Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

vacation1.gif

Geros ir grazios sauletos rudens dienos...iki vakaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 29 rugsėjo 2007 - 12:27
QUOTE(Dxija @ 2007 09 28, 23:39)
neatidaro verysad.gif  verysad.gif

apie marsiecius http://www.emigranta...m...load&cid=10

susirask, turi buti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 29 rugsėjo 2007 - 15:08
Grįžau iš po grožio procedūrų- visa tokia graži graži. Plaukus nusidažiau, manikiūrą pasidariau, soliariume buvau. Pietauju sau laiminga, nes senukas paskambino. Tiesa, skambino kol aš soliariume gulėjau. Nesigavo su juo pakalbėti. Gavau žinutę, jog neužilgo atvažiuoja manęs pasiimti. Esu baisiai laiminga. Kaip čia darbo problemas išsprendus? ir ką apsirengus?

p.s. Ačiū, jog vakar mane palaikėte kai aš čia nesąmones rašinėjau. Ką be jūsų aš ir daryčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 29, 16:21)
Grįžau iš po grožio procedūrų- visa tokia graži graži. Plaukus nusidažiau, manikiūrą pasidariau, soliariume buvau. Pietauju sau laiminga, nes senukas paskambino. Tiesa, skambino kol aš soliariume gulėjau. Nesigavo su juo pakalbėti. Gavau žinutę, jog neužilgo atvažiuoja manęs pasiimti.  Esu baisiai laiminga. Kaip čia darbo problemas išsprendus? ir ką apsirengus?

p.s. Ačiū, jog vakar mane palaikėte kai aš čia nesąmones rašinėjau. Ką be jūsų aš ir daryčiau.

Valio!!!!!!dziaugiuosi del taves thumbup.gif siandien patarciau buti geresnei ax.gif blush2.gif sekmes...o apsirenk taip kaid jaustumeisi geidziama:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 29 rugsėjo 2007 - 15:31
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 29, 16:26)
Valio!!!!!!dziaugiuosi del taves thumbup.gif  siandien patarciau buti geresnei ax.gif  blush2.gif  sekmes...o apsirenk taip kaid jaustumeisi geidziama:)))

Pasistengsiu, nes kartais aš kai lepteliu kokią "genialią" feministinę frazę apie diedus. Tai senukui net plaukai pasišiaušia. Bet ot geras dalykas ta vyriška tolerancija smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 29, 16:35)
Pasistengsiu, nes kartais aš kai lepteliu kokią "genialią" feministinę frazę apie diedus. Tai senukui net plaukai pasišiaušia. Bet ot geras dalykas ta vyriška tolerancija smile.gif))

Bandyk save tvardyt lotuliukas.gif ar vel nori eit is proto ir grauzt save? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik gavau internetinę Viagros reklamą smile.gif Ir labai papigiai smile.gif Gal senukui pasiūlyti šito daikto ryšium su jo amžium? Bet jaučiu patylėsiu, nes tai gali rimtai būti paskutinis pokalbis. smile.gif

Tikiuosi labai tvardytis nereikės, nes nebenoriu raudoti. Mano tikslas subtiliai jam parodyt, kad anas man rūpi truputį.
Norėčiau su rusu susitikti. Pasiilgau jo mersiuko smile.gif
Atsakyti
Ką veikiat? smile.gif
Atsakyti
GV-sakiau viskas bus gerai, o tu netikejai 4u.gif dziaugiuosi uz tave 4u.gif As tai vat is misko grizau ir lekiu i kina-stengiusi punktus vykdyt-uzteks namie tunoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 29, 17:57)
As tai vat is misko grizau ir lekiu i kina-stengiusi punktus vykdyt-uzteks namie tunoti tongue.gif

Šaunuolė. Gero filmo. Beje, kokį žiūrėsi?
Atsakyti
Net nezinau tiesa sakant-zinau kad kauno kino festivalis vyksta ir tiek-pakviete drauge, pasake kelinta valanda o koks filmas ne taip ir svarbu biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

ka veikiate?
Atsakyti