Sveikutės,
Kažkaip nedrąsiai aš čia rašau, nors labai noriu susibendrauti su tokiomis šauniomis mergaitėmis. Nes jau tikrai pavargau būti vieniše

. Ir pati galvoju, iš kur tas mano nedrąsumas. Suprantu, kad tai yra mano vidaus dalykai. Suprantu, kad jūs čia susirinkote dėl prarastų mylimų žmonių, jūs pilnos tikėjimo, kad netruks atsirasti naujas žmogus. O mano situacija kažkokia kitokia. Skaitau apie jūsų vis dar išgyvenamus jausmus savo ex'ams. Tikiu, tas laikas po išsiskyrimo skaudus, bet pati jau net nepamenu, ką tai reiškia. Su mylėtu vyru išsiskyriau jau seniai, gal pries kokius 6 metus. Man dėl to jau visiškai nebeskauda. Galvoju, gal net ne į tą skyrelį rašau, bet ir šio skyrelio tema traukia. Mane su jumis sieja to naujo žmogaus paieškos. Na ir gal dar gedėjimas. Tuoj paaiškinsiu, ką turiu omeny.
Kažkada, kai dėl prarastos meilės nuėjau pasikalbėti su psichologe, ji pasakė, kad išsiskyrimas su mylimu žmogum kažkuo panašus į mylimo žmogaus mirtį žinoma, tie du dalykai net nesulyginami, bet tiek vienu, tiek kitu atveju žmogaus netenki. Pasikeičia kasdienybė, pasikeičia visa tave supanti aplinka. Reikia iš naujo mokytis atlikti kiekvieną darbą pačiai, nes jau nebelieka su kuo dalintis. Ir kaip yra gedėjimo stadijos (5 berods), taip yra ir tos pačios susitaikymo su išsiskyrimu stadijos. Vat šitas gedėjimas mane taip pat kažkuo riša prie šito skyrelio. Tik aš gedžiu ne prarasto mylimojo, o prieš 2 metus mirusio savo brolio. Dabar galvoju, kad būtent dėl to negaliu surasti meilės. Dėl to, kad dar per daug skauda dėl prarasto žmogaus. Na, net pati nežinau, kaip yra susijusi meilė vyrui ir meilė šeimos nariui, bet jaučiu, kad tie dalykai susiję. Jau vien tuo, kad kai gedi, užsidarai namie, atsitveri nuo visų, neįsileidi žmonių į širdį (bent jau mano atveju). Todėl daugelis sutiktų vyrų atrodo netinkami tai nepakankamai stiprūs, tai per daug lengvabūdiški. O man reikia žmogaus, kuris suprastų, tiesiog patrauktų savo vidine ramybe ir stiprybe. Ir iš viso reikalavimai antrąjai pusei pasikeičia po kažkokių išgyvenimų.
Net nežinau, ar parašiau tai, ką planavau parašyti. Tiesiog, noriu bendrauti