Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas vakaras pritariu powerpuff ir as maniau jau vel bus nauja tema pradeta....apsileidom mergaites, visos tik lekiam lekiam....

GV isivaizduoju , kad tau nera ka veikt, kai dirbai tai miego sasakaita rasydavom, o dabar panasu, kad ir i meeta nekas susirinks....O as jau maniau, cia musu ohoho kiek bus.....GV nelauzyk punktu!!!!!!!!!!!!!!patikek as irgi ne kaip atrodau dar nebaigia spuogai pradingti, ir t.t. ax.gif

Neseniai is kaimieciu sostines akropolio grizau mirksiukas.gif smutkiu prisipirkau bigsmile.gif del rankinuko gailiuosi, nu toks permetamas per peti odinis, pazystama viena ikalbejo kazkur londone ar kur ten pirko tipo atsiveze parduot, armani, bet kazkaip man labai nesitiki kad ten armani lotuliukas.gif nu ka padarysi.....bet visai neblogus dzinsiukus weramodoj nusipirkau siaurus tamsiai melynus, nu ka as cia jums pasakosiu pacios zinot, kad visko yra tik litu reik turet bigsmile.gif

Beje as noreciau prisijungti irgi prie dedanciu i kojine, drinks_cheers.gif

O siaip tai, liudna kad issilakstet verysad.gif
Atsakyti
O Dolce ir tu cia matau 4u.gif Kaip naujasis rankinukas? Kaip nuotaikos pries kelione?
Atsakyti
Powerpuff, Dolce baisiai gera Jumis čia matyti.

DG, baik graužtis tu dėl to tašiuko. Nusipirkai nešiok sau sveika.

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 10, 23:37)
GV isivaizduoju , kad tau nera ka veikt, kai dirbai tai miego sasakaita rasydavom, o dabar panasu, kad ir i meeta nekas susirinks....O as jau maniau, cia musu ohoho kiek bus.....GV nelauzyk punktu!!!!!!!!!!!!!!patikek as irgi ne kaip atrodau dar nebaigia spuogai pradingti, ir t.t. ax.gif

Teks laužyti, nes dabar temperatūra 38 su biškiu.
Miegas neima, visą dieną bambą išvertus miegojau.
Su rusu buvau susitikus. Galutinai įsitikinau, negalėčiau su juo būti. Pratyvnas žmogus jisai. Nemielas širdžiai ir tiek.
Su senuku išvis bajeriai. Jis skambina- aš negaliu pakelti telefono- tai vonioje, tai garsas išjungtas ir t.t Aš skambinu- jis nekelia.
Jaunasis mano berniukas visiškas piemenys. Nebrendyla totalus.
Taip ir slenka mano dienos- viena su ištinusia nuo slogos nosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai prisišokau iki soties, paskui pagulėjau kvepiančioje vonioje, prisitepliojau kremais, pasidariau manikiūrą, pedikiurą ir nusilakavau nagučius nail.gif
Grožio vakaras gavosi biggrin.gif
Dabar visa graži ir kvepianti atsiguliau miegoti biggrin.gif Gaila tik kad nėra kam komplimentų pažerti ax.gif Bet nieko, aš kantri, palauksiu rytojaus ryto lotuliukas.gif

Oki, bandysiu šiandien nebeblūdyti ir eiti miegoti kaip ir visi normalūs žmonės biggrin.gif
Saldžių gražuolytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 11, 00:00)
Gaila tik kad nėra kam komplimentų pažerti  ax.gif  Bet nieko, aš kantri, palauksiu rytojaus ryto  lotuliukas.gif

Galėčiau kokį komplimentą pažerti, bet dar ne taip suprasta būsiu... Bala nematė.
Abzoryte- kvepi tu kaip tikra Abrozyte :lotuliukas
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 00:04)
Galėčiau kokį komplimentą pažerti, bet dar ne taip suprasta būsiu... Bala nematė.
Abzoryte- kvepi tu kaip tikra Abrozyte :lotuliukas

Hahahaha lotuliukas.gif
Prajuokinai GV, kaip visada savam stiliui thumbup.gif
Viskas šaunuolytės, marš į lovas grožio miego! biggrin.gif
(rašau ir netikiu, kad aš galiu ką nors vyti miegoti lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 10, 23:56)
Powerpuff, Dolce baisiai gera Jumis čia matyti.

Sveikute GV-nu baik jau sirgt, kiek galima! I myta laikas lotuliukas.gif Suvalgyk kokio cesnako su medum-vistiek buciuotis negresia kaip supratau lotuliukas.gif As tai irgi kazkoki virusa pasigavau, bet bandau ji ignoruoti, galvoju gal praeis..
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 11, 00:09)
Viskas šaunuolytės, marš į lovas grožio miego! biggrin.gif

Yra tokia liaudyje daina (dėl žodžių nesu tikra, bet mintis tokia):
"Miegas ...., miegas žmogų sendina.
Liko Zosė netekėjus, liko Jurgis senberniu"
lotuliukas.gif
Va jums ir grožio miegai.

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 11, 00:13)
Sveikute GV-nu baik jau sirgt, kiek galima! I myta laikas lotuliukas.gif  Suvalgyk kokio cesnako su medum-vistiek buciuotis negresia kaip supratau lotuliukas.gif  As tai irgi kazkoki virusa pasigavau, bet bandau ji ignoruoti, galvoju gal praeis..

Man irgi įdomu kiek gi galima?
Bučiuotis visada galima surasti su kuo- rusas tik ir laukia smileysex.gif apipuvusiam mersėdese biggrin.gif nu bet to tikrojo kadangi nėra- tai drasiai puntoju pilnais žandais česnakus su obuoliais. Nu bet nepadeda.

Ignoruoti galima vyrus, bet ne virusus. Jiems abejingai išlikti sunku. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 00:28)
Yra tokia liaudyje daina (dėl žodžių nesu tikra, bet mintis tokia):
"Miegas ...., miegas žmogų sendina.
Liko Zosė netekėjus, liko Jurgis senberniu"
lotuliukas.gif
Va jums ir grožio miegai.

Oj GV gerai cia skelei lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man nuo tavo postu jau rauksles aplink akis gaminasi nuo juoko lotuliukas.gif Tai va su tais miegais man nelabai iseina-plepu su berniuku per skype-ner kada miegot..bus kaip Zosei paskui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 11, 00:37)
Tai va su tais miegais man nelabai iseina-plepu su berniuku per skype-ner kada miegot..bus kaip Zosei paskui lotuliukas.gif

Kvatotis sveika. Žudyk savo bekimbantį virusą. Bet sakyk tu man likimo drauge- kur ten skaipe bernų gauni? Juk ten vieni turkai nedap..ę?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 00:46)
Kvatotis sveika. Žudyk savo bekimbantį virusą.  Bet sakyk tu man likimo drauge- kur ten skaipe bernų gauni? Juk ten vieni turkai nedap..ę?

Nu jo-turku tai nors vezimu vesk lotuliukas.gif Nu cia toks pazistamas pusiau..tikiuosi artimiau susipazint.. lotuliukas.gif
Atsakyti

Labanakt.
Atsakyti