Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 01, 17:19)
Ot, stebuklingų vaistų turiu. lotuliukas.gif Prieš juos išgerdama blioviau, nervinausi, rankos drebėjo, o dabar įkaliau ir noras kautis atsiranda, ant meilės traukia- galvoju gal išsipustyt ir vakare senuką pasigrobti.

Saunuole mergyte-pimyn thumbup.gif
Atsakyti
Lekiu namo. Iki visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 01, 16:06)
o tai kaip jis nori bendraut??? vestuves jau planuoja??? lotuliukas.gif

Dar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet jis kazkoki ten rysi jaucia ir pan. Ir siaip tikisi labai daug...o man jis per daug silpnas (kaip zmogus)..tokio vyriskesnio vyro ieskau!! tongue.gif
Atsakyti
Tai dieninė pamaina skirstosi? smile.gif
Baigės darbo valandos?
Gero vakaro, kurios nebeprisijungs.
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 01, 17:38)
man jis per daug silpnas (kaip zmogus)..tokio vyriskesnio vyro ieskau!!  tongue.gif

Vyriški vyrai šiais laikais retenybė. Visi baisiausiai subobėję. Vis tos lygios galimybės biggrin.gif
Atsakyti
nešiuosi darbo namo verysad.gif nesusikaupiu darbe,kai aplink visi plepa,triukšmas.....namie ramiau bus, tik gaila namie laiko,bet matau,kad taip bus geriau.
Bijau važiuot mašina. Atsirado baimė,kad vėl nesugestų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 01, 16:53)
D&G, studijuoju as VGTU - cia ivadine sesija (paskaitos)

situ

Vilte ka butent studijuoji VGTU, nes as irgi baigiau VGTU, jei ta pati tai galiu gal ka pakonsultuoti rolleyes.gif nes yra ten nuciuozusiu visokiu destytoju doh.gif
Atsakyti
Kraustausi iš proto. Kol vaistai veikė tol buvo gerai dabar vėl nieko negaliu padaryti. Noriu numirti ir viskas. Ot kaip greitai žmogus gali nusiristi...
Nesuprantu kodėl bet paskambinau senukui ir pasakiau, jog nebenoriu su juo būti... Viskas. Galas.
Atsakyti
GV, kas tau,kad taip elgiesi?? suprantu,kad stresas, taciau ko atstumi zmones?? doh.gif tau pades, o ir patinka tau jis gi.
Atsakyti
Dxija, siandien ir as vaziuodama i pasilaicius drebejau kad tik nesugesciau, man irgi baime atsirado...kai masina chlamas taip ir gaunasi doh.gif doh.gif
GV, kas tau darosi? ???
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 01, 21:01)
Dxija, siandien ir as vaziuodama i pasilaicius drebejau kad tik nesugesciau, man irgi baime atsirado...kai masina chlamas taip ir gaunasi doh.gif  doh.gif
GV, kas tau darosi? ???

parvaziavau, ale kazkas nepatinka man joje. Dar drauga pasikvieciau,nuvaziavom i aikstele, jis tipo nieko negirdi, o as girdziu kazkokius garsus vaziuojant
Neramu man, kad vel nesugesciau kur. O uz savaites planuoju i Klaipeda verysad.gif
Atsakyti
Pasikonsultavau su drauge teisininke ir ji mane pakankamai nuramino. Anot jos baisiausia kas gali nutikti gausiu susimokėti keletos tūkstančių baudelę.
Tai klausiu dar kartelį gal žinote kokia firmelę kuri skolina pinigėlius? Ir nesikabinėja taip kaip bankai?
Man pirmą kartą gyvenime neviltis, depresija ir kas tik norit. O kai taip jaučiuosi negaliu nieko matyti. Mane erzina, jog senukui viskas sekasi, o tuo tarpu aš šude paskendau. Bus tų bernų
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 01, 21:21)
Pasikonsultavau su drauge teisininke ir ji mane pakankamai nuramino. Anot jos baisiausia kas gali nutikti gausiu susimokėti keletos tūkstančių baudelę.
Tai klausiu dar kartelį gal žinote kokia firmelę kuri skolina pinigėlius? Ir nesikabinėja taip kaip bankai?
Man pirmą kartą gyvenime neviltis, depresija ir kas tik norit. O kai taip jaučiuosi negaliu nieko matyti. Mane erzina, jog senukui viskas sekasi, o tuo tarpu aš šude paskendau. Bus tų bernų

parasyk man i dezute kokia tavo problema. As turiu drauga advokata, dabar kaip tik Skype kalbam, gal ka patars
Atsakyti