Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 28, 23:12)
Šiandien pabandžiau žudytis- nepavyko.
Tikiuosi rytojus atneš gerų naujienų.
Susimokėti už klaidas tenka visada- ar tai meilės reikalai ar darbas.

Tau jau visai blogai doh.gif ikalk brendziuko, beje issiunciau tau ta knyga
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 28, 23:12)

Mergyt-matau tau dirza paimt reikia-kas cia per nesamone? Kaip mes be taves-ar pagalvojai apie tai??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 28, 23:11)
Powerfuff, maziau cia imk i galva, tavo vietoje nebuciau ejusi... nu bet ka padarysi...jau viskas...bet patikek nevertas jis tave 110 proc. koks bl asilas neilesitu savo buvusios drauges i namus n tyliu....izdidumo merginos, nors ka as zinau pati daug kartu nesamoniu privelus esu doh.gif  bigsmile.gif

Dxija sveika ko nesimiega?

jau eisiu miegot. pavargus jaučiuosi.
Jūs vėl vakarosit? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2007 09 28, 23:15)

neatidaro verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
As irgi einu miegot.Labanakt smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jau labai seniai cia buvau ax.gif blush2.gif Ziuriu labai ivairiomis nuotaikomis gyvenat smile.gif O as vat labai noreciau jusu patarimo 4u.gif Meile neateina i mano gyvenima, bent jau tokia, kokios noreciau. Taciau turiu problema sad.gif Nesuprantu kuo kaip ir kada krito man akin ir gal sirdin bendradarbis, toks, kuri kasdien matau ir nemazai bendrauju. Jis velniskai draugiskas, puikiai bendraujantis, negailintis graziu ir maloniu zodziu, na ta prasme toks tipas, kuris manau patraukia ne viena. Taciau negaleciau taip imt ir pasakyt, kad jam ant kaktos parasyta, jog mergisius. Bet ne tame esme... sad.gif Su juo bendravau ir ne darbo reikalais, esme pora kartu prisigere dviese, na zodziu buvo bendravimo su siokiais tokiais lyriniais nukrypimais blush2.gif , kurie man labai ne i nauda. Taciau is jo puses suprantu, kad i mane jis ziuri tik draugiskai, tikrai nieko daugiau. Situacija tokia, kad man butina ji ismest is galvos, nes nuolatines mintys apie bendravima su juo, apie tai ka jis kalbejo, apie tai kaip elgesi, apie tai, kad kita diena vel ji sutiksiu, ka jis pasakys ir t.t. baigia mane uzmusti. Nerealiai sudetinga taip, nes jis man patrauklus, jo puikus bendravimas su manimi mane trikdo, jau atrodo padedu taska, manau, kad pakeiciau poziuri i ji tik kaip i bendradarbi, ne kaip i vyra, o ziurek vel kazkoks veiksmas, sypsena ar pan. mane vel ismusa is veziu. Zinau, kad esu pati ziopla ir kvaila, bet stai man ir reikia patarimo ka daryti, kokiu budu sau isakyti nebegalvoti, kai kasdien ji matau. Juk negaliu del to keisti darbo... Gal jums yra kas panasaus buve, kaip save sutamdet, kaip nustojot kankint, kaip ismetet is galvos? Ziauru taip gyvent, jauciuosi labai pavargusi nuo to, tai tesiasi jau ilgokai, matau kaip visos tos mintys neduoda man gyventi, kruva dalyku nuejo kazkur i sona, kuriuos kaip tik tureciau daryti, o ne skraidzioti kazkur verysad.gif Patarkit, prasau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 28, 23:35)
Yra ta meile-nenukabink nosies, tik reikia kazkaip jos sulaukti.. wub.gif

As ilga laika laikiau savo "kiema" ir paradines duris ispuosus, padarius arbatos ir paruosus sausainiuku, kad, jei meile vel ateitu i mano kiema, tureciau kuo pavaisinti ir nustebinti, tam, kad ilgiau uzsilaikytu pas mane. Taip ir nutiko. Ispuoskit "savo" kiema, papuoskit stala gelem ir laukit wub.gif
Atsakyti
[quote=Dxija,2007 09 28, 14:36]
Neatsiliepinėjau, nes buvau įskaudinta tačiau gavosi taip,kad jis supyko, kad neatsiliepiu, pagal jį tai vaikiška, kad taip elgtis negalima.
Mano darbas jį erzino. Jis tik svarbus, jo darbas svarbus, o aš kai pasakoju,tai vertina kaip gyrimasi Siūlymas-keisti darbą, taip staiga pasiūlė,suras kitą,kad aš taip nedirbčiau ilgai. Nemanau,kad būčiau laimėjusi,nors kas žino, gal. Iš tiesų kaltinau save,kad nesutikau su tuo. Po išsiskyrimo mačiau tik savo klaidas-ilgas buvimas darbe, susitikimai su draugais, šventės su darbu....tai buvo minusai į mano daržą. Tokios žmonos nenorėtų,kuri ne šeimoje laiką leistų,kuri važinėtų į renginius su darbu, seminarai irgi blogai.....Visas laikas TIK šeimai, tik jam.
[/quote]

Knygoje "Vyrai iš marso, moterys iš veneros" labai gerai aprašoma, kodėl vyrai iš karto siūlo sprendimus ir visai nemoka išklausyti moterų. Jis tavęs irgi nemokėjo išklausyti, kitas gal irgi nemokės.. Tačiau tau reikėtų pasimokyti iš praeities klaidų ir paskaičius šitą knygelę kitą kartą jau suvoktum, kad net neverta tikėtis kad jis tau patars kažką tokio, ko tu tikiesi..

Bet prisimink, šnekam tik apie ateitį.. Skaitydama tą knygelę, jokiu būdu negalvok apie praeitį! Tiesiog pasimokom iš savo klaidų! bigsmile.gif (o į jų klaidas net nesigilinam, nes svarbiausia dabar galvoti apie save ir keisti savyje kažką - nes tik tai ir yra įmanoma biggrin.gif )

[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 15:05]
Skambino mama. Pašnekėjom apie orą ir dar kartą įsitikinau, jog jau geriau inkstą atiduosiu nei jos pabūti laiduotoja prašysiu. Bet šudas tie pinigai, senuko noriu. Kokia aš vis dėlto kvaila

Beje, ką galvojate apie bendravimą su savo ištekėjusiomis draugėmis? Pasipasakojau mamai, jog šiandien vakare eisiu su pora draugių ir jų vyrais pasėdėti picerijoje. Tai mano gimdytoja, kad pradės aiškinti, jog bendraudama su jais- žeminu save. Kaip čia suprast?
[/quote]

Žinai, nors aš skaitydama Brigita Džons retkarčiais save sutapatindavau su ja, bet pasirodo būna ir dar labiau Bridžitiškų situacijų, kaip jos ir mamos santykiai smile.gif

[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 15:25]
Kaip gerai, kad jūs tokios protingos ir blaiviai mastot.
Einu apsimazgosiu nuraudotą špaklių ir bėgsiu į plotuką senų draugų- prisigersiu, su kokiu kvailiu permiegosiu gal geriau pataps. Nors abejoju. Vis dar nedrįstu senukui paskambinti ir atsiprašyti. Visi mano santykiai, todėl ir žlunga, kad nelekiu paskui vyrą kaip bridžita po triusikėliais per sniegą. Neatsistebiu savo bukumu. 25 metai- o kartais pasielgiu kaip kokia 15- metė.
[/quote]

Pieva. Nesąmonė. Permiegoti su belekuo.. Senuko vengimas atsiprašyti.. Kas tau darosi GV... doh.gif Aliooooo!!!! Pabusk! Taigi nusišneki mergyt lotuliukas.gif

[quote=Dxija,2007 09 28, 15:46]
jiems galima, o tau jau sazine prabyla
ir dėl ko?? dėl papietavimo?? Aišku, nežinia kaip su anuo bus, tačiau aš naudočiausi visomis progomis,jei tik neblogas biggrin.gif Jei nepatinka,tada neverta net pradėt, o jei fainas, tai bendrauk, o gal kas pavyks mirksiukas.gif
Aš stebiuosi,kaip atsilaikai prieš aną, kaip apsimeti,, kad tik sexui susitinki. Aš čia kvailė senamadiška, man taip neišeitų O norėčiau.
[/quote]

O aš net nenorėčiau....

[quote=RVB,2007 09 28, 18:00]
Mes daznai sakom, kad tie vyrai labai sudetingi padarai. Jie nera sudetingi, juos netgi lengviau suprast, nes jie iprocio sutverimai, jiems labai svarbus JU pasaulis, taciau jie nesupranta uzuominu taip, kaip mes, moterys, jas suprantam, jie supranta tik tiesiogine kalba. Jei bus kada nors proga pasiklausyti dvieju ar daugiau vaikinu pokalbio, isiklausykit, apie ka jie kalba, kaip jie kalba. Is vyru teisybe juokaudamas greiciau ispesi, nei rimtai apie problema kalbantis, nes jie problemu BIJO (tik niekad neleiskit jiems to suprasti, nes jie juk VYRAI)
Nepamirskit vyru pagirti, bet tik tuomet, kai tai is tikruju yra tiesa, bet nedarykit to per daznai, jie turi tu pagyru uzsitarnauti, kad kiekviena jusu pagyra jiems skambetu, kaip medus (na, gerai, gal medus jiems nelabai skanu, gal kaip skaniausias alus? ).
[/quote]

Jezus marija blink.gif RVB, labai pritariau tau dėl pozityvaus mąstymo knygelių vakar.. ir pan.. Bet šiandien.. na nežinau... atleiskit, gal aš dar nuo vakar kosmose.. bet niekaip negaliu priimti šitokio požiūrio... Paskaičiau šitą postą lyg chemijos vadovėlį.. arba biologijos... fizikos..
nu nesąmonė... nu sorry.. bet vistik jei rasiu vyrą su savo nuoširdumu apsireikšiu čia su konkretesniais argumentais lotuliukas.gif Nors ir dabar turiu argumentų aibes... tačiau kolkas juos nutylėsiu.. nes vistik pas mane tik susižavėję jaunuoliai aplink.. o ne mylimas vyras pašonėj biggrin.gif

[quote=powerpuff,2007 09 28, 19:13]
Oj gavau gera spyri i uzpakali-buvau katik savo brangiojo su gimtadieniu sveikint-tai net i namus neisileido-padaviau tarpdury dovanas ir isejau uodega pabrukus
[/quote]

perskaičiau ir galvoju.. Durnas ne durnas. blink.gif
Nu bl kaltė ne kaltė, bet kur žmogiškumas.. draugiškumas...
Pieva..
Nors gal ir gerai.. gal greičiau pamatysi kad aplink yra daug nuostabių žmonių...
Tik atmerk plačiai akutes mergyt 4u.gif

[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 20:19]
Liūdna taip, kad net noriu numirti.
[/quote]

Ne nu bliamba!!! Radai dėl ko! Dėl kažkokių suknistų babkių..
Užjaučiu tave dėl dabartinio streso tikrai. Bet kas jau kas, o pinigai materialus, uždirbamas ir apskritai išsprendžiamas reikalas. Meilėje nėra taip paprasta. Tad geriau sukaupk jėgas ant galvojimo kaip suktis, nei nusišnekėk čia nesamones!!! blink.gif
GV, tikiuosi tu ryte mąstysi daug blaiviau!!!! Kur tu mergyt.. Čia tavo antroji pusė prabilo ar ką? lotuliukas.gif

[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 20:35]
Tegu ryja ir sprigsta. Neskani aš...
Tiki, kad kada nors būsim laimingos?
Sorry, kad beveik monologu varau, bet negaliu kitaip. Tuoj išprotėsiu, akis išraudosiu. Baimė mane kausto- kas bus pirmadienį darbe, bijau, jog daugiau niekada nepamatysiu senuko. Nors man jo be proto reikia. Tik neprisiverčiu jam paskambint, nes vėlgi bijau. Kol jis paskui mane sekiojo liežuvį iškišęs aš nevertinau jo, visaip kaip chamiškai elgiausi- užteko pabūti pusdienį be jo ir man depresija. Išgyvenat jūs niekur nedingsiu ir aš. Kodėl taip skauda?
[/quote]

Skauda, nes pati net mėgaujiesi tuo skausmu. Turi žmogų kuriam esi įdomi, bet jį varinėji nx ir paskui kažkokiems kvailiems principams vadovaujantis neleidi sau skambinti. Nesąmonė... Tu irgi norėtum kad tau paskambintų atsiprašyti po tokio pykčio priepolio.. Tad ir elkis su kitais taip kaip norėtum kad elgtųsi su tavimi... 4u.gif

[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 22:25]
Mane nervina šios temos pavadinimas. Nėra jokios meilės.
[/quote]

Yra.
Nervus į koncervus biggrin.gif
Relax... nail.gif:

[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 22:39]
Norėčiau nuorodos internetinės knygos marsas ir venera versijos. Gal kuri mesteltumėt? Reikia mokytis...
[/quote]

Buvau įdėjusi nuorodą berods VII mūsų pokalbių dalyje.. Tik reikia susirasti 4u.gif

[quote=Gimusi_vasarą,2007 09 28, 23:12]
[/quote]

Susimokėti tenka. Bet menas yra reaguoti į klaidas kaip į klaidas. Ir jei suklydai - ieškok išeities kaip ištaisyti savo klaidą, vietoje to kad ieškojus būdų kaip sau galą pasidaryti doh.gif
Tikiuosi ryt tu būsi blaivesnio proto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 29 rugsėjo 2007 - 01:22
QUOTE(abra_kadabra @ 2007 09 28, 10:27)
Abrozyte "abra_kadabra, dėl kariavimo su savimi biggrin.gif "
Man asmenybes susidvejinimas ryskiai, neturiu didesnio prieso, kaip tik to, kuris gyvena pas mane  biggrin.gif  gal sakau koki bilieta reikia jam nupirkt, i viena puse

Mano didžiausias priešas irgi aš pati biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(abra_kadabra @ 2007 09 28, 11:38)
eee...merginos help.gif
svtgl pasimatymas nusimato clap.gif:
tai man skubos tvarka reik suzinot kaip su tais kosmonautais elgtis bijau.gif
... kad ko nepridaryciau, neprikalbeciau netinkamo
ka patartumet?

Svarbiausia likti savimi biggrin.gif Savimi - neperdėtai - o naturaliai! Būk nuoširdi ir nepamiršk kiek tu turi daug įdomių užsiėmimų... O galiausia kaip smagu pasiklausyti ir to kuo jis užsiima smile.gif
To užteks 4u.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 09 28, 11:48)
jėėėėga  thumbup.gif  laikysiu kumsčius  thumbup.gif

o elkis..įprastai, būk savimi, tiesiog mėgaukis ir nesistenk 100% jį sužavėti  mirksiukas.gif  manau, kad viskas bus puiku smile.gif

Super patarimas drinks_cheers.gif

QUOTE(RVB @ 2007 09 28, 12:34)
Smagu, kafd tau sis dalkykas nusimato. Visu pirma nusiteikimas labai svarbu, nesitikek per daug, taciau tikekis tik gero  biggrin.gif Apsirenk taip, kaip geriausiai jauties, buk naturali, buk TU! Nesistenk itikti, vyrai jaucia, kada jiems pataikaujama, jei jis tau patiks, sudominsi ji labiau suavo naturalumu (tik ginkdie niekada nepasakok placiai kada ir kiek vyru turejai arba, kada paskutinikart turejai pasimatyma, ar kad paskutinis pasimatymas baigesi pravalu. geriau pasakyk, laikas nuo laiko susipazistu su idomiais zmonemis ar ka nors panasaus, stenkis nepatinkancia tau tema graziai nusukt i sali, bet kad nesuprastu, jog tau tai neidomu, apsimesk, kad staiga kazka prisiminei, tipo, norejau palkausti...)
Valgymas... Jei eisit kur vakarieniaut, uzsisakyt tai, ka tu is tikruju su mielu noru noretum valgyt, o ne tai, kad siuo metu lakais dietos. Valgyk ir nepasikuklink tai parodyt, kad tau tai labai patinka! Vyrai zavisi, kai moterys megaujasi maistu, o ne salotos dar kazko "draudziamo" ju figurai iesko. Taip pat ir su gerimais, tik nepadaugink!
Saskaita... Nelauk, kad jis pirma karta uz jus abiejus sumokes, nes nesat dar gerai pazistami, geriau pasiimk rezervui pinigu, taciau nesutik su tuo variantu, kad tu esi moderni moteris, tai ir saskaita perimsi. Taip elgiasi tik vyrai, kurie negerbia moteru arba nori greito grobio. Jei taip atsitiktu, pasakyk, kad savo pinigine palikai striukeje ir tau reikia ja atsinesti. O tada dink!
Tikiuosi, kiek padejau
Ir dar niekada per pirma pasimatyma neleisk saves nutisti i lova!!!!! TABU!!!

Dievulėliau kaip aš jaučiu iš šono tokį merginų elgesį... ax.gif Ir koks jis man atrodo nenatūralus... smile.gif Žinoma, jūs apvyniojat vyrus aplink pirštus.. galbūt kai kurie to ir nepastebi.. Galbūt jūs ir teisingai elgiatės, nes juk yra vadovėlis "Kodėl vyrai myli kales". Bet man kas per daug tas nesveika. Jie irgi žmonės. Šiek tiek kitokio požiūrio. Bet užtenka juos suprasti. Tik suprasti kad jie į viską žiūri kitaip. Bet nė velnio jie nėra kažkokie nenormalūs padarai prieš kuriuos reikėtų elgtis kaip išdresiruotoms beždžionėms... Dieta ne dieta.. pokalbio palaikymas/nepalaikymas.. sumokėjimas už sąskaitas.. skambutis ne skambutis... ar jums gera gyventi tokiame taisyklių pasaulyje? doh.gif
sorry.. nenoriu įžeisti.. rašau tikrai nepiktybiškai.. bet man visa šitai totalus absurdas...
ir negaliu pasididžiuodama pasakyti, pažiūrėkite kiek aš laiko jau su savo vyru.. bet žinau viena, kad jei ir yra susižavėjusių manimi žmonių šiuo metu, tai tikrai tik todėl kad manyje likę dar to paprasto nuoširdumo ir tiesiog tikėjimo žmonėmis... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 29 rugsėjo 2007 - 01:41
abzoryte sveika-nesimiega?
Atsakyti
Jaučiuosi dar blogiau nei vakar. Tuštuma viduje ir besisukantis klausimas KĄ DARYT? Kaip susitvarkyti per dieną sugriuvusį gyvenimą?
Skambinau Senukui, jis nekelia. Ir žinau, jog nebekels. Mačiau vakar jo akis, ten buvo viskas aiškiai matyt. Gana jam įsiėdžiau su nesibaigiančiais kaprizais ir perdėtu maivymusi. Jam tereikėjo geros, linksmos mergaitės su kuria būtų galima kurtis gyvenimą.
Šiandien žadu eiti į grožio saloną- pasigražinsiu truputį fasadą. Nors kai akys laime nespindi, jokie špakliai makliai nepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 29 rugsėjo 2007 - 09:25
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 29, 02:18)
Kas tau darosi GV...  doh.gif  Aliooooo!!!! Pabusk! Taigi nusišneki mergyt  lotuliukas.gif
Tikiuosi ryt tu būsi blaivesnio proto  biggrin.gif

Pati žinau, jog nusišneku, suprantu, jog sriūbavimu nieko nepakeisu, o situacijos vengimas tik dar labiau pablogins reikalą. Bet būti priešu sau nei draugu daug lengviau. Kol kas neturiu jėgų būti drauge sau.
Papildyta:

Dolce&gabanna, ačiū už knygą bendravarde smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 29 rugsėjo 2007 - 09:44
Labas rytas merginos smile.gif tik iš lovos lipu,einu po dušu, kava ir varau mašinos pasiimt,pagaliau pataise thumbup.gif Kainuos,bet jau bus viskas ok thumbup.gif
GV, aš jį suprantu,įskaudinai už nieką. Nepažystu jo kaip žmogaus,tačiau gal praeis jam,gal sms parašyk bandydama paaiškint,kodėl taip vakar elgeisi? Pabandyk gal taip.
Amžoryte, aš irgi skaitau RVB mintis ir galvoju,kad tai gan dirbtinas elgesys. Tačiau tai iš knygų, taip jose rašoma. Man buvimas labai savarankiška šalia vyro....na nežinua...bijo jie tokių moterų. Dažnai jiems geriau kvaila blondinė šalia,kuri tik šypsosi,linksma , šelmiška,žaisminga, kuri leidžia jam pasijust vyru. Aplamai kiekvienas kitoks ir reikia elgtis natūraliai,šiltai....Nors kiti tikrai medžiotojai....Ai prirašiau ir susivėliau, pasimečiau ir nebežinau kaip elgtis geriau doh.gif
PAVARGAU BŪT VIENA verysad.gif verysad.gif
Važiuosiu su mašina kur pasivažinėt. Net nežinau kur.
Atsakyti