Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 08, 17:57)
Crazysun, visai ta tavo galva nedurna, baik tu cia smile.gif  as irgi sudurniuoju su visokiais priminimais apie save, bet tas pyder.............. oziaragis neraguoja nu ir nereikia,,,,dar cia ka jis koks Jasikevicius kad cia nervinciausi del jo...

na, šian "maniškis" ir pakutinę viltį kažko laukt sudaužė doh.gif ot, esu beviltiška, o tie marsiečiai doh.gif blyn, kodėl tada taip elgias, kad paskui... bash.gif
man blogaaa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 08 spalio 2007 - 17:30
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 08, 18:30)
na, šian "maniškis" ir pakutinę viltį kažko laukt sudaužė  doh.gif  ot, esu beviltiška, o tie marsiečiai  doh.gif  blyn, kodėl tada taip elgias, kad paskui...  bash.gif
man blogaaa...

Tai ka padare? nesi tu beviltiska, jis manau dar nezino ka praranda g.gif bigsmile.gif as manau mes niekada ju nesuprasim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 08, 18:40)
Tai ka padare? nesi tu beviltiska, jis manau dar nezino ka praranda g.gif  bigsmile.gif  as manau mes niekada ju nesuprasim schmoll.gif

ačiū, mergyt 4u.gif
na, tiesiog pasakė, kad ne vakar gimę ir kad psio, gali nebekurt vilčių ir panašiai.. schmoll.gif ir kaip man pikta..padarė tokią situaciją pats, o paskui..viso gero blink.gif
šakės, kaip pykstu ant savęs ir ant jo bash.gif
Atsakyti
kur cia karsta taip kad rudeni ir 38C? g.gif
As pasidariau vakariene, vaisinu, ka jus galite pasiulyti?Ar man reiks ir vel vienam namuose rugti?
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 08, 18:55)
As pasidariau vakariene, vaisinu, ka jus galite pasiulyti?Ar man reiks ir vel vienam namuose rugti?

ne visiem tinka pasiūlymai doh.gif lotuliukas.gif
aš turiu pyragą išsikepus blush2.gif galiu pavaišint visus bigsmile.gif
Atsakyti

vat būtum paskakęs, kad už dyką vaišini vakariene, tai gal kuri ir būtų susidomėjus... o dabar - kas už tai??? lotuliukas.gif

Sveikos. Sėdėjau šiandien darbe kaip ant adatų ir laukiau, kol mano klaida bus pastebėta. kol kas nepastebėjo. aišku, gavau pastabų už kai ką kita, bet tai skatina tik labiau pasitempti ir nebedaryti klaidų, kurias dariau. ką gi, laiko neturiu,. reikia eiti mokytis. gero vakariuko smile.gif
ir ačiū, žinot pačios už ką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Viesule, juk mes kvankos lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne jau vakariene vaisinsi???? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaila, geru mokslu, siaubas kaip as apleidau mokslus g.gif doh.gif doh.gif

Crazysun, as tikiu mergyt kad sunku.....bet jeigujau jis taip nori....nu nepriversi gi zmogaus buti kartu,,,paziurek kaip mano istorija apsiverte aukstyn kojom, nupirko bilietus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 08, 20:44)
Crazysun, as tikiu mergyt kad sunku.....bet jeigujau jis taip nori....nu nepriversi gi zmogaus buti kartu,,,paziurek kaip mano istorija apsiverte aukstyn kojom, nupirko bilietus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš stipri, su minkšta širdele... blush2.gif ką darysi, tikiu,kad išgyvenimai tik stipriems, ar ne? smile.gif

o dėl Tavęs labai džiaugiuos 4u.gif kada bilietai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 08, 10:42)
Sveikutes kaip pirmadienis?kaip darbai?galvojau jau busite daug prikalbejusios...as katik atlekiau i darba, esu labai nedarbinga doh.gif  mirksiukas.gif  beje nepatikesit, sapnavau siandien sm, musu meeta, cia rimtai kaip narkotikas, tipo Dxijos vardas Diana lotuliukas.gif  gal istiesu smile.gif  lotuliukas.gif nu siaubas gal tikrai jau cia liga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveika, na ir sapnai pas tave smile.gif kaip cia mane susapnavai smile.gif gal matei kaip atrodau??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Visą dieną lovoje guliu ir su 19 mečiu rašinėjuosi. Jis iš tų senų gerų laikų kai dirbau transporto įmonėje ir vyrų būdavo nors vežimu vežk biggrin.gif
Nekaltinu Dolce tavęs. Tiek jau to smile.gif Labai noriu kuo greičiau pasveikti.
Viesule, o kas vakarienei? Kuo pavaišinti nori? lotuliukas.gif
Papildyta:

Taip karšta mano pašonėj biggrin.gif Nu bet ne visiems ten šildytis tongue.gif
Nusišnekėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 08, 12:31)
Aciu Dovyyyle  4u.gif
Tai matyt ta didzioji meile letai, ramiai ir atsargiai zengia i mano gyvenima wink.gif Ir ji bus tokia, kokios dar net nebuvau patyrusi! Juk savo buvusiu vyru ir visais kitais apsizavedavau ir nieko is to gero nebuvo  ax.gif

Vilte, atsiprasau,kad taip klausiu,bet ar esi taip nudegusi ar su Tomuko teciu skaudziai skyreisi,kad taip dvejoji,bijai,nori ir....stumi, ir vel nori......??
Atsakyti
Powerpuff, kaip Tu? 4u.gif

man ragai, kaip pyktis ima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 08 spalio 2007 - 20:38