, o gal nebijok? juk tik taip išsiaiškinsi ar viskas ok tarp jūsų..baimė natūralus dalykas, bet kartais reikia rizikuoti..
Dabar aš linkus pritarti Dovyyylei g.gif tik įtariu, kad Tavo vietoj taip pat, o gal ir dar daugiau abejonių kiltų galvelėj..
Atsakyti
Hmm.. kad labai sunku...bet as nugalesiu tas baimes ir pabandysiu 4u.gif

Aciu mergaites, ka as be jusu patarimu daryciau 4u.gif
Atsakyti
Tik tu klausyk ne mūsų, o savo širdelės, gerai? mirksiukas.gif na, ir žinoma, pasitark su pusrutuliais galvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 08, 12:55)
Tik tu klausyk ne mūsų, o savo širdelės, gerai?  mirksiukas.gif  na, ir žinoma, pasitark su pusrutuliais galvoje  biggrin.gif

aš manau, kad kitų nuomonės padeda susivokti savyje smile.gif kad ir pasielgiam kitaip nei pataria, bet pasielgiam taip, kaip mums reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 08, 13:14)
aš manau, kad kitų nuomonės padeda susivokti savyje smile.gif kad ir pasielgiam kitaip nei pataria, bet pasielgiam taip, kaip mums reikia smile.gif

tai taip, sutinku, kad gerai išklausyti skirtingas nuomones ir tik tada susivokus priimti savo sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 08, 13:18)
tai taip, sutinku, kad gerai išklausyti skirtingas nuomones ir tik tada susivokus priimti savo sprendimą.

būtent bigsmile.gif

..dabar man kas nors protingai galėtų patart, ale, vis tiek padarysiu turbūt kaip jau kurį laiką sumąsčius, tik baisu, kad nesigailėčiau po to doh.gif
Atsakyti