Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 01, 16:50)
GV mergyt-laikykis 4u.gif Nebuk kvala, butinai pasikonsultuok su teisininkais-18k nesimeto ant kelio-taip lengvai ju neatiduok, juolab kad labai abejoju ar jie turi kokia teise is taves ju reikalauti, kad ir kokias sutartis ten pasirasei. Aisku kad jiem PATOGU is taves visus nuostolius isskaiciuoti, bet tam jie neturi teises, nebent pati busi kvaila ir nieko nesiiaiskinus sumokesi. Nepasiduok !

drinks_cheers.gif

GV, būk stipri 4u.gif
Atsakyti
na ir greit jūs čia šiandien rašot, nebespėju skaityt. doh.gif
na ir pirmadienis čia doh.gif
Atsakyti
D&G, studijuoju as VGTU - cia ivadine sesija (paskaitos)

As mielai prisijungciau prie norinciu pasivaikscioti...bet po paskaitu puse miesto apvaiksciojau ir dabar jau ruosiuosi pas drauga ax.gif tongue.gif

Beja, tas berniukas su kuriuo pietavau penktadieni labai jau prisisvaigo.. is jo suprantu, kad jis nori su manim ne tik siaip bendrauti...o as jam nesakiau, kad turiu kaip ir drauga ..tai nebezinau kaip cia pasakyt...

Apie kvepalus - as pastaruoju metu svaigstu nuo situ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 01 spalio 2007 - 15:55
GV, aš konsultuočiau su advokatu. TIKRAI NEMOKĖČIAU TAIP.
Be to firmos irgi bailios. Nemanau,kad nerastum ką jiems pasakyt. Tik nepasikuklink ir nenusileisk.
Atsakyti
Dxija, kaune ir as daug firmu zinau kur maklias tokias suka, nu aisku visur suka, bet...GV aisku konsultuokis, galu gale su ta darbo inspekcija gali kontaktuot, dar cia kazkokie bl....bando apgaut g.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 01, 16:53)

As mielai prisijungciau prie norinciu pasivaikscioti...bet po paskaitu puse miesto apvaiksciojau ir dabar jau ruosiuosi pas drauga  ax.gif  tongue.gif

Beja, tas berniukas su kuriuo pietavau penktadieni labai jau prisisvaigo.. is jo suprantu, kad jis nori su manim ne tik siaip bendrauti...o as jam nesakiau, kad turiu kaip ir drauga ..tai nebezinau kaip cia pasakyt...

Kazkos meiles antpludis pas tave wub.gif thumbup.gif ziurek tavo teise rinktis smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Pritariu Dxija, konsultuokis su advokatu...nejau taip lengvai atiduosi litus? juk ne 100 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 01, 16:50)
o tu Vilniuje ar Kaune?? aš daug Kauno firmų žinau. Gal ką būčiau girdėjusi,jei joje kokios maklės vyksta.

Vilniuje.
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 01, 16:51)
Tu nusiramink GV, juk nieko nepakeisi dabar protingai galvok kaip cia problema issprest

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 01, 16:51)
GV, būk stipri  4u.gif

Kažkaip po truputį laikausi. Su teisininku jau susitariau, užsirašiau rytoj konsultacijai. Bet norėčiau turėti pinigėlių jei kartais viskas pakryptų ne mano naudai.

Gana, čia apie tas problemas. Pakalbam apie Neo viesulą ir meiles.
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 01, 16:53)

As mielai prisijungciau prie norinciu pasivaikscioti...bet po paskaitu puse miesto apvaiksciojau ir dabar jau ruosiuosi pas drauga  ax.gif  tongue.gif

o tai kaip jis nori bendraut??? vestuves jau planuoja??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 01, 16:09)
tikiu.. ir aš noriu..bet pagalvojau, kad..su finansais man visai ragai,tai...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Užuominą supratau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 01, 16:57)
Dxija, kaune ir as daug firmu zinau kur maklias tokias suka, nu aisku visur suka, bet...GV aisku konsultuokis, galu gale su ta darbo inspekcija gali kontaktuot, dar cia kazkokie bl....bando apgaut g.gif  schmoll.gif
Papildyta:
Kazkos meiles antpludis pas tave wub.gif  thumbup.gif  ziurek tavo teise rinktis smile.gif  4u.gif
Papildyta:
Pritariu Dxija, konsultuokis su advokatu...nejau taip lengvai atiduosi litus? juk ne 100 lt g.gif

tokiu kvepalų net kvapo nežinau. Kaip čia taip aš apsileidau g.gif nus man gėda blush2.gif leksiu pakvepint po darbo bigsmile.gif
Atsakyti
Bet kiek mūsų šiandien čia daug. Ir visos geros nuotaikos. Net gražu biggrin.gif
Atsakyti
GV, šaunuolė,kad eini pas advokatą. smile.gif Aišku jie brangininkai,bet reikia.
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 01, 17:11)
GV, šaunuolė,kad eini pas advokatą. smile.gif Aišku jie brangininkai,bet reikia.

O kas man belieka. Turėčiau kalną pinigų arba galimybę imti paskolą atiduočiau ir tegu springsta. Viskas juk grįžta. Bet dabar kai esu kukli mergiotė tenka kautis už save. Pasiilgau senuko...tongue.gif
Papildyta:
Ot, stebuklingų vaistų turiu. lotuliukas.gif Prieš juos išgerdama blioviau, nervinausi, rankos drebėjo, o dabar įkaliau ir noras kautis atsiranda, ant meilės traukia- galvoju gal išsipustyt ir vakare senuką pasigrobti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 01 spalio 2007 - 16:19