QUOTE(powerpuff @ 2007 10 10, 01:12)
Man irgi tave smagu matyt mergyt

Plepu dabar su vienu berniuku per skype-stumiu savo ex is galvos
Katik galva iskisau pro langa ir paziurejau i zvaigzdes

grazi naktis..Apie 18 val gal ir speciau, jei ka veliau prisijungsiu.
Oujee, geras būdas stumti iš galvos
Aš tai šiandien bespoksodama į žvaigždes su savimi kalbėjausi
"Na ir kas atsitinka po išsiskyrimo?
Lipi sienom, nematai nieko aplink. Nori išnykti. Nori dingti. Nori mirti. Kad tik nejaustum to geliančio skausmo šidyje... Tuo metu atiduotum viską, kad tik neskaudėtų taip kaip skauda....
Po mėnesio, dar vis vyliesi... Mirti nebenori, bet tiki, kad Tikra Meilė nugali viską.. ir kabiniesi iš visų jėgų į gyvenimą... Kažkaip pavyksta... Bet šypsenos dar vis niekas neįstengia sukelti..
Po dviejų mėnesių.. Pradedi statyti sau utopinius tikslus.. planus ir visa kita

Supranti, kad nuplaukė 2 mėn veltui ir pradedi ieškoti priemonių kaip išlipti iš to užburto rato...
Po trijų... Supranti, kad laimė nepriklauso nuo vyro

Supranti, kad gali būti laiminga ir gryždama viena namo

Supranti, ką reiškia akimirka čia ir dabar (daug davė knygos per antrą mėnesį).. Supranti galiausiai, kad reikia eiti pirmyn!
Po keturių... Baigiasi pagaliau naktiniai košmarai. Atėjo ramus miegas! Valio! Bet manote tai praėjo? Nė velnio. Keista ir pačiai. Bet ne. Va ką reiškia tikra meilė..

Tačiau išmoksti mylėti kitaip, galvoti kitaip. Be kančios. Be ašarų. Viskas taip plaukia lengvai ir tyliai. Tiesiog plaukia. Dažnai galvoje perverčiu situacijas.. Bet jau be skausmo.. Po keturių mėnesių jaučiu tuštumą... Kur dingo kančia?

Jos tikrai nebėra! Liko tik nuostabūs jausmai.. Liko tik švelnumas.. Liko tas mano nelemtas jautrumas.. Bet neliko jokio sielvarto.. Ir taip gera viduje...
Kad ir kaip bebūtų.. pačioje pradžioje rašiau, kad po 6 mėn jausiuos turbūt kaip agurkėlis...

Turbūt užsiprogramavau save

Taip ir bus
Taip kad ir visoms dabar drąsiai galiu pasakyti.. Laikas vistik geriausias gydytojas