[quote=Dxija,2007 09 28, 14:36]
Neatsiliepinėjau, nes buvau įskaudinta tačiau gavosi taip,kad jis supyko, kad neatsiliepiu, pagal jį tai vaikiška, kad taip elgtis negalima.
Mano darbas jį erzino. Jis tik svarbus, jo darbas svarbus, o aš kai pasakoju,tai vertina kaip gyrimasi Siūlymas-keisti darbą, taip staiga pasiūlė,suras kitą,kad aš taip nedirbčiau ilgai. Nemanau,kad būčiau laimėjusi,nors kas žino, gal. Iš tiesų kaltinau save,kad nesutikau su tuo. Po išsiskyrimo mačiau tik savo klaidas-ilgas buvimas darbe, susitikimai su draugais, šventės su darbu....tai buvo minusai į mano daržą. Tokios žmonos nenorėtų,kuri ne šeimoje laiką leistų,kuri važinėtų į renginius su darbu, seminarai irgi blogai.....Visas laikas TIK šeimai, tik jam.
[/quote]
Knygoje "Vyrai iš marso, moterys iš veneros" labai gerai aprašoma, kodėl vyrai iš karto siūlo sprendimus ir visai nemoka išklausyti moterų. Jis tavęs irgi nemokėjo išklausyti, kitas gal irgi nemokės.. Tačiau tau reikėtų pasimokyti iš praeities klaidų ir paskaičius šitą knygelę kitą kartą jau suvoktum, kad net neverta tikėtis kad jis tau patars kažką tokio, ko tu tikiesi..
Bet prisimink, šnekam tik apie ateitį.. Skaitydama tą knygelę, jokiu būdu negalvok apie praeitį! Tiesiog pasimokom iš savo klaidų!

(o į jų klaidas net nesigilinam, nes svarbiausia dabar galvoti apie save ir keisti savyje kažką - nes tik tai ir yra įmanoma

)
[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 15:05]
Skambino mama. Pašnekėjom apie orą ir dar kartą įsitikinau, jog jau geriau inkstą atiduosiu nei jos pabūti laiduotoja prašysiu. Bet šudas tie pinigai, senuko noriu. Kokia aš vis dėlto kvaila
Beje, ką galvojate apie bendravimą su savo ištekėjusiomis draugėmis? Pasipasakojau mamai, jog šiandien vakare eisiu su pora draugių ir jų vyrais pasėdėti picerijoje. Tai mano gimdytoja, kad pradės aiškinti, jog bendraudama su jais- žeminu save. Kaip čia suprast?
[/quote]
Žinai, nors aš skaitydama Brigita Džons retkarčiais save sutapatindavau su ja, bet pasirodo būna ir dar labiau Bridžitiškų situacijų, kaip jos ir mamos santykiai
[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 15:25]
Kaip gerai, kad jūs tokios protingos ir blaiviai mastot.
Einu apsimazgosiu nuraudotą špaklių ir bėgsiu į plotuką senų draugų- prisigersiu, su kokiu kvailiu permiegosiu gal geriau pataps. Nors abejoju. Vis dar nedrįstu senukui paskambinti ir atsiprašyti. Visi mano santykiai, todėl ir žlunga, kad nelekiu paskui vyrą kaip bridžita po triusikėliais per sniegą. Neatsistebiu savo bukumu. 25 metai- o kartais pasielgiu kaip kokia 15- metė.
[/quote]
Pieva. Nesąmonė. Permiegoti su belekuo.. Senuko vengimas atsiprašyti.. Kas tau darosi GV...

Aliooooo!!!! Pabusk! Taigi nusišneki mergyt
[quote=Dxija,2007 09 28, 15:46]
jiems galima, o tau jau sazine prabyla
ir dėl ko?? dėl papietavimo?? Aišku, nežinia kaip su anuo bus, tačiau aš naudočiausi visomis progomis,jei tik neblogas
Jei nepatinka,tada neverta net pradėt, o jei fainas, tai bendrauk, o gal kas pavyks
Aš stebiuosi,kaip atsilaikai prieš aną, kaip apsimeti,, kad tik sexui susitinki. Aš čia kvailė senamadiška, man taip neišeitų O norėčiau.
[/quote]
O aš net nenorėčiau....
[quote=RVB,2007 09 28, 18:00]
Mes daznai sakom, kad tie vyrai labai sudetingi padarai. Jie nera sudetingi, juos netgi lengviau suprast, nes jie iprocio sutverimai, jiems labai svarbus JU pasaulis, taciau jie nesupranta uzuominu taip, kaip mes, moterys, jas suprantam, jie supranta tik tiesiogine kalba. Jei bus kada nors proga pasiklausyti dvieju ar daugiau vaikinu pokalbio, isiklausykit, apie ka jie kalba, kaip jie kalba. Is vyru teisybe juokaudamas greiciau ispesi, nei rimtai apie problema kalbantis, nes jie problemu BIJO (tik niekad neleiskit jiems to suprasti, nes jie juk VYRAI)
Nepamirskit vyru pagirti, bet tik tuomet, kai tai is tikruju yra tiesa, bet nedarykit to per daznai, jie turi tu pagyru uzsitarnauti, kad kiekviena jusu pagyra jiems skambetu, kaip medus (na, gerai, gal medus jiems nelabai skanu, gal kaip skaniausias alus? ).
[/quote]
Jezus marija

RVB, labai pritariau tau dėl pozityvaus mąstymo knygelių vakar.. ir pan.. Bet šiandien.. na nežinau... atleiskit, gal aš dar nuo vakar kosmose.. bet niekaip negaliu priimti šitokio požiūrio... Paskaičiau šitą postą lyg chemijos vadovėlį.. arba biologijos... fizikos..
nu nesąmonė... nu sorry.. bet vistik jei rasiu vyrą su savo nuoširdumu apsireikšiu čia su konkretesniais argumentais

Nors ir dabar turiu argumentų aibes... tačiau kolkas juos nutylėsiu.. nes vistik pas mane tik susižavėję jaunuoliai aplink.. o ne mylimas vyras pašonėj
[quote=powerpuff,2007 09 28, 19:13]
Oj gavau gera spyri i uzpakali-buvau katik savo brangiojo su gimtadieniu sveikint-tai net i namus neisileido-padaviau tarpdury dovanas ir isejau uodega pabrukus
[/quote]
perskaičiau ir galvoju.. Durnas ne durnas.
Nu bl kaltė ne kaltė, bet kur žmogiškumas.. draugiškumas...
Pieva..
Nors gal ir gerai.. gal greičiau pamatysi kad aplink yra daug nuostabių žmonių...
Tik atmerk plačiai akutes mergyt
[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 20:19]
Liūdna taip, kad net noriu numirti.
[/quote]
Ne nu bliamba!!! Radai dėl ko! Dėl kažkokių suknistų babkių..
Užjaučiu tave dėl dabartinio streso tikrai. Bet kas jau kas, o pinigai materialus, uždirbamas ir apskritai išsprendžiamas reikalas. Meilėje nėra taip paprasta. Tad geriau sukaupk jėgas ant galvojimo kaip suktis, nei nusišnekėk čia nesamones!!!
GV, tikiuosi tu ryte mąstysi daug blaiviau!!!! Kur tu mergyt.. Čia tavo antroji pusė prabilo ar ką?
[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 20:35]
Tegu ryja ir sprigsta. Neskani aš...
Tiki, kad kada nors būsim laimingos?
Sorry, kad beveik monologu varau, bet negaliu kitaip. Tuoj išprotėsiu, akis išraudosiu. Baimė mane kausto- kas bus pirmadienį darbe, bijau, jog daugiau niekada nepamatysiu senuko. Nors man jo be proto reikia. Tik neprisiverčiu jam paskambint, nes vėlgi bijau. Kol jis paskui mane sekiojo liežuvį iškišęs aš nevertinau jo, visaip kaip chamiškai elgiausi- užteko pabūti pusdienį be jo ir man depresija. Išgyvenat jūs niekur nedingsiu ir aš. Kodėl taip skauda?
[/quote]
Skauda, nes pati net mėgaujiesi tuo skausmu. Turi žmogų kuriam esi įdomi, bet jį varinėji nx ir paskui kažkokiems kvailiems principams vadovaujantis neleidi sau skambinti. Nesąmonė... Tu irgi norėtum kad tau paskambintų atsiprašyti po tokio pykčio priepolio.. Tad ir elkis su kitais taip kaip norėtum kad elgtųsi su tavimi...
[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 22:25]
Mane nervina šios temos pavadinimas. Nėra jokios meilės.
[/quote]
Yra.
Nervus į koncervus
Relax...

:
[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 22:39]
Norėčiau nuorodos internetinės knygos marsas ir venera versijos. Gal kuri mesteltumėt? Reikia mokytis...
[/quote]
Buvau įdėjusi nuorodą berods VII mūsų pokalbių dalyje.. Tik reikia susirasti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 23:12]
Šiandien pabandžiau žudytis- nepavyko.
Tikiuosi rytojus atneš gerų naujienų.
Susimokėti už klaidas tenka visada- ar tai meilės reikalai ar darbas.
[/quote]
Susimokėti tenka. Bet menas yra reaguoti į klaidas kaip į klaidas. Ir jei suklydai - ieškok išeities kaip ištaisyti savo klaidą, vietoje to kad ieškojus būdų kaip sau galą pasidaryti
Tikiuosi ryt tu būsi blaivesnio proto