QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 03, 11:03)
1. Miegas juk priklauso nuo tavęs, tiesa? gerai pasiilsėjusi sugebi kur kas daugiau padaryti per dieną bei nuotaika yra kur kas žvalesnė. Taigi šiandien marš į lovą. Juk negali taip savęs nemylėti, kad leistum kažkam trukdyti tą tokį brangų laiką, kuris priklauso tik Tau.
2. Darbas. Taip, jis mane taip pat laaaabai įtakoja. Bet gal per daug esi ant savęs užsikrovusi? arba leidiesi apkraunama? gal ir nenuraminsiu tavęs, tačiau juk pati žinai, kad visi nesklandumai yra laikini...
3. O kaip ieškaisi naujojo darbelio? aš irgi sakau, kad ieškau, bet pati matau, kad realiai tam nieko nedarau. Taip, kartas nuo karto išsiunčiu CV, tačiau tai būna taip atmestina... manau, kad mums reikėtų susiimti ir šiuo klausimu kur kas labaiu padirbėti. beje, jeigu negavai vieno darbo, vadinasi, jis ten ir nėra Tavo vieta.
4. Nu su tuo beviltiškumu tu mane stebini.. iš kur toks nepasitikėjimas savimi? juk turi gerą humoro jausmą, moki bendrauti, tai nejaugi lygini save su kažkuo? Viskas ką darai, turi savo reikšmę ir prasmę. esu tuo giliai įsitikinusi

tik vis neapleidžia manęs mintis, kad tau trūksta meilės SAU. paprieštarauk man, jei gali..
5. POMS taip, sunkus dalykas

tačiau ir jis praeina, o tavo nuotaikėlės jau kurį laiką tokios nekokios.. todėl nemanau, kad tai susiję dalykai.
AUKŠČIAU NOSYTĘ, SUPERMYLIMIAUSIA!!!!!
Dovyyle
1. apie miegą..na, man kažkaip nepavyksta..darbelio turiu, vakare grįžtu vėlokai, dar reikia maistą suruošt rytdienai, vienu žodžiu, vis nusitempia tas mano išsimiegojimas..bet viskas bus ok, aš pasistengsiu paklausyt
2. žinau, kad viskas laikina, tai ir guodžia mane, t.y pati save guodžiu.. bet patikėk, nedramatizuoju..kenčiu..ir tikiu, kad viskas bus gerai
3. na, iš pradžių gal ir atmestinai ieškojau, bet dabar - tikrai ne.. bet tikiu taip pat, kaip sakai Tu, kad dar nepasiūlė tokio darbo, kuris mano

(..apie atmestinumą..viena draugė bedarbė dabar ir kai pasakė, kad išsiuntė NET 4 CV

pagalvojau, kad aš dirbdama 5x daugiau išsiunčiau, nu, bet ji gi labai intensyviai ieškosi darbo..

)
4. neprieštarausiu..nemyliu savęs..nepasitikiu..sakau, jaučiuosi tokia..fui..nors dabar jau matau savy pokyčių,bet..nežinau ko reikia,kad patikėčiau savimi..

žinau, kad tai visų bėdų pradžia ir pabaiga..taip stengiuos kovoti,bet..
5. žinau..bet gyvensiu

kaip nors
ech..supermylimiausia..užtektų būti tik mylima..
Ačiū Tau labai