Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 03, 09:03)
"Jei nori gyventi laimingą gyvenimą – susiek jį su tikslu, o ne su kitais žmonėmis ar daiktais" /Albert Einstein/

Labai gerbiu žmones, kurie žino ko nori ir palaipsniui to siekia. O aš niekaip niekada ir nežinojau ko noriu ir ko siekiu doh.gif Na, dabar noriu rasti batus žieminius. Dar noriu magistrą pabaigti. Ir, kaip ir viskas biggrin.gif Ir mano CV labai šizofreniškas, tiesą sakant, nes anot jo, esu žurnalistė, redaktorė, techninė darbuotoja ir aplinkosaugininkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 03, 10:16)
Man PMS nusimato prasidet jau kazkada ant dienu  lotuliukas.gif
Laikausi visai neblogai... esu mazumele nezinomybej, bet stengiuos tiesiog gyventi, uzsiimti ivairiais dalykais, ir man neblogai sekasi  rolleyes.gif Suprantu kad bet kuriuo atveju, man tai tik i nauda  smile.gif
O tu kaip?

Tu šaunuolė thumbup.gif

o aš mėginu apsimetinėt, kad man viskas ok biggrin.gif tikriausiai visi aplink jau patikėjo,tik aš pati ne lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 03, 10:24)
Labai gerbiu žmones, kurie žino ko nori ir palaipsniui to siekia. O aš niekaip niekada ir nežinojau ko noriu ir ko siekiu  doh.gif Na, dabar noriu rasti batus žieminius. Dar noriu magistrą pabaigti. Ir, kaip ir viskas  biggrin.gif Ir mano CV labai šizofreniškas, tiesą sakant, nes anot jo, esu žurnalistė, redaktorė, techninė darbuotoja ir aplinkosaugininkė  smile.gif

va, aš galvojau, kad viena taip mąstau ir jaučiuosi, nes aplink visi su didžiulėm ambicijom ir planais.. doh.gif o aš visad nežinojau, ko noriu ir siekiu lotuliukas.gif

apie CV panašiai galėčiau pasakyt... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 03 spalio 2007 - 09:37
CrazySun, dabar išdėstyk man, kas Tau yra ne ok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 10:37)
CrazySun, dabar išdėstyk man, kas Tau yra ne ok  lotuliukas.gif

ok pioneers.gif
1. Neišsimiegu jau nežinia kiek laiko biggrin.gif
2. Jaučiuosi beviltiška - ką darau, tas ne taip, ne ten, ne su tuo ar ne tam.. doh.gif
3. Darbe tiek nesąmonių,kad.. (čia turėtų būt kokie 15 punktų, bet nevardinsiu lotuliukas.gif )
4. Naujo darbo nerandu g.gif
5. Veikia POMS lotuliukas.gif
6. Nuo viso šito stogas važiuoja kaip reikiant tease.gif

žodžiu, man visai blogai doh.gif lotuliukas.gif gerai,kad vis dar ta šypsena su manim lotuliukas.gif
tikriausiai nė kiek neaiškiau,ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 03, 09:42)
tikriausiai nė kiek neaiškiau,ane?  biggrin.gif

Normaliai biggrin.gif Jei su humoru jausmu dar ok, reiškia, ne viskas prarasta biggrin.gif Mane dažniausiai tai ir gelbsti, kai viskas būna juoda juoda, pradedu iš savęs juoktis tongue.gif
Čia kaip dainoj kažkieno "No jesli jest v karmane pačka sigaret, značet vsio ni tak už plocha na sevodniašnij den'" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 03, 10:52)
Normaliai  biggrin.gif Jei su humoru jausmu dar ok, reiškia, ne viskas prarasta  biggrin.gif Mane dažniausiai tai ir gelbsti, kai viskas būna juoda juoda, pradedu iš savęs juoktis  tongue.gif
Čia kaip dainoj kažkieno "No jesli jest v karmane pačka sigaret, značet vsio ni tak už plocha na sevodniašnij den'" biggrin.gif

biggrin.gif jo, kol kas dar gerai - tikiuos, kad ir gerės tik, o neblogės lotuliukas.gif

P.S. ničivo nipanimaju, bet dainą supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
1. Miegas juk priklauso nuo tavęs, tiesa? gerai pasiilsėjusi sugebi kur kas daugiau padaryti per dieną bei nuotaika yra kur kas žvalesnė. Taigi šiandien marš į lovą. Juk negali taip savęs nemylėti, kad leistum kažkam trukdyti tą tokį brangų laiką, kuris priklauso tik Tau.
2. Darbas. Taip, jis mane taip pat laaaabai įtakoja. Bet gal per daug esi ant savęs užsikrovusi? arba leidiesi apkraunama? gal ir nenuraminsiu tavęs, tačiau juk pati žinai, kad visi nesklandumai yra laikini...
3. O kaip ieškaisi naujojo darbelio? aš irgi sakau, kad ieškau, bet pati matau, kad realiai tam nieko nedarau. Taip, kartas nuo karto išsiunčiu CV, tačiau tai būna taip atmestina... manau, kad mums reikėtų susiimti ir šiuo klausimu kur kas labaiu padirbėti. beje, jeigu negavai vieno darbo, vadinasi, jis ten ir nėra Tavo vieta.
4. Nu su tuo beviltiškumu tu mane stebini.. iš kur toks nepasitikėjimas savimi? juk turi gerą humoro jausmą, moki bendrauti, tai nejaugi lygini save su kažkuo? Viskas ką darai, turi savo reikšmę ir prasmę. esu tuo giliai įsitikinusi mirksiukas.gif tik vis neapleidžia manęs mintis, kad tau trūksta meilės SAU. paprieštarauk man, jei gali..
5. POMS taip, sunkus dalykas biggrin.gif tačiau ir jis praeina, o tavo nuotaikėlės jau kurį laiką tokios nekokios.. todėl nemanau, kad tai susiję dalykai.
AUKŠČIAU NOSYTĘ, SUPERMYLIMIAUSIA!!!!!
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 03, 10:52)
Normaliai  biggrin.gif Jei su humoru jausmu dar ok, reiškia, ne viskas prarasta  biggrin.gif Mane dažniausiai tai ir gelbsti, kai viskas būna juoda juoda, pradedu iš savęs juoktis  tongue.gif

Šaunuole, Drugeli thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 11:03)
1. Miegas juk priklauso nuo tavęs, tiesa? gerai pasiilsėjusi sugebi kur kas daugiau padaryti per dieną bei nuotaika yra kur kas žvalesnė. Taigi šiandien marš į lovą. Juk negali taip savęs nemylėti, kad leistum kažkam trukdyti tą tokį brangų laiką, kuris priklauso tik Tau.
2. Darbas. Taip, jis mane taip pat laaaabai įtakoja. Bet gal per daug esi ant savęs užsikrovusi? arba leidiesi apkraunama? gal ir nenuraminsiu tavęs, tačiau juk pati žinai, kad visi nesklandumai yra laikini...
3. O kaip ieškaisi naujojo darbelio? aš irgi sakau, kad ieškau, bet pati matau, kad realiai tam nieko nedarau. Taip, kartas nuo karto išsiunčiu CV, tačiau tai būna taip atmestina... manau, kad mums reikėtų susiimti ir šiuo klausimu kur kas labaiu padirbėti. beje, jeigu negavai vieno darbo, vadinasi, jis ten ir nėra Tavo vieta.
4. Nu su tuo beviltiškumu tu mane stebini.. iš kur toks nepasitikėjimas savimi? juk turi gerą humoro jausmą, moki bendrauti, tai nejaugi lygini save su kažkuo? Viskas ką darai, turi savo reikšmę ir prasmę. esu tuo giliai įsitikinusi  mirksiukas.gif  tik vis neapleidžia manęs mintis, kad tau trūksta meilės SAU. paprieštarauk man, jei gali..
5. POMS taip, sunkus dalykas biggrin.gif  tačiau ir jis praeina, o tavo nuotaikėlės jau kurį laiką tokios nekokios.. todėl nemanau, kad tai susiję dalykai.
AUKŠČIAU NOSYTĘ, SUPERMYLIMIAUSIA!!!!!

Dovyyle wub.gif 4u.gif

1. apie miegą..na, man kažkaip nepavyksta..darbelio turiu, vakare grįžtu vėlokai, dar reikia maistą suruošt rytdienai, vienu žodžiu, vis nusitempia tas mano išsimiegojimas..bet viskas bus ok, aš pasistengsiu paklausyt bigsmile.gif
2. žinau, kad viskas laikina, tai ir guodžia mane, t.y pati save guodžiu.. bet patikėk, nedramatizuoju..kenčiu..ir tikiu, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
3. na, iš pradžių gal ir atmestinai ieškojau, bet dabar - tikrai ne.. bet tikiu taip pat, kaip sakai Tu, kad dar nepasiūlė tokio darbo, kuris mano smile.gif (..apie atmestinumą..viena draugė bedarbė dabar ir kai pasakė, kad išsiuntė NET 4 CV doh.gif lotuliukas.gif pagalvojau, kad aš dirbdama 5x daugiau išsiunčiau, nu, bet ji gi labai intensyviai ieškosi darbo.. doh.gif )
4. neprieštarausiu..nemyliu savęs..nepasitikiu..sakau, jaučiuosi tokia..fui..nors dabar jau matau savy pokyčių,bet..nežinau ko reikia,kad patikėčiau savimi.. unsure.gif žinau, kad tai visų bėdų pradžia ir pabaiga..taip stengiuos kovoti,bet..
5. žinau..bet gyvensiu bigsmile.gif kaip nors smile.gif

ech..supermylimiausia..užtektų būti tik mylima.. wub.gif

Ačiū Tau labai 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, pasidalinkite savo patirtimi, kaip mokotės mylėti pačios save? vis kalbame, kad tik nuo to mus pamils kažkas kitas, bet kaip patikėti, kad esame pačios pačios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 11:21)
Mergaites, pasidalinkite savo patirtimi, kaip mokotės mylėti pačios save? vis kalbame, kad tik nuo to mus pamils kažkas kitas, bet kaip patikėti, kad esame pačios pačios?  g.gif

teisingas klausimas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 03, 10:22)
teisingas klausimas..  g.gif

Aha, neblogas....
Aš tai galvoju kad esu labai graži ir protinga bigsmile.gif
Atsakyti
na, pavyzdžiui, aš ne be reikalo apie miegą tiek šnekėjau. Kai išsimiegu, jaučiu, kad mano oda labiau švyti, akytės raiškiau blizga ir šypsotis yra kur kas paprasčiau biggrin.gif ir šiaip protas blaivesnis. Todėl ir stengiuosi save miegu pamylėti.. na, tais atvejais, kai nepamyli per naktį kas kitas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 03, 11:24)
Aha, neblogas....
Aš tai galvoju kad esu labai graži ir protinga  bigsmile.gif

Tavo nereali šukuosena biggrin.gif turbūt ne vienas tą sakė ax.gif
Papildyta:
ir dar, Drugeli, moki labai gražiai pasišaipyti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti