Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas rytas smile.gif

dėl meeto - aš irgi prisijungčiau. Užsiprogramuoju save kad 6dienį būsiu jau pasveikus wink.gif
Atsakyti
Abžoryte, ačiū už padrąsinimą 4u.gif

negaliu 6dienį verysad.gif gal darom kitą savaitgalį vėl? bigsmile.gif aš labai noriu susitikt su jumi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
CrazySun, pakartotinį? biggrin.gif Tai tada kitą 6dienį reikia Vilniuj daryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 10, 09:52)
CrazySun, pakartotinį?  biggrin.gif Tai tada kitą 6dienį reikia Vilniuj daryt wink.gif

Vilniuj jau buvau - noriu Kaune biggrin.gif
šiaip - vieta dzin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 10, 08:37)
Ir tada jau tavo gyvenime bus tinkamas žmogus - toks, kuris vėl privers Tave sutirpti, kuris bus vertas Tavo šypsenos jam, su kuriuo norėsis ne tik kartu į žvagždes žiūrėti.. Užprogramuoju Tave  mirksiukas.gif

Nebloga programa! biggrin.gif Man patiko ploja.gif
Šyyyypsausi bigsmile.gif Ačiū Dovyyyle 4u.gif

O kaip tavo gerbėjas su cepelinais? biggrin.gif Patinka jis tau? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 10, 09:58)
Vilniuj jau buvau - noriu Kaune  biggrin.gif 
šiaip - vieta dzin  smile.gif

Jei laisvo laiko daug, tai vieta dzin smile.gif
Aš asmeniškai tai nelabai turiu laiko dabar trenktis į Vilnių ax.gif
O dėl šio savaitgalio neliūdėk CrazySun smile.gif Bus tų meetų, ne karo metas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 10, 10:11)

O kaip tavo gerbėjas su cepelinais? biggrin.gif Patinka jis tau?  ax.gif

[

blush2.gif
..įsiurbė jis mane...
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 10, 10:11)
Nebloga programa! biggrin.gif Man patiko  ploja.gif
Šyyyypsausi  bigsmile.gif  Ačiū Dovyyyle  4u.gif

O kaip tavo gerbėjas su cepelinais? biggrin.gif Patinka jis tau?  ax.gif
Papildyta:
Jei laisvo laiko daug, tai vieta dzin smile.gif
Aš asmeniškai tai nelabai turiu laiko dabar trenktis į Vilnių  ax.gif
O dėl šio savaitgalio neliūdėk CrazySun smile.gif Bus tų meetų, ne karo metas biggrin.gif

na, tiesą pasakius ir man Kaune šiuo metu daaaug geriau smile.gif
lauksiu įspūdžių smile.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 10, 10:21)
blush2.gif
..įsiurbė jis mane...
blush2.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 09, 22:39)
Kad kai būni laiminga, nerūpestinga ir užsiėmusi savais reikalais, pasidarai įdomi visiems!  bigsmile.gif
O kai depresuoji ir galvoji NU KADA KADA KADA sutiksiu tą vienintelį - tuomet ir sėdi vienas sau su savo depresija  unsure.gif

Auksiniai žodžiai.

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 09, 23:54)
Beje, užvakar, man tas "Vedęs" atsiuntė:

And I'm only here
To bring you free love
Let's make it clear
That this is free love
No hidden catch
No strings attached
Just free love
Nu ir ką besakyt  blink.gif  blink.gif  blink.gif
O aš apskritai į kalbas nesileidžiu  doh.gif

Nors ir esu išvadinama stačioke, bet vistiek pasakysiu- visi diedai mąsto apatiniu galu. Debilas. Blogiausia, jog kai mes turėsim savo vyrus- galbūt ir jie kažkam rašys "Want free love..." Na bet nepabandęs nesužinosi.

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 10, 00:19)
GV, Kaila, Dovyyyle, Drugeli, Vilte, gal į Kauną?  bigsmile.gif

GV serga, todėl dėl pateisinamų priežąsčių į meet'ą neatvyks...

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 10, 10:21)
blush2.gif
..įsiurbė jis mane...
blush2.gif

Fainuma biggrin.gif
Va ką daro cepelinai lotuliukas.gif

Žinot, ko aš jums pavydžiu... ogi meilės kančios. Abzoryte labai gražiai aprašė sveikimą po nelaimingos meilės. Niekada nesikankinau. Tikriausiai dėl to, kad niekada nemylėjau...? Na būni su žmogum, išsiskiri, pora dienų padraugauji su žaliu Kentu ir vynu ir viskas pasimiršta. Aišku, būna liūdesio debesėlių dėl vyro nebuvimo, bet tai trunka tik akimirką.

Geros dienos užimtuolės biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Sveikos merginos, pagaliau ir aš Jūs prisivijau, kadangi savaitgali išvikusi buvau, tai grįžus kol perskaičiau ką prirašėt tai ir neturėjau kada parašyti 4u.gif

Pas mane meilės fronte niko naujo - tuštuma. Visą kitą bandau į ritmą įvesti. biggrin.gif Sunkiausia įsidirbti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, tai kaip su meetu beje atsimenta paskutini punkta Dxija ir GV privalo dalyvauti meete KAUNE bigsmile.gif

Siandien nusipirkau rankinuka uz 240 lt.jau gailiuosi doh.gif doh.gif doh.gif

Tai kaip su meetu, neaiskinkit kad toli is vilniaus i kauna, as is kaimo vaziuosiu ir su sugedusia masina bet vistiek atvaziuosiu bigsmile.gif bigsmile.gif geros dienos
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 10, 13:41)
Sveikutes, tai kaip su meetu beje atsimenta paskutini punkta Dxija ir GV privalo dalyvauti meete KAUNE bigsmile.gif

Siandien nusipirkau rankinuka uz 240 lt.jau gailiuosi doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai kaip su meetu, neaiskinkit kad toli is vilniaus i kauna, as is kaimo vaziuosiu ir su sugedusia masina bet vistiek atvaziuosiu bigsmile.gif  bigsmile.gif  geros dienos

kodėl gailiesi? g.gif
man kaip reiktų, nors greičiau labai norisi, naujo rankinuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jei visos serga, bus mini meetas biggrin.gif

Dovyyyle, geros naujienos yahoo.gif

DG, man irgi budavo, kad nusipirkdavau ka nors ir gailedavausi, tai daba tiek ilgai galvoju ir svarstau ka nors pries pirkdama, kad jau nuo to svarstymo bloga darosi lotuliukas.gif Va daba naują fotiką jau savaitę renkuosi doh.gif Vis lyginu, skaitau, klausinėju.. O kuo giliau į miišką tuo daugiau medžių doh.gif Ech. Nu tikiuosi šią savaitę jau nusipirksiu bigsmile.gif Ale jau kad fotkinsiu assa.gif Viską iš eilės biggrin.gif

O rankinuko man irgi reikia... Ale niekaip neišsirenku lotuliukas.gif
Atsakyti