Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 29, 21:33)
Kur kitos pradingusios? ax.gif  mirksiukas.gif

Įtariu punktus vykdo biggrin.gif
Ką pati veiki?
Atsakyti
Sveikute Vakare, kas geresnio pas tave? wub.gif
Papildyta:
Nieko gero prie kompo skaitineju, yra broliene su vaikais, tai buvom pas mama sveciuose, vynelio ikalem ir namo....nieko gero...o ka tu?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 29, 21:50)
Sveikute Vakare, kas geresnio pas tave? wub.gif
Papildyta:
Nieko gero prie kompo skaitineju, yra broliene su vaikais, tai buvom pas mama sveciuose, vynelio ikalem ir namo....nieko gero...o ka tu?

Ai aš knygą skaitau apie marsiečius smile.gif Buvau šiandien pasivaikščiot, ir pas broliene taip pat buvau mirksiukas.gif
Gerai kai yra su kuo pabendrauti, mažiau progų liūdėti ir pan. ax.gif
Atsakyti
visos prapuolę verysad.gif šeštadienį linksminasi, šaunuolės,kad punktus vykdo.
aš pasivažinėjau po miestą, aplankiau draugę ir sėdžiu namie. Dar tv pažiurėsiu ir miegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 29, 22:22)
visos prapuolę verysad.gif  šeštadienį linksminasi, šaunuolės,kad punktus vykdo.
aš pasivažinėjau po miestą, aplankiau draugę ir sėdžiu namie. Dar tv pažiurėsiu ir miegot smile.gif

tai irgi šaunuolė mirksiukas.gif
Aš taip pat eisiu miegot, nes knygos dar daugiau nei pusė liko, tai turbūt šiandien nebeperskaitysiu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 09 29, 22:28)
tai irgi šaunuolė  mirksiukas.gif
Aš taip pat eisiu miegot, nes knygos dar daugiau nei pusė liko, tai turbūt šiandien nebeperskaitysiu....  lotuliukas.gif

ir tai daug perskaitei smile.gif šaunuolė smile.gif
merginos susirinks nakčiai paplepėt smile.gif
Atsakyti
Ramuma pas mus savaitgali, taip ir reikia drinks_cheers.gif thumbup.gif saunuoles iki greito smile.gif 4u.gif
Labanakt
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 30, 00:45)
Ramuma pas mus savaitgali, taip ir reikia drinks_cheers.gif  thumbup.gif saunuoles iki greito smile.gif  4u.gif
Labanakt

O tu ko dar nemiegi?? mirksiukas.gif
as dar tv ziuriu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Grožio miegelį vis dar miegate?
Ar negana?
Artėja pirmadienis- darbas. Dievulėliau kaip bijau. Ir blogiausia, jog nedrįstu niekam iš artimesnių pasipasakoti kas vyksta. Senukui vakar taip ir neišdrįsau pasakyti kokia rimta situacija darbe. Numykiau, jog penktadienį šiaip nuotaikos nebuvo, pms ir kitokia nesąmonė. Kaltę hormonam suverčiau. Tik nelabai jis patikėjo, bet matyt nenorėjo vakaro gadint. O vakaras visai nieko buvo. Nuvažiavom prie akropolio esančias karusėles ir išsišovėm su skraidančiu rutuliu. Tą minutę buvo taip baisu, dingo visos problemos. Būtinai pabandykite... Toliau važiavom į senamiestį vyno. Vis dėlto fainas tas senukas... Tiesa, trumpam buvom užšokę pas mano draugę į gimtadienį. Šiandien nuo pat ryto į mano mobilų eina pavydžių pažystamų sms su klausimu kur tokį vyrišką vyrą radau... ai, kokios mes bobikės vis dėl to plektkų maišai. Mielai praleisčiau su juo ir sekmadienį, bet viską gadina tas jo fucking darbas. Na bet jau geriau tegu dirba negu pas mamytę sėdi. Jau ta jo gimdytoja... Šįryt apie aštuntą valandą mumis pažadino mamytės skambutis, rūpestingoji moteriškė paklausė ar nenorėtų, kad jos sūnelis atvažiuot pas ją pusryčių. Savo labui, gerovei ir matyt brangindamas savo užpakalį, kurį būčiau išspardžiusi, senukas mamytei pasakė, jog pusryčiaus su savo mergaite. Jazau kaip fainai pasijaučiau tada.
Jei dar mano piniginiai-darbiniai reikalai išsispręstų būčiau pati laimingiausia. Bet matyt taip jau pasaulis padarytas, kad visko negalima norėti ir turėti iš karto.
Na, aš čia išsiplėčiau. Beje, gal žinote kelintą valandą šiandien vakare Katedroje kokios mišios esti? Gal koks šv. Antanas, Petras ar Povilas man pinigėlių pundelį iš aukštybių mestels... ai, nusišneku, bet laukiu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 30 rugsėjo 2007 - 10:13
Labas rytas visoms smile.gif Aš vakar ilgiausiai vakaravovau prie kompo. Šiandien einu į gimtadienį,tiksliau gimtadienio pietūs lotuliukas.gif Kaip pas pensininkus lotuliukas.gif Nesuvokiu kodėl nedarė vakar vakare g.gif Gal kad greičiau svečiai išeitų ir mažiau suvalgytų ir išgertų smile.gif
GV, Šaunuolė, kad pasilinksminai su senuku. Juokingai skamba,kai taip jį vadini smile.gif O tai kas pas jį per darbas,kad šiandien dirba??? g.gif Sekmadienis gi.
Gal po geros naktelės mažiau mastai apie savo bėdas? Ir kaip matai,kad tavo senuko tau pavydi visi,todėl ir sako,kad jis tau per senas smile.gif Mes lietuvaitės jau tokios smile.gif
O dabar mergaitės papasakosiu kai ką labai į temą mūsų skyreliui smile.gif Mano draugė,kuriai visai nesisekė meilėje, vasarą sutiko žmogų,kuris jai simpatizavo gal prieš dešimt metų. Ir jis jai patiko tada ir kartais girdėdavau kaip pasako ką nors apie jį, na kad matė,kad buvo darbe pas ją atvažiavęs. Tai va, o dabar nuo vasaros vidurio pradėjo labai atakuot ją nerealiai. Ir finalas toks-ji laukiasi,po trumpo artumo ir abu nerealiai laimingi smile.gif Kaip aš džiaugiuosi thumbup.gif Man tai kaip stebuklas. Ji aplamai neturėdavo jokio pasisekimo ir namie ištisai sėdėdavo. darbas-namai visas jos gyvenimas buvo. Ir per mėnesį pasikeitė gyvenimas kardinaliai smile.gif thumbup.gif Taigi mergaitės, tai gali įvykt bet kada ir viskas verstis nerealiu greičiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 30, 11:38)
GV, Šaunuolė, kad pasilinksminai su senuku. Juokingai skamba,kai taip jį vadini smile.gif O tai kas pas jį per darbas,kad šiandien dirba???  g.gif Sekmadienis gi.
Gal po geros naktelės mažiau mastai apie savo bėdas? Ir kaip matai,kad tavo senuko tau pavydi visi,todėl ir sako,kad jis tau per senas smile.gif Mes lietuvaitės jau tokios smile.gif

Senuku jį vadinu, nes pirma mintis užmetus akį į jo dokumentus buvo "oho koks senas". Dabar man jo amžius nebekelia problemų. Ir nesu tokia banali, kad man patinkantį vyrą vadinčiau kokiu katinu, meškučiu ar kitokiais šunvardžiais. Jam girdint senuku jo nevadinu. Čia tik SM jis yra pakrikštytas senuku. Tiek jums patogiau suprast, tiek man rašyt. Rytoj labai bijau eit į darbą. Rankos nenustoja drebėt visą savaitgalį. Dirba jis transporto įmonėje. Vienas vairuotojas užgėrė ir neišėjo į darbą, tai teks senukui pabūti atblaivintoju arba pačiam vežti krovinį.
Nėra jo ko pavydėt, nes:
A. Jo mamytė prielipa;
B. Kažkada senai jis turėjo žmoną- jau panaudotas kaip sakant;
C. Daug valgo ir kai pamastau, jog jei aš su juo gyvenčiau tai jis pravalgytų 80 proc. atlyginimo.
D. Nemėgsta mano katino- alergiškas jam.
E. Miegodamas spardosi.
F. Labai gražiai šneka. O tai patinka ne man, bet ir kitoms... Pavojinga situacija.
Galėčiau visą abėcėlę jo minusų surašyti, bet tiek to neteršiu SM vietos.

Dxija, žmonės šiais laikais labai taupūs. Tu pažiūrėk kokios kainos. Užtatai ir pereinama prie gimtadienio pietų. Gana čia gimtadienius tris dienas, tris naktis švęsti ir tokiu būdu pravalgyti jubiliato ar jubiliatės viso mėnesio atlyginimą. Arba tiesiog gimtadienis paprastas- ne jubiliejus.

Labai šauni optimistinė istorija. Džiaugiuosi dėl tos merginos. Tik va tas vaiko laukimas- ar ne per greit? Nors kiekvienam savo.
Atsakyti
smile.gif smile.gif GV, tau atrodo,kad vaikelis jai dar anksti, taciau ji ne tavo metu, jai jau 38. Tau turbūt dabar nuskambėjo taip,tarsi jau bobutė, o ji dar masto apie vaikus smile.gif Matai,kai esi jaunas, tai atrodo, kad visi kam virš 30, tai jau labai pagyvenę smile.gif Kai aš buvau pirmo kurso studentė, man jau ketvirtakursiai atrodė,kad jiems laikas į pensiją, o ką kalbėt apie vyresnius smile.gif Tačiau su metais keičiasi požiūris, o patys atrodome,kad vis tokie pat aštuoniolikmečiai esame smile.gif Širdis nesensta ir kaip sakoma kiek bebūtų metų,tačiau svajojame taip pat ir mylėt norim taip pat smile.gif Oi..pradėjau pamokslaut blush2.gif Taigi,manau,kad draugei mano viskas super faina, nes kad taip greit atsirastų žmogus,kuris tau rodo jausmus, o jausmai iš seno dar, kaip suprantų tai tas jausmas pas jį buvęs nuo tų senų laikų. Ir kad vyras nesisaugojo, tai man irgi keista, tačiau juk ne mažvaikis,reiškia to norėjo smile.gif Džiaugiasi abu. Man kaip tam posakyje"Kur tavo žmogus, ras nors ir po puodu" smile.gif Juk namisėda nereali. Tik darbas, namai,tv. Net kompo jai nereikia.
O tu senuko labai daug ydų vardini. Jei tiek matai, reiškia nėra taip,kad tau jis patiktų, jausma neužgimsta pas tave, nes kai įsimyli,tai būni aklas smile.gif
Kad turėjo žmoną, ar tai minusas?? juk jam jau trisdešimt,tai normalu. Tik ta mamytė... doh.gif Gal vienturtis??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dxija: 30 rugsėjo 2007 - 11:37