Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 03, 11:24)
Aha, neblogas....
Aš tai galvoju kad esu labai graži ir protinga  bigsmile.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 11:28)
na, pavyzdžiui, aš ne be reikalo apie miegą tiek šnekėjau. Kai išsimiegu, jaučiu, kad mano oda labiau švyti, akytės raiškiau blizga ir šypsotis yra kur kas paprasčiau  biggrin.gif  ir šiaip protas blaivesnis. Todėl ir stengiuosi save miegu pamylėti.. na, tais atvejais, kai nepamyli per naktį kas kitas  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:

Tavo nereali šukuosena  biggrin.gif  turbūt ne vienas tą sakė  ax.gif
Papildyta:
ir dar, Drugeli, moki labai gražiai pasišaipyti  thumbup.gif  thumbup.gif

Mergaitės, jūs abi labai simpatukės 4u.gif net pastangų nereikia didelių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 10:28)
Tavo nereali šukuosena  biggrin.gif  turbūt ne vienas tą sakė  ax.gif

Na taip, ką turiu tai turiu.. varnų lizdą biggrin.gif Kažkada į Sankt Peterburgą teko keliauti, tai vaikai Ežiu praminė smile.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 10:28)
ir dar, Drugeli, moki labai gražiai pasišaipyti  thumbup.gif  thumbup.gif

Hm, čia iš tiesų mano paslaptis - kai neturi nieko švento, niekas negali sužeisti. Tiesa, po Mildos gimimo atsirado ribų, kurių nenoriu peržengti, bet jei kas smūgiuoja, leidžiu smūgiuoti labai giliai, kol atsibosta. Juk koks įdomumas voliotis su kiaule? Kiaulei tai patinka biggrin.gif

CrazySun, va ir nepataikei su pastangom. Matytum, kiek aš vaško ir lako išnaudoju.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Kažkaip nedrąsiai aš čia rašau, nors labai noriu susibendrauti su tokiomis šauniomis mergaitėmis. Nes jau tikrai pavargau būti vieniše verysad.gif . Ir pati galvoju, iš kur tas mano nedrąsumas. Suprantu, kad tai yra mano vidaus dalykai. Suprantu, kad jūs čia susirinkote dėl prarastų mylimų žmonių, jūs pilnos tikėjimo, kad netruks atsirasti naujas žmogus. O mano situacija kažkokia kitokia. Skaitau apie jūsų vis dar išgyvenamus jausmus savo ex'ams. Tikiu, tas laikas po išsiskyrimo skaudus, bet pati jau net nepamenu, ką tai reiškia. Su mylėtu vyru išsiskyriau jau seniai, gal pries kokius 6 metus. Man dėl to jau visiškai nebeskauda. Galvoju, gal net ne į tą skyrelį rašau, bet ir šio skyrelio tema traukia. Mane su jumis sieja to naujo žmogaus paieškos. Na ir gal dar gedėjimas. Tuoj paaiškinsiu, ką turiu omeny.

Kažkada, kai dėl prarastos meilės nuėjau pasikalbėti su psichologe, ji pasakė, kad išsiskyrimas su mylimu žmogum kažkuo panašus į mylimo žmogaus mirtį – žinoma, tie du dalykai net nesulyginami, bet tiek vienu, tiek kitu atveju žmogaus netenki. Pasikeičia kasdienybė, pasikeičia visa tave supanti aplinka. Reikia iš naujo mokytis atlikti kiekvieną darbą pačiai, nes jau nebelieka su kuo dalintis. Ir kaip yra gedėjimo stadijos (5 berods), taip yra ir tos pačios susitaikymo su išsiskyrimu stadijos. Vat šitas gedėjimas mane taip pat kažkuo riša prie šito skyrelio. Tik aš gedžiu ne prarasto mylimojo, o prieš 2 metus mirusio savo brolio. Dabar galvoju, kad būtent dėl to negaliu surasti meilės. Dėl to, kad dar per daug skauda dėl prarasto žmogaus. Na, net pati nežinau, kaip yra susijusi meilė vyrui ir meilė šeimos nariui, bet jaučiu, kad tie dalykai susiję. Jau vien tuo, kad kai gedi, užsidarai namie, atsitveri nuo visų, neįsileidi žmonių į širdį (bent jau mano atveju). Todėl daugelis sutiktų vyrų atrodo netinkami – tai nepakankamai stiprūs, tai per daug lengvabūdiški. O man reikia žmogaus, kuris suprastų, tiesiog patrauktų savo vidine ramybe ir stiprybe. Ir iš viso reikalavimai antrąjai pusei pasikeičia po kažkokių išgyvenimų.

Net nežinau, ar parašiau tai, ką planavau parašyti. Tiesiog, noriu bendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 03, 11:36)
Hm, čia iš tiesų mano paslaptis - kai neturi nieko švento, niekas negali sužeisti. Tiesa, po Mildos gimimo atsirado ribų, kurių nenoriu peržengti, bet jei kas smūgiuoja, leidžiu smūgiuoti labai giliai, kol atsibosta. Juk koks įdomumas voliotis su kiaule? Kiaulei tai patinka biggrin.gif

Tik nepersistenk, vyrai šiais laikais laaabai jautrūs, kai pasišaipoma iš jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 03, 11:36)

CrazySun, va ir nepataikei su pastangom. Matytum, kiek aš vaško ir lako išnaudoju..  biggrin.gif biggrin.gif

aš labai atsiprašau.. blush2.gif bet aš ir kilogrmą lako ir vaško uždėjus nebūčiau tokia žavi kaip Tu lotuliukas.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 11:39)
Tik nepersistenk, vyrai šiais laikais laaabai jautrūs, kai pasišaipoma iš jų  biggrin.gif

taip, tą patį norėjau sakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
na, matai, Sušalusi, Tu jau nori bendrauti - ar tik tai ne pirmas žingsnis į sienų griovimą? Nežinau tokio gedėjimo jausmo, bet... tu juk gyveni savo gyvenimą, todėl negali užsibūti praradimo stadijoje...
sėkmės, mergaite!! užsuk čia dažniau ir pamatysi kaip norėsi pasikeisti savo nicką iš sušalusios į ką nors šiltesnio 4u.gif
Beje, atsakyk į mano ankstesnį klausimą - kaip myli save?
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 03, 11:46)
aš labai atsiprašau..  blush2.gif  bet aš ir kilogrmą lako ir vaško uždėjus nebūčiau tokia žavi kaip Tu  lotuliukas.gif

taip, tokia pati kaip Drugelis nebūsi. Nes tu pati esi vienintelė ir nepakartojama!!!! Būtent SAVO savitumu ir turėtum didžiuotis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 03 spalio 2007 - 10:52
QUOTE(Sušalusi @ 2007 10 03, 11:39)
Sveikutės,

Kažkaip nedrąsiai aš čia rašau, nors labai noriu susibendrauti su tokiomis šauniomis mergaitėmis.
Net nežinau, ar parašiau tai, ką planavau parašyti. Tiesiog, noriu bendrauti  smile.gif

Imk balioną 4u.gif
jauskis čia kaip namie - juk žinai, kad būsi išgirsta, o ir kalbėti čia ne tik apie meilę galima, juk aptariam visas bėdas.. kad ir aš savo kvailas mintis dėlioju, o po to supratingos mergaitės net kvailiausias mintis "paverčia" ne tokiom kvailom, gera pasijust ne vienai bigsmile.gif juk pati matai kokių nesąmonių čia prirašau doh.gif lotuliukas.gif
tikrai dažniau užsuk mirksiukas.gif

beje, pameni kvietimą arbatos? smile.gif jis dar galioja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 11:48)
Papildyta:

taip, tokia pati kaip Drugelis nebūsi. Nes tu pati esi vienintelė ir nepakartojama!!!! Būtent SAVO savitumu ir turėtum didžiuotis  wub.gif

net susigėdau.. blush2.gif
nėra man ką su jumis lygiuotis blush2.gif
o su tuo savitumu sunkiai man sekasi...
Atsakyti
[quote=Dovyyyle,2007 10 03, 11:48]
Beje, atsakyk į mano ankstesnį klausimą - kaip myli save?

Klausimas tiesiai i dešimtuką smile.gif Reikia dar gerai pagalvoti, kad galėčiau atsakyti. Tai jau, turbūt, reiškia, kad per mažai myliu smile.gif
Atsakyti
CrazySun, Tau bizūną į šikniuką už tokius žodžius jau dabar duoti ar dar palaukti kol atsiimsi savo žodžius? biggrin.gif biggrin.gif
čia aš apie lygiavimąsi..
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 11:54)
CrazySun, Tau bizūną į šikniuką už tokius žodžius jau dabar duoti ar dar palaukti kol atsiimsi savo žodžius?  biggrin.gif  biggrin.gif
čia aš apie lygiavimąsi..

gal duok stipriai.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=CrazySun,2007 10 03, 11:52]
Imk balioną 4u.gif
beje, pameni kvietimą arbatos? smile.gif jis dar galioja smile.gif

Aciu smile.gif Būtinai pasinaudosiu. Atsijungiu pietums, skaniai ir jums papietaut smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kol perskaičiau ką pražiopsiojau, tai pusė darbo dienos praėjo lotuliukas.gif
Šitie žodžiai:
Ką aš myliu?
Žmogų, kuris mylėjo mane, kuriam buvo gera šalia manęs, kuris manęs ilgėjosi, kuris man dovanojo tiek daug nuostabių dalykų..

O ar toks žmogus yra?
Ne.
Tokio žmogaus nėra. Nes jo nėra šalia, kai to reikia labiausiai. Nes jam nerūpi, kai man skauda. Nes jis nepalinki man nei labo ryto, nei labos nakties. Nes jis nepaklausia kaip aš. Nes jis neapsikabina, kai mane ištinka bėda.

Ar aš myliu jį už tai, kad jis myli kitą?
Nu dar to betrūko.

Tai ką mes mylim?
Jausmą, kurį patyrėm.

O kas sukelia tą jausmą?
Žmogus, kuris myli tave.

Tai kokia iš to išvada?
Tikra meilė yra tik abipusė meilė.

Ar mus dar pamils?
NEABEJOTINAI

Ar mes dar pamilsime?
Tą pačia minutę, kai suprasime, kad kitas žmogus savo buvimu greta duoda daug daugiau, nei tas kuris nuo tavęs dėl kažkokių priežasčių pabėgo.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šie žodžiai fantastiški, lyg kažkas pasakytu imk paskaituk, tai tu žinai tik negali pripažinti sau. Perskaičiau, ir supratau, kad tai tikra tiesa. Ačiū, abzoryte 4u.gif
Atsakyti