Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 28, 22:25)
Labas vakaras, nepagavau cia minties kodel turetum sest GV, kas ten darosi?

Darbe baisią nesąmonę padariau. Sėst tikriausiai nesėsiu, bet baudą įtariu teks susimokėti. Bet darbinės problemos lieka darbinėm. Jei man kas leistų atsukti laiką ir vėl iš naujo pradėčiau bendrauti su senuku nebekankinčiau jo taip baisiai. Jaučiu, jog šiandieninis mano proveržis padėjo galą mūsų besimezgantiems santykiams.
Papildyta:
Norėčiau nuorodos internetinės knygos marsas ir venera versijos. Gal kuri mesteltumėt? Reikia mokytis...
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 28, 22:39)
Darbe baisią nesąmonę padariau. Sėst tikriausiai nesėsiu, bet baudą įtariu teks susimokėti.  Bet darbinės problemos lieka darbinėm. Jei man kas leistų atsukti laiką ir vėl iš naujo pradėčiau bendrauti su senuku nebekankinčiau jo taip baisiai. Jaučiu, jog šiandieninis mano proveržis padėjo galą mūsų besimezgantiems santykiams.
Papildyta:
Norėčiau nuorodos internetinės knygos marsas ir venera versijos. Gal kuri mesteltumėt? Reikia mokytis...

Tai kas ten su tuo senuku pas tave? nu ka, gal kaip nors tos nesamones issispres...jau viskas pozdna doh.gif bigsmile.gif ...tikiuosi viskas normaliai

Zinai Powerpuff tas tavo ex, SVOLACIUS, MESK JI IS GALVOS
Atsakyti
Labanakt. Einu gult, nes mirštu nuo nusibliovimo.
Ir neliūdėkit. Užtenka manęs čia tokios apsisnarglėjusios.
Atsakyti
GV, Turiu el.versija meiles menas atsiunte cia viena is musu mergycku?gal reikia?parasyk email....

Beje gal kuri turit ta el.versija Vyra myli kales? ax.gif
Atsakyti
Nu ne svolacius-jauciasi kaltas ir bijo-parase man paskui ir paskambino-tipo nevertas as cia tu dovanu,tau reikia mane pamirst ir bla bla..aj nu ir gerai kad nuejau as ji sveikint-bishki ant zemes nusileidau doh.gif
Papildyta:
GV-issimiegok-ryt viskas geriau atrodys-patikek drinks_cheers.gif Saldziu sapnu mergyt 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 28 rugsėjo 2007 - 21:49
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 28, 22:42)
Tai kas ten su tuo senuku pas tave?
MESK JI IS GALVOS

Jei tik būtų taip lengva iš galvos išmėtyti visus nereikalingus asmenis...

Su senuku išėjo toks nesusipratimas, kad baisu. Būdama afekto būsenoje pasiunčiau jį nachui kai jis norėjo man padėti, visokių dar nebūtų dalykų prišnekėjau, iš tų nervų nebesuvokiau ką šneku. Jei su manim kas taip pasielgtų negalėčiau atleisti. O aš naiviai tikiuosi, jog jis atsileis.

Papildyta:
Prieš išjungdama kompiuterį užmečiau akis į mobilų- pamačiau, jog yra naujos 5 žinutės. Bet nei vienos nuo senuko. Iš to liūdesio vėl klanas ašarų. Oi, kaip ryte puikiai atrodysiu.
P.S. Patarkite man kur įsidarbinti. Noriu dirbti vyriškam kolektyve. Dėmesio reikia kaip oro.
Geros nakties. Tikiuosi ryte visos būsim geresnės nuotaikos.

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 28, 23:04)
Jei tik būtų taip lengva iš galvos išmėtyti visus nereikalingus asmenis...

Su senuku išėjo toks nesusipratimas, kad baisu. Būdama afekto būsenoje pasiunčiau jį nachui kai jis norėjo man padėti, visokių dar nebūtų dalykų prišnekėjau, iš tų nervų nebesuvokiau ką šneku. Jei su manim kas taip pasielgtų negalėčiau atleisti. O aš naiviai tikiuosi, jog jis atsileis.

Papildyta:
Prieš išjungdama kompiuterį užmečiau akis į mobilų-  pamačiau, jog yra naujos 5 žinutės. Bet nei vienos nuo senuko. Iš to liūdesio vėl klanas ašarų. Oi, kaip ryte puikiai atrodysiu.
P.S. Patarkite man kur įsidarbinti. Noriu dirbti vyriškam kolektyve. Dėmesio reikia kaip oro. 
Geros nakties. Tikiuosi ryte visos būsim geresnės nuotaikos.

Tai isidarbink autoservize saltkalve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju
Atsakyti
na ir nuotaikos šiandien čia verysad.gif
GV, na nemanau,kad vadovas lieps susimokėt. Nors bankuose taip tikrai yra, tai gal ir kitur reikia mokėt už klaidas. Siaubas kažkoks doh.gif Reiktų tau susitaikyt su saviškiu,paaiškint kodėl taip padarei,manau,kad supras, juk buvo tavo tokia savijauta, praverkei....
Atsakyti
Purvini vyriškiai man nepatinka.
Šaltkalve-mechanike nenoriu būti. Vat kokia administratore, sekretore vyriškam kolektyve dirbti- tikras rojus. smile.gif)))))
Atsakyti
Powerfuff, maziau cia imk i galva, tavo vietoje nebuciau ejusi... nu bet ka padarysi...jau viskas...bet patikek nevertas jis tave 110 proc. koks bl asilas neilesitu savo buvusios drauges i namus n tyliu....izdidumo merginos, nors ka as zinau pati daug kartu nesamoniu privelus esu doh.gif bigsmile.gif

Dxija sveika ko nesimiega?

Atsakyti
Šiandien pabandžiau žudytis- nepavyko.
Tikiuosi rytojus atneš gerų naujienų.
Susimokėti už klaidas tenka visada- ar tai meilės reikalai ar darbas.
Atsakyti
apie marsiecius knyga tongue.gif :

http://www.emigrantas.com/modules.php
Atsakyti